Floral & Rose Gold

Kaupallinen yhteistyö: Daniel Wellington 

Rohkenin eilen lähtemään ensimmäistä kertaa liikenteeseen vajaamittaisilla farkuilla ja tennareilla paljain nilkoin. Kuivat kadut houkuttelivat ja aurinkokin paistoi täydeltä taivaalta – hyvä etten nahkatakkiakin kaivanut vaatekaapin perältä. Tennarit olivat kuitenkin vähän vielä aikainen valinta – tuntui hyvältä auringossa seisoskellessani, mutta auta armias kun jalat palelivat varjokohtaan joutuessani. Onneksi muistikortille on tallentunut ihania kesäasuja viime viikolta – näiden katseleminen antaa toivoa siitä, että kyllä se kesä (tai no alotetaan ensin siitä keväästä) tännekin tulee ennemmin tai myöhemmin. Toisaalta ihana ajatus, että kaikki se on vielä edessä!

Marokossa korkkasinkin niin avokkaat kuin kesämekotkin. Nautin niin, kun pääsi liihottelemaan menemään hulmuavin helmoin ja paljain säärin – kyllä tällaista kevyttä pukeutumista olikin jo ehtinyt tulla ikävä. Jo riittää villapuserot, paksut takit ja kerrokset – niitä nilkkureita tosin taidan joutua vielä hetken väkipakolla pitämään. Nämä kuvat napattiin villamme läheisellä klubitalolla, jonka allasalue on upea kaikkine pylväineen, kukkaköynnöksineen ja marokkolaisine valaisimineen. Tämä hempeä vaaleanpunainen kukkamekko oli kuin tehty tähän miljööseen, vai mitä sanotte :)

DW6 DW3

Lomakelloni oli Daniel Wellingtonin ruusukultainen Classic Petite Melrose mustalla kellotaululla, joka on ollut tuttu näky ranteessani jo pitkään. En edes muista, koska olisin pitänyt jotain muuta kelloa kuin jompaakumpaa verkkorannekkeisista Classic Petiteistäni! Olen käyttänyt talven aikana paljon hopeista versiota, mutta kesäasujen ja rusketuksen pariksi ruusukulta sopii täydellisesti. Samaa saa myös freesillä valkoisella taustalla, viime aikoina olen kuitenkin suosinut mustaa kellotaulua. Tykkään hurjasti myös DW:n Classic Cuff -rannekorusta, joka on siro asuste mihin tahansa kokonaisuuteen. Alennuskoodini JONNA on vielä voimassa, sillä saa -15% kaikesta – nyt on myös tarjouksena kellon ostajalle ranneke kaupan päälle. Valkoinen ranneke olisi ihana kesäksi!

DW2 DW5 DW1 Touhina1 DW4

Dress / Nelly.com (sponsored)
watch & bracelet / Daniel Wellington (sponsored)
shoes / Flattered (sponsored)

In collaboration with Daniel Wellington

How much I already miss these temperatures when you’re able to wear something else than jeans and wool coats! Luckily spring is slowly starting to arrive here in Finland as well – it’s still a long way though until dresses and bare legs. I have a few outfit photos to share from Marrakech so hope you enjoy summer wear posts!

I just love this light pink flowy floral dress, it’s the perfect holiday piece. It doesn’t need much accessories – all you need is a simple watch and bracelet. My favorite watch is the Daniel Wellington Classic Petite mesh watch, either in silver or rose gold – can’t even remember when was the last time I wore something else than this! Now that summer is getting closer I prefer the rose gold one as it looks so good with tanned skin. Remember to use the code JONNA which gives you -15% off on everything on Daniel Wellington – they even have this nice campaign that you’ll get a free strap when buying a watch. I would love to have a white leather strap for summer!

4 thoughts on “Floral & Rose Gold

 1. Onpas suloinen asu! Kyllä niitä lämpöisempiä kelejä tulikin ikävä, kun katseli näitä kuvia…
  Kuule Jonna, laitoin sinulle viime viikolla työmeilistäni viestin liittyen asiakkaani hyvinvointiaiheiseen tapahtumaan, joka on Tampereella ensi viikon loppupuolella.
  Oletko ehtinyt kurkata kalenteriisi, ehtisitkö piipahtaa tapahtumassa? Olisi huippua saada sinut mukaan =)
  Terkuin, Aino

  1. Kiitos Aino! No sanos muuta, tuntuu vielä niin kaukaisilta täällä Suomessa, mutta kyllä se kesä tulee vielä tännekin :)

   Minäpäs palaan meilitse asiaan!

  1. Kiitos Laura! Kukkakuvioinen mekkp sopi tuonne kukkaköynnöksien keskelle niin hyvin :D Voi kunpa lämpötilat nousisivat pian täällä Suomessakin – en malta odottaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *