Aamukahvilla

Heippa pitkästä aikaa! Nyt on palattu takaisin lomalta koti-Suomeen ja tänään koittaa taas arki. Meidän Marokon matka oli aivan ihana, viikko meni totaalirentoutuneena vuokraamallamme upealla villalla maaseudulla ja myös Marrakechin hulinaa muutamana päivänä tutkien. Säätkin suosivat ja seura oli parasta – kaiken kaikkiaan todella onnistunut reissu! Netti toimi villalla aika heikosti, joten blogissa oli viime viikolla suhteellisen hiljaista, mutta nyt onkin vaikka mitä kuvia ja muistoja jaettavana. Kameraan on tallentunut yli tuhat kuvaa, lomatunnelmissa siis mennään varmasti tovi postausten osalta!

Kerron meidän majoituksesta vielä omassa postauksessaan, mutta tässä alkuun muutama fiilistelyräpsy.  Aamut ovat Marokossa tähän aikaan vuodesta vielä aika viileitä, joten aamiaista ei ihan pystynyt nauttimaan ulkosalla (muuten ulkona syömisen mahdollisuutta hyödynnettiin kyllä täysillä!). Makuuhuoneestamme oli kuitenkin pääsy patiolle, ja aamuisin aurinko tulvi suoraan huoneeseen. Eikun huoneen lasiset pariovet auki, aamun toinen kahvikuppi käteen ja nautiskelemaan sänkyyn paistavasta aamuauringosta sekä lintujen viserryksestä odotellen samalla päivän lämpenemistä. Ai että! Ihan ei samanlaisissa maisemissa tänään juoda aamukahvia, mutta onneksi osaan ottaa ilon irti tällaisista pienistä hetkistä kotonakin :) Ihanaa viikon alkua teille!

Aamukahvi1 Aamukahvi4 Aamukahvi2 Aamu1

Dress – Gina Tricot (sponsored, find here*)

We’re back home again! We had such a lovely trip in Marrakech – I feel so relaxed now after spending the week in our beautiful villa on the countryside. I’ll tell you more about our accommodation later and of course everything about our week – there are more than one thousand photos on my memory card waiting to be published. So hope you don’t mind that there will be a lot of posts about Marrakech ;)

Here are a few morning coffee snapshots from our villa. It was too cold to eat breakfast outside as it’s still spring in Morocco and mornings are quite chilly. The sun was shining right into our bedroom so we opened the glass doors to the patio and had our morning coffee there. I’ll definitely miss these moments! Not that I couldn’t make the most of my morning coffee at home as well :) Hope you have a lovely week!

*mainoslinkki / adlink

6 thoughts on “Aamukahvilla

  1. Aivan ihania kuvia, näistä välittyy kyllä aamufiilis täysin :) Mukavaa viikkoa sulle Jonna!

  2. Yay, I’m glad to read you had a lovely time!!! I don’t mind at all that there will be lots of posts about you trip to Marrakesh! I saw some snapshots on Insta already and it looked so pretty!

    xx Carian

    1. That’s great to hear! Just prepared a post about the Medina and the bazaars for tomorrow ? Have a lovely Monday, Carian! <3

  3. Tunnelmallisia kuvia <3 Innolla odotan lisää matkapostauksia, Marokossa en ole vielä koskaan käynytkään ja näyttää kyllä paikalta, johon on vielä joskus päästävä!

    1. Kiitos Emilia <3 Poikaystävä oli huikea kameran takana, täytyy antaa krediittiä hänelle ;) Kiva kuulla että matkapostaukset kiinnostaa, niitä on tosiaankin paljon luvassa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *