Varaslähtö kevääseen

Anteeksi, tiedän että menen nyt aivan totaalisesti asioiden edelle tämän kevätfiilistelyn kanssa. Nyt eletään kuitenkin vasta maaliskuuta, ja avokaskeleihin ja paljaisiin sääriin on vielä aika paljon matkaa. En kuitenkaan voinut olla ihan pikkuisen jo unelmoimatta pukeutumisen osalta! Tässä vaiheessa kun kaikki paksut takit, neuleet ja kerrokset alkavat tulla suoraan sanottuna korvista. Sitä paitsi, mekot ja kesäkengät saan onneksi käyttöön jo parin viikon päästä Marokossa, joten annettakoon anteeksi tämä höntyilyni ;)

Spring2

*1. Mekko, 2. kynsilakka, 3. korvakorut – H&M, 4. neule, 5. avokkaat, 6. lompakko – Gucci, 7. aurinkolasit, 8. pusero, 9. farkut*

Polka dot -rakkauteni ei varmasti ole mennyt keneltäkään asukuviani seuranneelta ohitse, joten pilkkuja löytyy tietysti myös tästä kollaasista. Mekot, hameet, puserot… kuosi näyttää hyvältä ihan kaikessa! Pastellisävyt ovat myös yhä mieleeni, tällaisen sorbettineuleen ottaisin mielelläni kaappiini. Haavelistallani keikkuu yhä pieni korttilompakko ja kuinka söpö tämä jo kuukausia himoitsemani Guccin versio olisi vaaleanpunaisena – pitäisi vaan päästä mallailemaan tätä luonnossa. Sydämeni sykkii myös teräväkärkisille avokkaille ja vaalealle farkulle – kynsiin vielä vaaleanpunaista ja nenälle aurinkolasit! Voi kevät tule nopeasti.

This might be a little early (at least for anyone living in the Nordics, haha!) but I couldn’t hold myself. I’m already so sick of all the coats, chunky knits and layers and can’t wait for the weather to get warmer! Too bad that it’s only March and there’s still quite a long way until the actual spring here in Finland. Luckily I’ll be in Marrakech in two weeks so I’ll be able to change for summer wear for a while! Polka dot dresses, pastel colors, mules, sunglasses… I’m so excited!

* Linkit mainoslinkkejä / Adlinks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *