Kevätvaatekaapin peruspilareita -20%

Tarkoitukseni oli postailla tänään ihan muita juttuja, kunnes huomasin, että Boozt.comilla* on tänään -20% lähes kaikista uutuuksista (merkitty WOW20). Mukana on myös tuotteita brändeiltä, joiden valikoimia alennuskoodit eivät yleensä koske, joten halusin vinkata tästä myös teille!Spring1

*1.Cargotakki, 2. aurinkolasit, 3. kaulakoru, 4. paita, 5. haalari, 6. nahkatakki,7. mekko, 8. trenssi, 9. farkut,
10. korot, 11. mekko, 12. farkkutakki, 13. kengät, 14. toppi, 15. korvakorut, 16. housut, 17. bleiseri, 18. tennarit*

Tein tästä samalla myös pienimuotoisen kevään vaatekaapin peruspilarit -postauksen. Kauden suosikkitakkeja ovat tietenkin nahkatakki, rouhea cargotakki, klassinen trenssi joko liehuvana tai perinteisenä napitettuna versiona sekä bleiseri ja farkkutakki lämpeneviä kelejä varten.  Alaosista valitsin peruspilareihin rikotut vaaleat farkut, joista olen itse tällä hetkellä erityisen innoissani, sekä suorat mustat housut makealla sivuraidalla. Lämpenevien kelien myötä kehiin tulevat myös mekot, joista suosikkejani ovat ylläriylläri polka dotit sekä sinivalkoiset raidalliset midimittaiset mekot – kesän juhliin taas sopisi nude leveälahkainen haalari.

Yläosiksi valitsin spagettiolkaimisen perustopin, joka on helppo yhdistää kaikkiin alaosiin ja valkoisen sekä arkeen että toimistolle sopivan oversized -kauluspaidan. Kenkäpuolelta löytyy tietysti valkoiset freesit tennarit, teräväkärkiset matalat kengät sekä korot juhlaan. Sekaan vielä aurinkolasit ja siroja koruja, niin kevätpaletti on kasassa! ;)

*Linkit mainoslinkkejä / Adlinks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *