6 edullista kosmetiikkasuosikkia

Multa toivottiin hetki sitten postausta markettikosmetiikasta ja aina silloin tällöin olenkin vinkkaillut suosikeistani. Nyt kylpyhuoneen kaapista ja meikkipussista löytyy muutamia uusia sekä vanhoja lemppareita, joten laitetaan taas suosituksia eteenpäin! Kiinnostaisi kuulla, mitä luottotuotteita teiltä löytyy markettikosmetiikasta? Olen monelta kuullut kehuja muun muassa Essencen tuotteista, mutta aina merkin ständiä kurkatessani ovat hyllyt ammottaneet lähes tyhjyyttään – vinkkailkaa kuitenkin jos teillä on kokemuksia!

Kosmetiikka1

Olen aikaisemmin vinkannut L’Oréalin Paradise Extatic ripsiväristä, jota käytinkin pari tuubia. Hiljalleen siirryin kuitenkin vedenkestävien ripsareiden käyttöön todeten, että ei vaan ole niitä voittanutta, jos haluaa saada pysymään taivutukset paikoillaan koko päivän. Niinpä hihkuin innosta, kun tästä kehumastani ripsiväristä tuli viimein myös vedenkestävä versio! Ja tämä todella toimii – tuo ripsiin sekä pituutta että tuuheutta, taivutukset pysyvät aamusta iltaan ja etenkin kerrostamalla saa näyttävän lopputuloksen. Sain heti Instagram Storyssa kyselyitä, mistä olin omani ostanut ja itse nappasin tämän mukaan Citymarketista.

Kosmetiikka5

Kaksi ei ehkä niin kiinnostavaa, mutta veikkaan että lähes jokaiselle tarpeellista tuotetta. Olen vuosia käyttänyt Kicksistä saatavaa Dependin asetonitonta kynsilakanpoistoainetta, mutta sitä varten on tosiaan aina pitänyt lähteä erikseen ostamaan. Asetonittomissa poistoaineissa on hurjasti eroja, sillä joidenkin kanssa kynsilakkoja saa hinkata ikuisuuden, joten olen ollut skeptinen kokeilemaan muita. Ostin kuitenkin testiin Maybellinen hellävaraisen asetonittoman poistoaineen ja tämä oli todella hyvä löytö! Poistaa kynsilakat nopeasti, eikä myöskään haise niin tujulta, kuin Dependin.

Silmämeikinpoistoaineen osalta taas kokeiluun lähti extemporena kauppareissulla Lidlistä Cienin vedenkestävälle silmämeikille tarkoitettu versio. Olen aiemmin käyttänyt Lumenea, mutta halusin kiinnostuksesta testata, miten tämä muutaman euron edullisempi tavara toimisi. Peukku tällekin, ainakin omassa käytössäni Cienin poistoaine on toiminut tosi hyvin!

Kosmetiikka4

Tämä Batisten kuivashampoo on mitä luultavimmin näkynyt vuosien aikana blogissani jo kerran jos toisenkin, mutta tämä oli ehdottomasti nostettava tähän. Monia kuivashampoita olen kokeillut, mutta palaan aina tähän edulliseen ja yksinkertaisesti parhaiten toimivaan klassikkoon. Toinen kaapista löytyvä lemppari on tämä Moroccanoilin, jota olen ostanut sittemmin aina alennuksesta sellaisen bongatessani, mutta Batistea raaskii napata mukaan kauppareissullakin!

Kosmetiikka3

Viimeisenä vielä kaksi pohjameikkituotetta. Lumenen Nordic Nude -sarjan puuteri on joskus aikaisemmin vilahtanut blogissani, ja otin tämän itse asiassa pienen tauon jälkeen käyttöön toisen puuterin oltua hetkellisesti kadoksissa. Olin ihan unohtanut miten hyvä tämä on – puuteri kiinnittää meikin, mutta ei jätä sitä mitenkään paksun näköiseksi, levitykseen käytän Eco Toolsin puuterisivellintä. Peitevoiteen saralla taas minua kiinnosti kokeilla Maybellinen tummille silmänalusille tarkoitettua Anti-Age The Eraser Eye’ta, josta olin lukenut kehuja. Tykkään tästäkin kovasti, sekä pehmeästä sieniaplikaattorista että kostetuttavan tuntuisesta koostumuksesta ja helposta levittyvyydestä. Arvoin pitkään ottaisinko vaaleanpunaisen sinisyyttä taittavan sävyn vai Lightin päätyen jälkimmäiseen.

12 thoughts on “6 edullista kosmetiikkasuosikkia

 1. Mulla ei oikein ole mitään luottotuotetta. Haluan kokeilla aina jotain uutta, eikä mikään tuote ole koskaan ollut ylitse muiden. Suosin juurikin edullisempaa kosmetiikkaa, mutta nyt ostin Estee Lauderin meikkivoiteen ja onhan se kyllä hintansa arvoinen.
  Essence on kyllä huippu! Omistan heiltä kulmageelin ja ripsarin, jota olen muuten ostanut jo muutaman putelin. Ripsari on kaupan halvin, mutta toimii. Essencea saa myös Tokmanneilta, jossa hyllyt ovat yleensä täynnä. Toisin kuin Cittareissa.

  1. Estee Lauderin meikkivoiteita on kyllä kovasti kehuttu, joten uskon että on hintansa väärti. Juuri Essencen ripsareista olen kuullut hyvää, samoin sellainen color corrector kasvojen punoittavuuteen kiinnostaa, kun Nude-blogin Erika piti blogissaan ylistyspuheen. Täytyypä käydä Tokmannilla kurkkaamassa, Cittareissa kun on tosiaan aina ollut tosi tyhjää, joten kiitos vinkistä! :)

   Ihanaa viikonloppua, Johanna!

 2. Nyt jäi mietityttämään mitä huulipunaa sulla on kuvassa? Mä varmaan tarviin sen saman ?

  1. Hehe ihana! Tässä olen sipaissut tämän YSL:n paletin toisiksi vaaleinta sävyä, https://jonnaluukko.com/2018/03/huulipunasuosikki/, mutta tuon postauksen puna on lähes identtinen kuin paletin sävy. Tuo puna on ihan ykkönen, oli pakko ostaa viimeksi lentokentältä yksi hylsy jemmaan! Päälle olen vielä laittanut Madaran ihanaa Plum Plum -huulirasvaa kiillon virkaa toimittamaan :)

 3. Batiste kuuluu lemppareihin täälläkin! Samoin kuin Maybellinen tuotteet yleisesti, niissä on mun mielestä aina hinta-laatusuhte kohdallaan, eikä vielä toistaiseksi ole tullut vastaan yhtäkään Maybellinen tuotetta josta en ihan oikeasti olisi tykännyt ollenkaan! Myös ainakin Briteistä saatava Bourjois-merkki on todella hyvä, eli suosittelen tsekkaamaan jos vaan jossain tulee vastaan :) xx

  1. Batiste on vaan ykkönen! Mulla on ollut tämän lisäksi Maybellinelta muutama ripsari ja yksi meikkivoide, täytyisi ehkä tehdä lähempää tuttavuutta tuotteisiin :) Tuo Bourjois oli itselle ihan tuntematon, kiitos vinkistä!

 4. Yes, I’ve been waiting for the waterproof version of L’oreal’s mascara! Will be checking if it’s already available here probably this afternoon already haha.

  xx Carian

  1. Yay! It’s sooo good ? Hope you’ll find it and like it as much as I do! Have a lovely weekend <3

 5. Batisten kuivashampoo on kaikkien aikojen paras kuivashampoo! Palaan aina tähän, mikään muu ei vaan ole yhtä hyvä.

  Käytin aikoinaan kalliimpia ripsareita kuten Helena Rubinsteinin Feline Lashia, kunnes eräänä päivänä ostin testiin Maybellinen Colossalin ja se oli menoa. Olen siitä lähtien luottanut Maybellinen vedenkestäviin ripsareihin ja ne tuntuvat kokoajan vain parantuvan. Tämän hetkiset lempparit ovat Lash Sensational, Colossal Big Shot ja uusimpana Total Temptation. Pitävät taivutukset koko päivän. Mitä tulee meikinpoistoaineisiin olen todennut Garnierin liilan putelin olevan priimaluokkaa, eikä ärsytä silmiä läheskään yhtä paljon kuin Lumenen vastaava.

  Essenceltä olen löytänyt muutaman toimivan tuotteen lähinnä kulmille. Arastelin pitkään värillisiä kulmageelejä ja Essencen edullisen kulmageelin uskalsin ostaa testiin ja tykäistyin. Täydentää mukavasti meikkipussia ja kohtuullisen hinnan vuoksi uskallan ostaa testiin jotain räväkkäämpää kuin normaalisti. :)

  1. Se on kyllä ihan huippu! Ja kuivashampootakin kuluu sen verran, että onneksi puteli ei maksa kuin sen viisi-kuusi euroa.

   Mullakin on aiemmin ollut joitakin Maybellinen ripsareita ja oon kyllä tykännyt, nyt on ollut taas tauko etten ole hetkeen niitä kokeillut. Täytyy ottaa testiin joku noista mainitsemistasi, samoin tuo Garnierin silmämeikinpoistoaine! Essencen kulmageelikin kiinnostaa nyt kun sekä sinä että ylempää eräs lukija sitä kehui, joten pitää metsästää sekin käsiini :)

   Kiitos vinkeistä ja ihanaa viikonlopun jatkoa sinne!

 6. Ite tykkään Cienin meikinpuhdistusliinoista (sensitive-versio). Ne on muistaakseni 1,20e/paketti. Irene Naakka (Nude-blogi) joskus aikanaan vinkkasi niistä. Toinen suosikki on Lumenen kulmaväripaletti. Valitettavasti muut ei ole edullisimmasta päästä.. :)

  1. Pitääpäs testata, puhdistusliinat on reissussa niin käteviä, joten kiitos vinkistä! Lumenen kulmaväripaletti on mullakin vakkarikäytössä, se on ihan loistava :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *