Ruutubleiseri käyttöön

Viime syksynä yksi ahkerasti blogissani vilahtaneista vaatekappaleista oli ruutubleiseri. Kaikki lähti siitä, kun loppukesästä Kööpenhaminassa käydessäni mieleeni jäi erään paikallisen tyylitaiturin yllä näkemäni asu. Ruudullinen bleiseri yhdistettynä rennosti revittyihin farkkuihin – kokonaisuus näytti hänen yllään niin huolettoman tyylikkäältä! Pian tämän jälkeen ruutubleiserit tulivat pinnalle oikein rytinällä, joten löysin helposti etsimäni. Omani on hieman oversized -mallinen ja punaisilla raidoilla varustettu, mutta erilaisia versioita löytyy yhä runsaasti myynnistä.

Talven ajan bleiseri on saanut lepäillä kaapissa, mutta nyt olen pikkuhiljaa ottanut sen taas käyttöön. En malttaisi odottaa, että villakangastakit saisi jo heivata varastoon, ja ulkona pärjäisi pelkällä bleiserillä! Tähänkin asuun sopisi niin hyvin myös valkoiset tennarit, täytyy kokeilla niiden yhdistämistä bleiseriin heti jahka kadut kuivuvat :)

PS. Oletteko muuten jo huomanneet yläpalkin Outfits -napin? Halusin vinkata, mikäli ette ole sinne vielä eksyneet, sillä nappia painamalla avautuu näkymä useista asuista kerralla kokonaisten postausten sijaan.

Ruutubleiseri1 Ruutubleiseri2 Ruutubleiseri4

Blazer / Zara (similar here*)
t-shirt / Samsoe&Samsoe
jeans / Gina tricot (similar here*)
boots / Billi Bi
bag / Balmuir (sponsored, find here*)

One of my favorite pieces in my wardrobe last fall was a checked blazer. It all started when I was visiting Copenhagen and saw one stylish woman wearing a blazer with ripped jeans – the combo looked so good that I wanted to find a similar blazer myself. Mine is a bit oversized with red details but there are so many options in the stores right now.  You’ve probably already seen a plenty of photos of me wearing this but here’s yet another way to combine the blazer. Just wish I could change the boots to white sneakers, would look so fresh!

Photos: Magicpoks / Edit by me
*mainoslinkki / adlink

4 thoughts on “Ruutubleiseri käyttöön

 1. Ihana asu! ? Mitkä nuo kengät ovat? Olen kuumeisesti etsinyt kivoja nilkkureita. Matalia ja ajattomia. Tuloksetta.

  1. Kiitos paljon Piia ? Kengät ovat Billi Bi’n, tilasin omani Booztilta joku kuukausi takaperin. Olisin linkannut ne tähän, mutta malli oli harmi päässyt jo loppumaan. Kannattaa kyllä tsekata brändin muut kengät, tykkään Billi Bi’n malleista kovasti – omistan kahdet ja molemmat tosi hyviä jalassa. Toinen oma suosikkimerkkini nilkkureiden saralla on Vagabond. Toivottavasti tärppää! :)

 2. Heippa Sinä ihana! <3 Ihana rento, mutta silti huoliteltu asu :) Juurikin asusteita vaihtamalla siitä saa taas erilaisen vaikutelman :) Minusta on tosi kiva, kun viitsit laittaa tuon linkin alle, mistä mikäkin asu löytyy ja juurikin tuo samankaltainen vaate -linkki on tosi hyvä :)
  Aurinkoista viikkoa! :)

  1. Hei ihana Riikka-Maria <3 Kiitos taas piristävästä kommentista, kiva jos pidit asusta! Ja hei onpa mukava kuulla, en ole kovin usein linkannut noita samankaltaisia juttuja, mutta ehdottomasti voin jatkossa niitä laittaa :)

   Aurinkoista viikon alkua sinnekin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *