Ripaus laventelia

Eilen fiilistelin pukeutumisessa kevättä (ja pikkuisen kesääkin), tänään kuitenkin paluu takaisin maan pinnalle. Fakta kun on, että näitä paksuja talvitakkeja ja neuleita joutuu katselemaan vielä tovin, vaikka mieli kuinka jo karkaileekin lämpöisempiin asteisiin. Olen tänään minireissulla Tukholmassa, jonne uskaliaasti pakkasin tennaritkin mukaan. Katsotaan tuliko taas höntyiltyä vai pärjäisikö naapurimassa jo edes hieman keveämmin varustein.

Väreillä voi onneksi tuoda vähän vaihtelua pukeutumiseen näin kotioloissakin. Tämän laventelineuleen olette nähneet jo lähes samassa kokonaisuudessa täällä, tällä kertaa kuitenkin takin kera ja hieman eri tavalla asustettuna. Olen muuten tovin etsinyt tätä Saint Laurentin pientä laukkua kaapeistani kuitenkaan sitä löytämättä, ja kävin jo mielessäni kauhuskenaarioita, mihin se olisi voinut hukkua. Poloinen oli kuitenkin vaan piilossa mustassa dustbagissaan, niin ei ollut ensin osunut silmään, mutta nyt se onneksi löytyi! Miellän tämän enemmän kesälaukuksi vaalean värinsä puolesta, mutta tähän asuun laukku sopii minusta kivasti.

Laventeli2 Laventeli1 Laventeli3 Laventeli5 Laventeli4

Coat / Zara
knit / Lindex (sponsored)
bag / Saint Laurent
trousers / Twist & Tango
boots / Billi Bi

Photos: Magicpoks / Edit by me

4 thoughts on “Ripaus laventelia

 1. Heippa Ihana Jonna <3 Sinun tyylisi jaksaa ihastuttaa asusta toiseen <3
  Ihanat sävyt! kaikki sopii niin hyvin yhteen olematta kuitenkaan liian hempeä kokonaisuus. Nuo kengät ja nahkahousut tuo sopivasti edgeä. Postausidea: Kevätkengät ja laukut. Voisiko näistä tehdä sellaisen panosta/pihistä -postauksen?

  1. Ihana sinä, kiitos paljon! <3 Nahkahousuilla saa kyllä kivasti tuotua kontrastia hempeään vaatekappaleeseen, ne toimii aina siihen tarkoitukseen :) Hei kiva postausidea, kengistä olenkin ajatellut joka tapauksessa tekeväni juttua, joten voisin ainakin sen totetuttaa tuolla panosta/pihistä -tyylillä. Kiitos tästä! ?

 2. Brrrr, Spring is about to begin but the snow keeps the winter staying a little longer, isn’t it? Have fun in Stockholm girl!

  xx Carian

  1. Tell me about it! As much as I love snow on winter now I’m totally sick of it ??? Just want spring to arrive and soon!

   Have a great day dear <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *