Päivä kanssani -video

Vihdoin pääsin kokeilemaan my day -videota, jota moni teistä siellä ruudun toisella puolen on jo ehtinyt toivoakin. Aikaisemmin videon toteuttaminen on ollut mahdotonta, kun en ole omistanut varsinaiseen vloggaamiseen soveltuvaa pienempää kameraa, mutta nyt viimein ostin supernäppärän Canonin Powershot G7 X Mark II:n (kiitos vaan vielä Alexa suosituksesta!). Malli on tilapäisesti loppu Top Shotista, mutta minullekin saatiin tätä tilattua, joten viestiä vaan heille, mikäli samainen kamera kiinnostaa. Kamera tuntuu kyllä näin ensikokeilun jälkeen todella hyvältä ja olen innoissani, että nyt pääsee harjoittelemaan tätä videosisällön tuottamista. Tältä videolta käytöstäni puuttuu vielä pikkujalusta, jolla saa hieman vakaampaa matskua, mutta ensi kerralla korjataan asia! Tarkoituksena olisi reissussa harjoitella lisää kuvaamista, nyt kun olen näiden videoiden makuun päässyt.

Aikamoista harjoittelua tämä kyllä vielä onkin ja on ihan erilaista kuvata sekä editoida tällaista liikkuvaa videota, kuin paikallaan filmattua yhtä pätkää. Niin hauskaa kuitenkin opetella ja jostainhan se on aloitettava! Tästä tuli aika lyhyt (ja tylsä, haha!) päivä kanssani -video, mutta ehkäpä ensi kerralla sitten hieman pidempää. Vai minkä pituisia vlogeja te yleensä tykkäätte katsoa, mikä olisi sopiva pituus? Yritin myös sisällyttää tähän pätkiä Telmasta, kun tuota karvakaveria on paljon toivottu tähdittämään videoita. Toivottavasti tykkäätte lopputuloksesta! :) Olisi ihana taas kuulla palautetta – kiinnostaako teitä nähdä näitä vlogeja jatkossakin?

48 thoughts on “Päivä kanssani -video

  1. Hei ihana kuulla, kiitos paljon! ☺️ Pelkäsin että jäi liian lyhyeksi pätkäksi, joten kiva jos pituuskin oli sopiva!

 1. Oot niin ihana <3 ja hauska toi Anton tossa lopussa, nauroin ihan sikana sille kun se hitaasti ilmesty naamansa kanssa sun takaa :D

  Vlogin pituudesta, itse en oikein oo lämmennyt vlogeille, blogit on mun juttu ja tykkään niissä olevia satunnaisia videoita kyllä katsella mutten sellaista päivittäin tulevaa.
  Mun mielestä pituus on just hyvä sellainen ~10min, tietysti riippuu aiheesta! Tollanen päivä kanssani venyy helposti pidemmäksikin jos kuvaa koko päivän, kun taas laukku/vaate/asuntoesittely yms voi olla jo aika tyhjänpäiväistä jos se kestää hurjan kauan :D

  1. Ihana sinä, kiitos Jessika! ? Ja Anton on kyllä sellainen naurattaja, leikkasinkin tästä pari pätkää pois ?

   Ja kiva kuulla että pituus oli sopiva! Olen samoilla linjoilla itsekin, päivittäiset vlogit eivät ole oma juttuni, mutta seuraamiltani bloggaajilta tykkään niitä kyllä katsoa :)

  1. Hiusvideota onkin jo toivottu, joten laitetaan se pian toteutukseen! Kiitos ideasta Anni :)

 2. Voi ihana Jonna & Telma! Olipa kiva “nähdä” sua pitkästä aikaa. Kyl se kevät pian tulee! <3

  Tuli muuten ihan vanhat muistot mieleen, kun tuskaillaan molemmat tän gradun kanssa.. :D Vastahan me tuskailtiin pääsykokeiden kanssa kirjastossa?

  1. Ihanaihana Eeva ? No sanos muuta, aika menee niin nopeasti! Niistä kirjastohetkistä ei tunnu olevan kuin ihan lyhyt aika ja tässä me jo tuskaillaan gradun kanssa ?

   Toivottavasti nähdään pian ja tsemppiä gradun kanssa! ?

 3. Olipas kiva video, sun iloisuus tarttuu :)
  Ja Telma, en kestä miten söpö <3

  1. Voih kiitos, miten kivasti sanottu! ? Telmalta terveisiä teidän karvapallerolle!

 4. Ihana video! Oot jotenki ihan todella herttaisen olonen ni näitä videoita on kiva katsoa. Tulee hyvä mieli. :) Toi hupparin väri on muuten ihan täydellinen sulle!

  1. Voi että kiitos ihanista sanoistasi, mulle puolestani tuli niin hyvä mieli tästä <3 Näitä siis jatkossakin! Ja kiitos, tykkään kyllä itsekin tuosta laventelin sävystä :)

 5. En kestä, tämä my day -video oli ihana! Osasit olla todella luontevasti kameran edessä ja editointi hyvää. Näitä ehdottomasti lisää. Olet kaunis ja ihanan pirteä! :) <3

 6. Tämä oli hauska! Ihanan aito jälleen, tee vaan jatkossakin! 15-20 minuutin videot ovat vielä sellaisia, jotka on helppo katsoa, esimeriksi kahvikupillisen kanssa.

  1. Voi kiitos, miten ihana kuulla että tykkäsit! ☺️ Samoilla linjoilla olen itsekin, tuon pidempiä vlogeja harvoin jaksan katsoa. Mutta ehdottomasti teen näitä jatkossakin, kun tullut niin kivaa palautetta! ?

 7. Hyvää pääsiäisen loppua :) olipas hyväntuulinen video. Kiva kuulla myös toisen gradun etenemisestä kun on samassa veneessä.. hauska loppuhuipennus :’D

  1. Kiitos kommentistasi, kiva kuulla että tykkäsit! Tsemppiä gradun kanssa, samassa veneessä tosiaan ollaan?

 8. Tämän oli kyllä superkiva video! Lisäälisäälisää vaan?
  Mun mielestä hyvä pituus videolle on semmonen 10min. Välillä tietty lyhyemmätkin toimivat, riippuu millainen päivä/arki on menossa.
  Mukavaa lomaa teille.

  1. Kiitos ihana Johanna, mahtava kuulla että tykkäsit ? Lisää näitä siis jatkossakin!

 9. Tosi mielenkiintoinen graduaihe! Itsekin nyt jo yli 1,5 vuotta ollut vuokrafirman kautta nykyisessä työpaikassani ja onhan siinä omat hyvät ja huonot puolensa. Olisi mielenkiintoista kuulla vähän tiivistelmä tutkimuksesi tuloksista täällä blogissa sitten kun olet saanut gradun kansiin :) tsemppiä urakkaan! Terveisin itsekin Vaasan Yliopistosta vajaa 2v sitten valmistunut KTM

  1. Tuota on kyllä mielenkiintoista tutkia, joten olen ihan tyytyväinen aihevalintaani! Kiitos tsempeistä ja hei hauska kuulla vanhoista Vaasan yliopistolaisista :) Kivaa alkanutta viikkoa sinne!

 10. Voi mikä hyvän mielen tuulahdus videosta välittyikään! Ulosantisi ja aitoutesi on jotain todella uniikkia ja helposti vaistottavaa!

  1. Voi, niin kauniisti kirjoitit Jenna jälleen ❤️ Sinulla on kyllä sydän täynnä kultaa, kiitos ihanasta kommentista :)

 11. Kiva video! :) Minusta tuo oli sopivan pituinen, yli 10 min pätkiä en oikein edes jaksa katsoa. Telma sai hymyn huulille, ihana pikkuinen!

  1. Kiitos Tanja, tosi kiva kuulla että tykkäsit! Telma sai oikein loistaa toisessa pääosassa tällä videolla, Hih :D

 12. Kiva video ja minusta juuri hyvän pituinen. Itse tykkään katsoa juuri jotain alle 10min mittaisia pätkiä. Kuvaa vaan lisää!
  Mistä muuten toi ihana huppari on? Väri sopii sulle hyvin!

  1. Kiitos paljon Emmi! Kiva kuulla että pituuskin oli passeli, itse kun pelkäsin tämän jääneen liian lyhkäiseksi :) Huppari on Samsoe & Samsoen, ostin joku aika sitten Vantaan Tammiston Oh My Gosh -outletista.

 13. Ihana video <3 Ja just sopivan pituinen. Ite en ainakaan tykkää katsoa kovin paljoa yli 10 minuutin videoita, koska yleensä ne alkavat olla jo aika puuduttavia, tosin sun videot sitä tuskin koskaan olisi koska näitä voisi katsoa paljon pidempäänkin! Ehdottomasti tee videoita enemmänkin, sulta luonnistuu tuo kameran edessä oleminen hyvin :) Oot kyllä ihan super kaunis! Pysyykö sulla nuo laineet hiuksissa hyvin koko päivän ja mitä aineita/suihkeita käytät niihin? :)

  1. Kiitos paljon Emilia, ihana kuulla että pidit! <3 Ja että pituuskin oli sopiva, minullakin maksimi pituus vlogeissa mitä jaksan aktsoa on ihan korkeintaan 20 minuuttia. Teidän kommenteista sain paljon potkua, joten ehdottomasti teen näitä jatkossakin!

   Kiitos ihana! Laineet pysyy kyllä yleensä hyvin, ellei ole kovin kostea ilma, niin silloin suoristuu päivän mittaan herkästi. Nyt en ole hetkeen käyttänyt mitään suihkeita alle, käytän muotovaahtoa pohjalle ja sitten suihkin vähän sellaista texturizeria ja lakkaa päälle :) Täytyy tehdä hiusvideo tuotteiden kera, kun sitä on toivottu!

 14. Ehdottomasti lisää videoita ja lisää Telmaa tietenkin myös! Oot niin luonnollinen ja symppis tyyppi, ja jotenkin tulee vielä videoilla paremmin esiin! Ja tuo vaaleanlila sopii sulle niin hyvin, vaikka en itse väristä kovasti pidäkään, niin vau miten kauniilta näytät siinä!:)

  1. Kiitos ihanista sanoista Kiia! <3 Niinhän se aina tulee luonne ja persoona paremmin esiin videoilla, kuin kuvien ja tekstien välityksellä. Ja voi kiitos, liila oli yllättävä ihastus itselleni tänä keväänä, mutta nyt olen ihan hulluna väriin!

 15. Even though I have completely know idea of what you’re saying, I really enjoyed watching this your vlog! You should do it more often! :) :)

  P.s. your dogs is sweeeet!!

  xx Carian

  1. Whoops! I just realized I made some grammar mistakes in my previous comment and as a total language perfectionist just can’t stand seeing it!!! Sooo I can’t help but writing the same comment once more without those mistakes. I’m sorry, I reaaally can’t help it hahah!

   Here it goes:
   Even though I have completely know idea of what you’re saying, I really enjoyed watching your vlog! You should do it more often! :) :)

   P.s. your dog is sweeeet!!

   xx Carian

   1. OMG, another mistake hahaha

    It should be: ”completely no idea…”

    Sorrynotsorry!

    1. Hahha, don’t worry dear! I completely understood what you meant ;) Thank you for your kind words, I’m so honored that you wanted to watch this in spite of the language! Thank you thank you!! <3

 16. Päivän piristys! Jännittävä päivä edessä, videon katsomisen jälkeen jännitys hävisi kokonaan ja jäi vaan positiivinen fiilis. :)

  1. Eikä, miten ihana kommentti! Ihan parasta, jos tämän avulla sait paremman startin päivään ? Iso kiitos suloisesta kommentistasi ja hurjasti tsemppiä jännittävään päivään!

 17. Tällaiset satunnaiset videot blogissa ovat kivaa seurattavaa! ? Itse koen alle 10 minuutin pituiset videot sopiviksi, joten tämä oli juuri soppeli pituudeltaan. Tuo videon loppu oli jotenkin niin ihana ? Lisää vain videoita tulemahan! ?

  1. Kiva kuulla, kiitos Henna! ? Mitkään viikottaiset videot eivät olekaan ihan oma juttu, mutta silloin tällöin esimerkiksi kerran kuukaudessa olisi kiva tuottaa videosisältöä kuvien ja tekstin ohelle. Hihi, ihana kuulla ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *