Polka Dots & Leather

Harvoin tulee ikuistettua ilta-asuja, mutta tässä pitkästä aikaa yksi kokonaisuus! Tätä samaa asua olen käyttänyt jo pariinkin otteeseen hieman asusteita vaan vaihdellen, viimeksi perjantaina ystävän synttäridrinkeillä käydessä. Nahkahousujen ja jonkin keveän puseron kombo onkin yksi luottoyhdistelmiäni etenkin näin talviaikaan. Tämän suloisen pallokuvioisen puseron olette ehkä nähneet jo aiemmin ylläni täällä, mutta halusin esitellä saman vielä eri alaosan kanssa. Pallot on todellakin pop tällä hetkellä! Tekisi mieli hamstrata kaappiin vaikka mitä tässä kuosissa – ainakin tällaiselle valkopohjaiselle tai pidemmälle mustalle mekolle olisi vielä tilaa.

Viime viikko meni suurimmilta osin Helsingissä niin työjutuissa kuin läheisiä nähden – olipahan paljon menoa, mutta kaikkea kivaa sellaista.  Parin päivän visiitti on tällekin viikolle jälleen tiedossa, mutta sitä ennen kuitenkin muutama päivä rauhassa Tampereella. Tälle maanantaille ei ole sen erityisempiä suunnitelmia kuin töitä kotosalla ja illalla treenaamaan, juuri tällaista ihan perus arkipäivää kaipaankin nyt. Voin muuten tunnustaa, että vime viikolla en suurista aikomuksistani huolimatta käynyt kertaakaan salilla, joten tänään toivottavasti uusi yritys :D Mukavaa maanantaita ja viikon alkua teille!

Polkadot Polkadots4 Polkadots2 Polkadots3

Shirt / Gina Tricot (sponsored, find here*)
faux leather pants / Twist & Tango
earrings / Gina Tricot
boots / Zara
bag / Gucci

I don’t often shoot evening outfits to publish but here’s one look that I’ve been wearing a couple of times already! You might have already seen this cute polka dot blouse in my posts but I wanted to share another way to wear it as well. I think it looks nice with a pair of faux leather pants. I’m totally obsessing over polka dot pattern at the moment – still dreaming of a  black midi dress or a white dress with bigger dots as in this blouse as well. It’s the perfect pattern especially for summer!

Photos: Magicpoks / Edit by me
*mainoslinkki / adlink

6 thoughts on “Polka Dots & Leather

 1. Pallokuosi näyttää vuodesta toiseen hyvältä. Itseäni viehättävät erityisesti pienet pallot swiss dot-tyyliin.<3

  1. Mä olen itse asiassa vasta viime kesänä löytänyt pallot, sitä ennen en jotenkin kokenut kuosia omakseni. Nyt se onkin ollut sitten ihan menoa! ;)

 2. Pallot on kyllä niin pop! Jotenkin niin klassinen mutta silti hauska printti, pakko saada jotain palloja tai pilkkuja omaankin kaappiin nyt keväällä!

  1. No todellakin! En ymmärrä miten lämpesin kuosille vasta viime kesänä, nyt se on silmääni täydellisen klassinen mutta leikkisä printti :)

 3. Ihana asu! Millainen paita sulla on tuolla alla kun ilmeisesti paita kuultaa vähän läpi? Ja onko sulla hyviä kokemuksia Zaran kengistä? Onko hyvät kävellä ja kestävätko miten käyttöä?

  Sun blogista tullut mun lemppari! Tulee aina hyvä mieli kun täällä käy :)

  1. Kiitos Jenni! Joo tämä on siitä erikoinen paita, että tuohon keskelle jää halkio, alla on siis pakko olla toppi :D Mulla on itselläni tässä Uniqlon alustoppi, ne on tosi hyviä, joten vinkkinä jos joskus on pääsy heidän liikkeeseen.

   Mulla on tosi hyviä kokemuksia Zaran kengistä! Nämä kuvien korot ovat jo parin vuoden takaa, toki olen pitänyt niitä vaan juhlakäytössä mutta ovat säilyneet tosi hyvinä. Samoin ne viininpunaiset kiiltonahkaiset korolliset nilkkurit, jotka ostin syksyllä, ovat olleet superhyvä ostos! Ne on todella hyvät jalassa ja eivät ole menneet miksikään, vaikka olen käyttänyt tosi ahkerasti. Hinta oli kuitenkin siinä alle kolmenkympin, joten odotukset eivät olleet järin suuret.

   Voi kiitos, tulinpa iloiseksi tästä ? Toivottavasti viihdyt täällä jatkossakin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *