On My Nails

Tiedätte ehkä jo, että rakastan kynsilakkoja ja kynteni ovat aina lakatut. Vaihtelen sävyjä hieman aina kauden mukaan ja näin keväällä suosin yleensä nude- tai pastellisävyjä, kuten kaunista vanhaa roosaa. Nyt kynsissäni on kuitenkin ollut viime viikot jotain ihan muuta, nimittäin valkoista! En ollut aikoihin käyttänyt valkoista kynsilakkaa – edellisen kerran varmaan vuosia sitten ranskalaisia manikyyrejä harrastaessani, mutta nyt olen ihan hurahtanut. Niiltä ajoilta kaapistani löytyikin valmiiksi Essien klassinen Blanc -sävy, joten ei tarvinnut lähteä kaupan kynsilakkahyllyille.

Valkoinen kynsilakka on mielestäni parhaimmillaan ruskettunutta ihoa vasten, joten tämä oli selvä valinta reissumanikyyriksi. Harmi vaan, että rusketus on tähän hetkeen mennessä ehtinyt ropista jo aika tehokkaasti pois, mutta en ole silti malttanut luopua valkoisesta lakasta. Se näyttää jotenkin niin freesiltä ja sopii tietenkin kaikkeen! Veikkaan, että tätä tulee näkymään kynsissäni vielä pitkään. Mikä on teidän suosikkisävy kynsissä just nyt?

PS. Oli pakko laittaa Pyhimyksen ja Vestan Kynnet, Kynnet -biisi soimaan tämän postauksen jälkeen, kun rupesi soimaan päässä! :D

Kynnet Kynnet1

I’m totally obsessed over white nail polish right now! Can’t even remember when was the last time I wore white on my nails before now, as I tend to paint my nails with nude or pink shades. I had white nail polish on our travel and I think it looks so fresh, especially with tanned skin. Not that I would have any tan left anymore thanks to the cold spring weather in Finland haha but I still haven’t gave up on this. What’s your favorite nail polish color right now?

6 thoughts on “On My Nails

 1. Mulle tulee aina valkoista kynsistä lapsuus mieleen, kun lakkasimme siskon kanssa valkoiset kynnet. Laitoimme lakkaa paksun kerroksen, mutta emme antaneet sen kuivua ja sittenhän se oli aivan kamalan näköinen :D siitä on ehkä jäänyt vähän “traumat”, joten valkoista ei ole kynsissäni näkynyt.
  Olen nyt jonkin aikaa käynyt laittamassa geelilaukkauksen ja se on kyllä pelastus! Suosin juurikin nudeja sävyjä, jotka menevät kaiken kanssa ja johon ei ehdi kyllästyä 5 viiden huoltovälin aikana. Tällä hetkellä mulla on punaiset kynnet. Mietinkin juuri, että kesällä on pakko kokeilla valkoista.?

  1. Mullakin oli pitkään jotkut vähän samanlaiset vibat valkoisesta kynsilakasta, mutta nyt olen ihan hurahtanut! Kokeile ihmeessä kesällä, näyttää niin kivalta rusketuksen kanssa ;) Itselläni ei ole ikinä ollut geelilakkausta, mutta olisi kyllä houkuttava ajatus, että kynnet pysyisivät nättinä ilman kotona lakkailua useamman viikon!

 2. Tiiätkö, mä just eilen ajattelin sua kun kattelin mun kulahtaneita parin viikon takaisia lakkauksia kynsissäni ja mietin että miten musta vois myös tulla ihminen jolla on aina kynnet viimisen päälle lakattuina! :D

  1. Hahah eikä ihana ?❤️ Mua vaan jotenkin ärsyttää heti, jos omat lakat alkaa lohkeilla, sitten ottaa kynnet kiinnikin herkästi kaikkialle ja inhoan sitä tunnetta! Olen ollut intohimoinen kynsien lakkaaja jo pienestä pitäen, heheh.

 3. Ilmaisetko postauksen yhteydessä, jos kyseessä on kaupallinen yhteistyö? :) Vai oliko tämä postaus vaan puhtaasti hyvän kynsilakan suositus?

  1. Tietysti ilmaisen, piilomainonta on laissa kiellettyä, ja kaupallisen yhteistyön merkintä on aina heti postauksen alussa. Kirjoitan myös aina jos tuote on saatu, tässä tapauksessa ei ollut kyse sponsoroidusta tuotteestakaan, vaan olen aikoinaan itse ostanut lakan. Merkitsen kyllä aina selkeästi ja toivon lukijoiden luottavan siihen, että olen aina ehdoton asian suhteen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *