Maaliskuussa…

…täytyy viimein päästä talviurheilemaan. Jos laskettelureissu minnekään lähelle ei onnistu tulevien viikonloppujen aikana, niin vähintään luistelemaan. Moni on käynyt luistelemassa järvillä, minä en ole itse asiassa muistaakseni ikinä ollut luonnonjäillä luistelemassa, joten tämä on vielä toteutettava. Mukaan tietenkin termariin kaakaota!

…alkaa Bachelor Suomi – jes! En katsonut ensimmäistä kautta lainkaan, mutta toisella kaudella jäin ihan vahingossa koukkuun. Nyt en malta odottaa uusia suhdekiemuroita ja draamaa, jota tämän vuoden bachelorin tavoittelu saa taas aikaan :D

Talvi1

…koittaa pääsiäisloma ja lähdetään kuun viimeisenä päivänä Marokkoon. En ole tainnut tästä blogissa vielä mainita, joskin kohdetta pyörittelin mielessäni jo aiemmin postauksessani täällä. Päädyimmekin tosiaan lopulta Marrakechiin, josta olemme molemmat aivan hurjan innoissamme! En malta odottaa lämpöä ja aurinkoa.

…kalenterissa on jo merkittynä paljon menoja Helsinkiin, niin työjuttujen osalta kuin erinäisiä juhlintojakin. Vaikka mitä kivoja juttuja kuitenkin edessä ja pääsee näkemään rutkasti ystäviä ja läheisiä.

…on tiedossa myös pikainen yhden yön visiitti Tukholmaan. Nopeasta visiitistä huolimatta varmasti loistoreissu tulossa ja ihana päästä pitkästä aikaa haistelemaan Tukholman tuulia. Edellisestä kerrasta onkin jo tovi!

Talvi2

…aloitan keväästä haaveilun. Vaikka maaliskuussa pakkaset vielä paukkuvat ja talvea on jäljellä, on se minulle aina ensimmäinen virallinen kevätkuukausi. Se antaa toivoa siitä, että pimeimmät ajat on nyt todellakin selätetty ja päivä pitenee ihan silmissä.

…nautin niiin paljon lisääntyvästä valon määrästä – osaisikohan tätä arvostaa samalla tavalla, jos ei takana olisi monta pimeää ja ankeaa kuukautta? Toivottavasti maaliskuussa on runsaasti aurinkoisia päiviä!

…jatkan videoiden opettelua, hankin nimittäin viimein ihan vloggaamiseen paremmin soveltuvan pikkukameran. Ainakin viimeistään reissulta olisi tarkoitus  tehdä ihkaensimmäisen vlogi, mutta katsotaan mitä muuta kehittelen tulevien viikkojen aikana.

Ihanaa maaliskuun ensimmäistä!

10 thoughts on “Maaliskuussa…

 1. Huomenta! Tämä postaus teki tästä torstaista paljon valoisamman ja paremman, kuinka paljon ihania asioita sinulla onkaan edessä maaliskuussa..? Kiitos Jonna! Ja aurinkoista loppuviikkoa sinne!

  1. Voi miten ihana kommentti! Sinä puolestasi sait tällä ison hymyn aikaan täällä päässä, joten kaunis itsellesi ? Aurinkoista loppuviikkoa sinnekin!

 2. Kevät on täällä! Ihanaa odotella reissuun lähtöä, ei tunnu lainkaan hullummalta ajatukselta näin pakkasten keskellä. Pari viikkoa vielä ja pääsee aurinkoon ja lämpöön. :)

  1. Oi ihanaa, minne sulla on reissu tiedossa? On kyllä parasta kun on jotain mitä odottaa! :)

   1. Gradun palautuksen jälkeen kuukauden päiviksi Etelä-Afrikkaan (ja tähän sydänsilmiä!!) <3 Marokko on houkutellut jo pidemmän aikaa, niitä kuvia odotellessa! :)

    1. Ooi, miten ihanaa!! Ihan täydellinen palkinto gradun kanssa ahertamisen jälkeen ?

  1. Ihana ? Täytyy koittaa ahkerasti pitää kameraa maaliskuussa meiningeissä mukana!

  1. Voi kiitos Kata, ihana että tykkäsit! Ja kiitos kaunis kannustuksesta :) Hauska kyllä kokeilla jotain ihan uutta. Jahka saan kameran käsiini, niin täytyy alkaa harjoittelemaan! Ihanaa sunnuntain jatkoa sinne :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *