Pääsiäisloma

Nyt on viimeisetkin kamppiskuvaukset Suomen päässä ennen reissua hoidettu, joten nyt koittaa loma! Moni muukin nauttii nyt varmaan pääsiäisvapaista, ruhtinaallista kun on monta vapaapäivää putkeen. Me vietetään tällä kertaa pääsiäislomaa hieman eri maisemissa, nimittäin vihdoin huomenna hyppäämme koneeseen ja suuntaamme Marokkoon. Kyllä tätä on odotettu, ai että! Yhteinen aika poikaystävän kanssa on alkuvuonna ollut aika kortilla, joten on ihanaa päästä viikoksi yhdessä vaan rentoutumaan. Itse en toki pääse heittämään ihan vapaalle, kun reissussakin on hoidettava jonkin verran työjuttuja, mutta siellä auringon alla teen kuvaushommia enemmän kuin mielelläni. Olen niiin innoissani!

Meillä ei ilmeisesti ole kovin nopeaa nettiä majapaikassamme, joten olen varmuudeksi ajastanut joitain postauksia ensi viikolle. Muun muassa paljon toivottu my day -video on tulossa ensi viikolla! Toivottavasti pääsen myös moikkailemaan Marrakechista reaaliajassa, katsotaan miten käy :) Ihanaa pääsiäislomaa teille!

Marrakech2

*1. Mekko, 2. uimapuku, 3. toppi, 4. shortsit, 5. laukku – Zara, 6. aurinkolasit, 7. kaulakoru, 8. kengät – Zara*

I’m so ready for a holiday, yay! Tomorrow we’ll take a plane to Morocco, can’t wait to spend a week in Marrakech relaxing, enjoying the heat and admiring everything beautiful around us. I’ve been in Marrakech once before two years ago but it was quite a short trip so there’s still so much to see. Do you have some plans for the Easter holiday, other than eating chocolate treats? I’ve scheduled some posts for next week since I don’t know whether our wifi will be working that well or not. Hopefully I’ll be able to come and say hi from there too. Enjoy your Easter holiday, peeps!

*linkit mainoslinkkejä / adlinks

10 thoughts on “Pääsiäisloma

 1. Ihanaa lomaa teille ja reissukuvia odotellessa! (; Täydelliset farkkushortsit on ollut etsinnässä jo pienen ikuisuuden, mutta vielä ei ole napannut. Nuo kuvassa olevat näyttää kivoilta, mutta koko mietityttää. Mitä kokoa sulla on ollut Leviksen shortseissa? Ja tuo laukku on ihana! Mistähän se on?

  1. Kiitos paljon Laura! Reissukuvia varmasti pukkaa pian kyllästymiseen asti ? Mulla on muistaakseni molemmat Leviksen shortsit kokoa 26, mutta toinen on vähän piukempaa ja toinen löysempää mallia, niin koossa on aika iso ero. Toiset eivät nimittäin pysy enää päällä kuin vyöllä, toiset taas kiristävät vähän liikaa ? Oman kokemukseni mukaan kokoluokitus voi siis hieman vaihdella shortsien mallin mukaan.

   Laukku on Zarasta. Tuollainen kepeä lomalaukku multa puuttuu, ehkä Marrakechista löytyy jostain basaarista ? Ihanaa pääsiäistä, Laura!

 2. Oeee you have put some nice pieces to wear in this post! Happy Easter and relax and enjoy your trip to Marrakesh to the fullest! It’s a place I’d like to visit myself one day. Send some sun and warmth to the Netherlands too haha.

  Big hug xx Carian

  1. I totally fell in love with the red dress, it’s a must-have for summer ? Thanks dear, I’ll definitely enjoy Marrakech! Trying my best to send some warmth there as well, haha ;)

   Happy Easter! ❤️

 3. Hei ja oikein hyvää matkaa Marrakeshiin. Kävin siellä muutama vuosi sitten ja suosittelen ehdottomasti käymään Yves Saint Laurentin puutarhassa. On näkemisen arvoinen. Keskellä kuhisevaa kaupunkia on paikka joka on aivan kuin toisesta maailmasta.

  1. Hei Ritva! Kiitos paljon vinkistä, olemmekin suunnitelleet visiittiä puutarhaan :) Täällä on kyllä niin paljon upeita paikkoja, onneksi on loma vielä vasta aluillaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *