Laukkujen esittely videolla

Tässä kovasti toivomanne laukkuvideo! Kivaa kyllä miten nopeasti näiden videoiden teossa kehittyy ja tällaisen lyhyen pätkän editointiin ei mene enää sentään koko päivää. Varsinaisten vlogien kuvaaminen ja editoiminen onkin sitten vielä oma taiteenlajinsa, mutta pian pääsen opettelemaan niidenkin tekemistä, jahka saan uuden kameran käsiini.

Tuntuu kuitenkin, että millään kerralla ei mene kaikki ihan kuin Strömsössä ja tämän videon kohdalla kirosin Telman konsertointia taustalla. Note to self – piilota ensi kerralla kotona kuvatessa kaikki vinkulelut (tai mielellään koko koira…..). Pahimmat sain editoitua pois, mutta joihinkin kohtiin jäi tuon armaan karvapalleroni ääntelemistä tai tassujen rapinaa taustalle, joten älkää häiriintykö :D

Laittakaa jälleen palautetta tulemaan, olisi ihana kuulla mitä piditte! Ja jos on ideoita videoiden varalle, niin niitäkin otetaan mieluusti vastaan ♥

Ps. Jäi videolla toteamatta, että Balmuirin laukku on saatu, joten halusin vielä mainita ettei tule epäselvyyksiä :)

28 thoughts on “Laukkujen esittely videolla

 1. Sulla on kyllä ihana kokoelma! :) Jos päädyt myymään sun LV:n pochetten niin laita viestiä ;)

  1. Kiitos Noora, olen itsekin kyllä tyytyväinen ? Eikä juuri nyt ole oikeastaan mielessä mitään, mitä kokoelmasta puuttuisi tai erityisiä laukkuhimotuksia. Pidän mielessä, jos olen Pochettea myymässä!

 2. Tämä oli jälleen ihana! Kaikinpuolin. Kiva aihe, havainnollistaa paljon paremmin laukkujen ominaisuuksia kuin pelkät kuvat. Lisäksi olet todella sympaattinen ja luonnollinen videolla. Lisää näitä!

  1. Voi kiitos paljon Mari, miten ihanaa palautetta! ? Mahtava kuulla, että tykkäsit :)

 3. Kiva video! :-)

  Omalla ostoslistalla nahkainen korttikotelo, millainen tuo videolla vilahtanut kotelosi on?

  1. Kiitos, kiva jos pidit! :) Oma korttikoteloni on ikivanha Ordning & Redalta ajoilta, jolloin heillä oli vielä putiikki Akateemisessa. Korttikotelo on kyllä näppärä, mutta nyt mulla on itse asiassa etsinnässä suht samaa kokoluokkaa pieni card case, jonka saisi myös suljettua. Pitäisi vaan päästä mallailemaan vaihtoehtoja luonnossa!

   1. Vinkki korttikoteloita pohtiville: kannattaa miettiä haluaako koteloonsa RFID-suojan. Nyt kun on lähimaksuominaisuuksia monilla korteissa, on helppo ohikulkevankin hujauttaa rahaa mukaansa, jos lompakko ei ole suojattu, ja ties mitä muuta. Suojan avulla lähimaksua ei voi lukea korttikotelon/lompakon läpi. Eikä ole kallista puuhaa. Itselläni on A.Erikssonin nahkainen RFID-korttikotelo (googlailemalla löytyy linkkejäkin ostopaikkoihin näköjään), huimalla 12,95 hinnalla. :-) Designer merkkien en ole oikein nähnyt tätä ominaisuutta korttikoteloissaan hyödyntävän vielä ainakaan, jos sellaisen perään on. Nahkaista on kuitenkin saatavilla suomalaiseltakin merkiltä!

 4. Tee pikku Telmasta video ♡ Olisi kiva tietää (ja nähdä) lisää ja tutustua paremmin karvaturrin persoonaan! Havannalaiset ei nimittäin ole yhtään tuttuja mulle entuudestaan, ja aika harvoin olen niitä katukuvassakaan nähnyt. Muutenkin olisi kiva kuulla teidän ajatuksianne rotuvalinnasta ja ylipäätään arjen sujumisesta koiran kanssa.

  1. Ihana kuulla, että Telma-jutuille olisi kysyntää :) Videota toivoi itse asiassa joku muukin aiemmin, täytyy vaan miettiä miten sellaisen toteuttaisin. Jos muuten kiinnostaa ja sinulla on Instagram, niin sinne storyjen (@jonnalepp) puolelle päivitän usein Telma-videoita, joista tulee paremmin esille tuon karvaturrin persoonaa ja hölmöjä jtutuja! Niin ja pieni korjaus vielä, että Telma ei ole havanna vaan maltankoira :)

   1. Pitää toivoa että jotain innostut vielä kehittelemään, kun en pääse Telmaa seurailemaan instan kautta ;) Apua, joo tietysti maltankoira! Aikamoinen ajatuskatkos iski päälle kun havannalaisista sattumoisin on oikeasti paljonkin kokemusta!! :D

  2. No sitten täytyy harkita sen videon toteuttamista ;) Pitäisi joskus jakaa Telman kommelluksia vaikka blogin Facebook-sivuillekin vain Instan sijaan, sieltä kun pystyy katsomaan juttuja ihan ilman profiiliakin!

 5. Tosi kiva video! :) Oli ilo katsella ja kuunnella! Tuntuu että oot kehittynyt tosi paljon videoiden teossa, oot aina tosi luonnollinen ja symppis näissä, en muuttais mitään videosta! Tee ihmeessä näitä lisää jatkossakin! :) ps. Mistä sun ihana paita on peräisin?

  1. Voi kiitos paljon Sanna ihanasta palautteesta! Nämä videot kun on itselle ihan uusi aluevaltaus, niin mahtavaa kuulla että kehitystä on nähtävissä ☺️

   Paita on Gina tricotin mutta valitettavasti jo viime syksyltä. Samaa mallia (Vilma) on näköjään tullut kyllä taas myyntiin mutta eri väreissä :)

 6. Ihana video, jälleen kerran!?näitä vaan lisää. Ja aihe tosi kiinnostava.
  Ja yhtään ei häirnnyt/en huomannut Telman ääniä videolla. Ja kiva vaan, että koiraperheen elämä näkyy ja kuuluu videoissa.

  1. Ihana Johanna, kiitos! ❤️ Hyvä jos Telman ääntelyt eivät häirinneet, olin editoidessa repiä pelihousuni kun milloin vinkui lelu ja milloin taas itse koira ? Telma haluaa kyllä aina olla siellä missä tapahtuu!

 7. Tosi kiva video! Olet tosi sympaattinen ja iloinen esiintyjä, näitä lisää! Minua jäi lähinnä kiinnostamaan, että mitkä laukut jäivät uupumaan videolta? :D

  1. Aivan ihanaa palautetta, kiitos Emppu! ?

   Tästä jäi pois Mulberryn Bayswater, Harriet ja Medium sekä Regular Lily. Baysin ja Harrietin sekä pienemmän Lilyn olen ainakin myymässä, niin siksi en ottanut tähän esittelyyn mukaan :) Olen vaan niin huono luopumaan ja onnistun luomaan laukuillekin aina tunnearvoa ?

 8. Ihana video ja ihana laukkukokoelma ? Olet todella luonnollinen videolla ja hyvä esiintymään. Olisi kiva kuulla pohdintaa siitä, mikä on/voisi olla seuraava laukkuhankintasi. Mikäli olet samanlainen laukkuintoilija kuin minä, aina seuraava laukku jo haaveena ? Videolla olisi mukavaa kuulla uraan ja ammattiin liittyviä ajatuksiasi, esim. millainen olisi unelmatyösi ja mitä seuraavaksi valmistumisen myötä blogin lisäksi.

  Olen itse myös harkinnut Guccin Marmontia mustana tai punaisena, mutta olen jäänyt miettimään tuota olkaketjun väriä ja sen kulumista. Toiveena kuitenkin olisi, että metallin väri säilyisi vuosia käytössä. Itselläni on vintage Chanel 2.55, jonka ketjussa on aito kultaus ja se on säilynyt yli 20 vuotta. Nykyään sellaista ei kuitenkaan enää käytetä. Oletko sinä huomannut tai videoissa kuullut ketjun kulumasta?

  1. Kiitos paljon Iina ihanasta palautteesta! ? Superkiva kuulla, että pidit videosta. Juuri nyt ei itse asiassa ole mitään laukkuhaavetta mielessä, toki maailma on kauniita laukkuja pullollaan ja mieli voi taas äkkiä muuttua, hehr. Ja hei kiitos ideasta, olisi kiva tehdä myös joku vähän asiapitoisempi video tällaisten pintapuolisten pätkien oheen, ehkä voisin siis jollain videolla höpötellä vaikka opiskeluistani ja urahaaveista tms.

   Oh, vintage-Chanel kuulostaa upealta! Punaista Guccia minäkin alkuun himoitsin, mutta päädyin lopulta mustaan. Ainakaan minun korviini ei ole kantautunut mitään ketjun kulumasta enkä omassanikaan ole ainakaan toistaiseksi huomannut merkkejä siitä, kaikinpuolin olen ollut tosi tyytyväinen hankintaani ?

 9. Tykkäsin videosta kovasti, ihana laukkukokoelma! :)
  Telmasta olisi ihana nähdä joku video ja myös my day- video kiinnostaa.

  1. Ihana Jennifer, kiitos! Telmalle on nyt selvästi kysyntää, joten täytyy suunnitella miten sellaisen videon toteuttaisin, hih :)

 10. Olipa kiva video!
  Voi ei ootko myymässä sun Lilyjä?!
  Mun mielestä ne on ollut antigonan(<3) rinnalla sun kivoimpia laukkuja!
  Olisipa varaa ostaa jompakumpa, mutta ei kyllä ole :'(

  1. Ihana jos tykkäsit, kiitos Jessika! ? Juu valitettavasti Lily lähtee myyntiin, en koe järkeväksi pitää kokoelmassa kahta samankokoista mustaa laukkua, joten haikein mielin etsittävä sille uusi omistaja.

 11. Laadukas video! Ja ihania laukkuja omistat :) Ehdottomasti peukku videoille myös jatkossa! Kivaa viikonjatkoa! :)

  1. Voi kiitos paljon Johanna – ihana kuulla että tykkäsit tästä! Videoita siis kehiin jatkossakin :) Mukavaa viikonjatkoa sinullekin!

 12. Olipa kiva video! Harvoin jaksan blogeista videoita katsoa, mutta tän oikein säästin et katon kun on kunnolla aikaa :) Niin kun muut on jo kommentoinut niin tykkään miten luonnollinen oot videoissa! Mun tekis kovasti mieli ostaa oma ensimmäinen merkkilaukku ja oon nyt pähkäilly Balmuirin ja LV:n Neverfullin välillä. Balmuirissa toki hinta on ehkä kohtuullisempi mitä raaskisin laukkuun laittaa. Samalla oon kuitenkin huolissani että kestääkö se oikeasti vuosia, en oo mikään kovin huoltoihminen, taisin pilata UGG:inikin nyt parissa kuukaudessa kun sain joululahjaksi… Joskos suutari voisi ne vielä pelastaa, nahka näyttää ihan karsealta :D

  1. Voi kiitos Kepa, olipa ihana kuulla! Teidän kivasta palautteesta on saanut kyllä paljon potkua ja motivaatiota tehdä videoita jatkossakin :)

   Balmuirissa on kyllä Neverfulliin verrattuna nahka kohdillaan, etenkin kun miettii että Balmuir on nahkaa (vieläpä samaa mitä Chanelkin käyttää laukuissaan!) ja NF canvasta. Nahka kyllä varmasti kestää vuosia, itselläni ei ainakaan yksikään nahkalaukku ole mennyt käytössä miksikään, tietysti canvaskin kestää hyvin käyttöä ja sitä voi pitää aika huolettomasti. Riippuu siis ihan minkätyylistä laukkua haet ja millaiseen tarpeeseen tulee, mutta molemmat kyllä hyviä vaihtoehtoja :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *