Tänään…

…oli lähellä etten nukkunut pommiin. Mulla oli yksi torkku laitettuna, ja ilmeisesti olinkin unenpöpperössä pistänyt herätyksen kokonaan pois. Luojan kiitos heräsin itsekseni vartti torkusta (tämä on harvinaista, yleensä kun en herää mihinkään) ja tajusin herätyksen menneen pois päältä.

…kuvasimme pari tuntia juhlavaatekampanjaa mielettömän upeissa puitteissa. Lokaatiosta kuitenkin lisää postauksessa, joka tulee ulos ensi viikolla. Luvassa inspiraatiota kevään ja kesän juhlapukeutumiseen!

…lounastimme kuvausten jälkeen Bistro Naapurissa, joka on yksi lempikahviloitani Tampereella. Päivä oli vierähtänyt pitkälle iltapäivään ja vatsani oli kurninut äänekkäästi jo monta tuntia (kerran myös yhden Instagram Storyn taustalla :’D).

Pikkupalatsi2

…ei ole ollut taas keväästä tietoakaan kuten kuvista näkee – tälläkin hetkellä katson ikkunasta ulkona vellovaa lumimyräkkää. Mitä tämä nyt oikein on? Toisaalta maaliskuu on ihan hyväksyttävästi vielä talvikuukausi, kunhan ei huhtikuussa enää sataisi uusia lumia ;)

…olen syönyt yhden Kinder-munan ja pohdin, pitäisikö vetää napaan toinenkin. Pääsiäinen ja Kinder-kausi best. Keskustelimme juuri tänään ystäväni kanssa, kuinka edelleen kaipaamme Kinderiä ilman sitä lelua ja kuinka Maxi-patukka ei kummankaan meidän mielestä kuitenkaan aja samaa asiaa.

…käyn illalla kipaisemassa postista reissua varten tilaamani kirjat. Kehut muuten Adlibrikselle – näpyttelin eilen tilauksen ja tänään paketti on jo noudettavissa. En malta odottaa, että pääsee taas koukuttumaan kirjojen maailmaan!

Pikkupalatsi1

…vietän vielä hetken läppärin äärellä sähköpostien ja kuvien editoinnin parissa, kunnes odottelen poikaystävää saapuvaksi kotiin. Syödään illalliseksi eiliseltä jääneitä fajitoja ja käydään ehkä salilla, jos ei mene liian myöhäiseksi.

Miten teidän tiistaipäivä on sujunut? 

18 thoughts on “Tänään…

 1. Vitsit miten ihanalta noissa kuvissa näyttää toi lumisade!<3 Vaikka kun nyt katson ulos niin mietin vain, että miksi?! Eikö kevät voisi jo tulla? :D

  1. Kuvissa se lumisade näyttää kyllä kivalta, mitta siihen se idylli jääkin, hih ? Kevät voisi todellakin jo tulla!

 2. Täälläkin yksi kinder-fani! :D Ja hei, niitä saa myös ilman sitä yllätyslelua, jouluisin kinder-pukkeja ja pääsiäisenä kinder-pupuja ;) Yhden pupun minäkin jo napaani vedellyt :D

  1. Juuri eilen pohdittiinkin, että pitää ostaa niitä pupuja! Tosin ystäväni sitten laittoikin illalla kuvan, kuinka hänen ostamassaan Kinder-pupussa oli ollutkin myös leluyllätys ? Mutta ah, mikään ei kyllä voita Kinder-suklaata!

   1. Joo niitä on sellasia isompia pupuja, joissa on se lelu ja sit vähän pienemmissä pupuissa ei ole :)

    1. Nam, hyvä tietää! Nimimerkillä jälleen yksi Kinder tässä juuri paraikaa menossa ?

 3. Hei, olisi mukana jos kirjoittelisit vähän enemmänkin salirutiineistasi, mitä yleensä siellä teet, minkälaisia toistoja yms. ?

  1. Hei Ella! Kiitos toiveesta, voisin harkita josko kirjoittaisin enemmän treenailustani. Pidän itseäni kuitenkin niin amatöörinä sillä saralla, että vierastan aiheesta kirjoittamista, mutta katsotaan josko keräisin rohkeutta ?

 4. Jonna <3 näytät aivan supernätiltä noissa kuvissa, mitä silmämeikkiä ja huulipunaa sulla tässä on? Aina oot nätti, mutta näissä erityisen <3
  t. Riikka-Maria

  1. Voi kiitos Riikka-Maria! Mulla oli kuvauksia varten vähän tummempi silmämeikki, yleensä kun en arkena käytä alaripsissä juuri mitään. Tähän meikkiin tein kuitenkin muun silmämeikin lisäksi alaluomelle kevyen utuisen rajauksen ruskealla luomivärillä ja pikkuisen ripsaria, se jo tekee katseesta aika paljon intensiivisemmän :) Huulipuna taas on uusi suosikkini, joka ansaitsisi ihan oman postauksensa, nimittäin YSL:n Rouge Volupte Shine sävyssä 9 ?

 5. Ja luin että miten teidän tilipäivä on sujunut :D mitä hieraista silmiä ja lukea uudestaan, tiistaipäivä… AA! :D :D

 6. Mitä kirjoja tilasit? Kiva, että joku muukin hankkii vielä fyysisiä kirjoja! :D Tuntuu välillä, että olen suunnilleen ainoa joka ei käytä äänikirjoja tai lukulaitteita… Lukulaite olisi kyllä kätevä reissuja ajatellen, kun ei tarvitsisi kannella painavia kirjoja laukussa, mutta kyllä kirjan pitää olla oikea kirja minun mielestäni.

  1. En ole eläessäni käyttänyt äänikirjoja tms, jotenkin olen vaan vanhanaikainen ja perinteitä vaaliva tässä asiassa :D Tilasin Kristina Ohlssonin dekkareita, jotka ovat vakkarilomalukemistani. Onneksi sarjaan kuuluu monta osaa, niin on aina uutta luettavaa reissuille! Vähän aikaa sitten tilasin myös Rhonda Byrnen Salaisuus -kirjan, joka odottaa vielä lukemista.

 7. Moi, haluaisitko kertoa mitä kirjoja tilasit reissuun? Mullakin on tilauksen tekeminen juuri edessä ja kaipaan vinkkejä! :)

  1. Moikka Sonja! Toki voin kertoa, tilasin Kristina Ohlssonin dekkareita, jotka ovat suosikkilomalukemistani. Muutaman osan olen aiemmin jo häneltä lukenut ja nyt tilasin pari lisää, tykkään niistä kovasti. Hetki sitten tilasin myös Rhonda Byrnen Salaisuus-kirjan, joka odottaa vielä lukemista :)

   Olenkin ajatellut, että pitäisi kysellä teiltä kirjavinkkejä, kun itsellä lukeminen on jäänyt niin harmillisen vähäiseksi viime vuosina. Siihen tulisi kyllä tehdä muutos – on ihana uppoutua johonkin ihan toiseen maailmaan!

 8. Ihania kuvia, näytät super kauniilta!

  Sitten kysymys/toivomus, ootko miettinyt tekeväsi Tampere-vinkit postausta? En ainakaan nopealla Googlailulla sellaista löytänyt, ilmeisesti olet välillä vinkkaillut muiden juttujen joukossa mutta oma postaus Tampereelle olis täällä toiveissa :)

  Aurinkoista loppuviikkoa!

  1. Voi kiitos paljon Kaisla! :)

   Ja hei todellakin, olen sellaista postausta kaavaillutkin tekeväni. Haluaisin vaan vähän vielä kerätä kuvamatskua paikoista, mutta jahka saan hiukan enemmän vielä kasaan, niin tässä keväällä laitan vinkkejä tulemaan :) Kiitos siis toiveesta ja aurinkoa sinunkin viikkoon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *