Kolme erilaista juhlamekkoa

Kaupallinen yhteistyö: Bubbleroom & Asennemedia

Kevään ja kesän juhlakausi lähestyy, joko teillä on valmistujaisia tai häitä kalenterissa merkittynä? Itselläni ei ole tälle kesälle yksiäkään häitä tiedossa (mistä olen harmissani, koska häät ovat juhlista ihanimpia!), mutta eiköhän tässä ehdi muita kinkereitä vielä tulemaan. Harmi ettei omia valmistujaisiakaan ehdi luultavasti vielä tänä kesänä juhlimaan, ellen saisi yhtäkkiä jotain yliluonnollista turbovauhtia gradua ja viimeisiä kursseja ajatellen.

Oli kuitenkin kiva päästä fiilistelemään juhlakautta näin hieman etukäteen yhteistyössä Bubbleroomin kanssa ja miettiä, mitä pukisin esimerkiksi häävieraana, kaasona tai vaikka vastavalmistuvana. Bubbleroomin valikoimasta löytyy juhlavaatteita moneen lähtöön ja ihastuin itse erityisesti kaikkiin pitkiin juhlaviin maximekkoihin. Kaasona suuntaisinkin ensimmäisenä täältä tsekkaamaan valikoimat, joista olen vinkannut lähiaikoina myös parille ystävälle – löytyi erilaisia värejä ja malleja jokaiseen makuun. Tässä kuitenkin kolme omaa mekkovalintaani.

juhlamekot Bubbleroom9

Selena Dress Dusty Pink / Make Way

Tämä vaaleanpunanude midimekko sopisi mielestäni hyvin häävieraalle. Malli on todella yksinkertainen, mutta leveät hihat ja helman halkio tuovat siihen hieman mielenkiintoisuutta. Tykkäänkin usein tällaisista simppeleistä vaatekappaleista, joissa on kuitenkin jokin pieni juju leikkauksessa tai yksityiskohdissa. Väri on myös takuuvarma valinta häihin, eikä tarvitse esimerkiksi miettiä, onko mekko liian vaalea morsianta kunnioittaen. Tämä toimii tietenkin loistavasti myös muissa kesän juhlissa.

Bubbleroom2 Bubbleroom5 Bubbleroom8

Jonna Maxi Dress / Make Way

Tämä pitkä siniharmaa mekko oli ehdottomasti suosikkini! Eikä mikään ihme, että ihastuin mekkoon, onhan se nimeltään Jonna ;) Pelkäsin ensin, miten malli sopisi pienirintaiselle avaran kaula-aukkonsa myötä, kun en yleensä tunne oloani kotoisaksi sellaisissa. Omaksi yllätyksekseni mekko istuikin todella hyvin ja teki oloni itsevarmaksi! Tämä olisi täydellinen kaason mekko, harmi vaan ettei sellaista pestiä ole tosiaan allekirjoittaneelle vielä suotu. Vihjailin jo leikillä ystävilleni, että nyt olisi mekko kaapissa odottamassa – häät vaan puuttuvat. Rakastuin mekon siniharmaaseen väriin ja avoimeen selkään, tässä on vaan kaikki kohdallaan. Samaa löytyy myös vaaleanpunaisena, jos tämä väri ei miellytä.

Bubbleroom12 Bubbleroom13 Bubbleroom11

Cloelle Lace Dress Antique White / Chiara Forthi

Viimeisenä vielä valkoinen mekko, joka on esimerkiksi ylioppilaalle klassinen valinta. Muistan itsekin aikoinaan sellaista kuumeisesti etsineeni lakituspäivääni varten, huh miten aika rientää, kun siitä on jo vierähtänyt niin monta vuotta! Toki valkoinen sopii kesällä moniin muihinkin juhliin, paitsi tietenkin häissä sitä kannattaa yleisimmin välttää. Tässä pitsimekossa on tyttömäiset röyhelöhihat ja kaunis yläosa, joka kompensoi hieman lyhyempää helman mittaa. Samaa löytyy muuten myös vaaleanpunaisena, jonka näette Marin yllä hänen postauksessaan.

Mitä piditte juhla-asuista, oliko joku näistä teidän lemppari? Kuten jo varmasti tuli ilmi, niin oma suosikkini oli tietenkin tuo kakkonen maximekon kera. Kiitokset vielä kuvauslokaatiosta Tampereen Pikkupalatsille, emme olisi voineet parempaa miljöötä löytää näitä kuvia varten. Miten upea palatsi olisikaan juhlapaikkana, huokailimme ihastuksesta eri huoneita kierrellessämme!

In collaboration with Bubbleroom & Asennemedia

Now that spring is getting closer also the party season is almost here. Weddings, graduations and so on! Unfortunately I don’t have any weddings this summer as those are my favorite occasions. Regardless of that it was fun to imagine what I would wear for a wedding or as a bridesmaid when I got to choose my favorites from Bubbleroom. Here are three different looks for the spirng and summer parties – which one do you like the most? I absolutely fell in love with the second dress that would be perfect for a bridesmaid.
Photos: Magicpoks / Edit by me

18 thoughts on “Kolme erilaista juhlamekkoa

 1. Toi siniharmaa maximekko on kyllä minunkin suosikki! Upea?
  Ja mahtavasti kyllä sopii taas kuvauspaikka kuviin.

  1. Kiitos ihana Johanna! Tuo maximekko on kyllä vaan niin kaunis, harmittelen jo kun ei ole lähiaikoina tiedossa mitään tilaisuutta, johon voisin sen pukea ? Kuvauspaikka sopi tähän teemaan kieltämättä just eikä melkein!

 2. Toi valkoinen pitsimekko on ihana!! Jos olisin tän kevään ylioppilas ostaisin ton mekon varmasti *sydänsilmäemoji*

  1. Se on mustakin niin kaunis! Tuo yläosa ja hihat tuovat siihen vähän jotain ekstraa :)

 3. Upea tuo sininen mekko! Itselläni oli viime vuonna neljät häät, tänä vuonna taas neljät ja ensi vuodellekin jo kahdet tiedossa ? Montako mekkoa saan ostaa? ?

  1. No eikö olekin upea, ai että kun pääsisi pitämään sitä pian jossain! Hei nyt olen kateellinen, haha ? Häät ovat niin ihania juhlia, että ihan harmittaa ettei niitä ole omassa lähipiirissä vielä tiedossa. Veikkaan, että myöhemmin tulee sitten kertarysäyksellä useat häät, kun kavereita menee naimisiin.

 4. Kauniita mekkoja ja kaunis mekkojen kantaja! :) Sininen on noista suosikkini. Minähän en itse ole ollenkaan mekkoihmisiä (mistä olen tainnut mainitakin), mutta muiden päällä ne on tosi kauniita.

  No hei, minä en ole vielä koskaan päässyt häihin, ehkä korkeintaan vauvana! :D Kavereista vain on yksi naimisissa ja hänkin meni salaa, sukulaisistakaan ei ole mennyt naimisiin viime vuosina kuin muutama joitain kaukaisempia.

  1. Kiitos ihana Tanja! Olet tainnut tosiaan joskus mainita ja osaan samaistua, kun en itse muutamia vuosia sitten ollut vielä lainkaan mekkoihmisiä. Nyt onkin sitten homma kääntynyt päälaelleen ja rakastan erilaisia mekkoja.

   Eikä! Minä olen ollut sisarusteni häissä ja yksissä poikaystäväni puolelta, joten mitään kovin suurta saldoa ei omastakaan takaa vielä ole :D Veikkaan, että myöhemmin tulee sitten jokin kertarysäys, kun kaverit alkavat mennä samoihin aikoihin naimisiin. Sitä jo odotellessa, hih!

 5. Ihania mekkoja kaikki! Itselläni on mekon metsästys veljen ylioppilasjuhlia varten meneillään, ja tuo ensimmäinen voisi kyllä olla oikein varteenotettava vaihtoehto ;) xx

  1. Oi noniin! Eikun mekon metsästykseen sitten vaan ;) Toivottavasti tärppää, tuo ensimmäinen on kyllä niiin mielettömän kaunis!

 6. Moikka, mielettömiä kuvia ja mekkoja ! Osaatko sanoa milloin ginatricotiin tulee myyntiin vaaleansininen mekko, joka vilahti eilen sinun storien puolella? Entä mitä kokoa sinulla on tämän postauksen kuvissa esiintyvästä Sini-harmaasta mekosta ☺️

  1. Moikka Aino! Voi kiitos, huippua kuulla että tykkäsit ☺️ Miljöö oli kyllä niin kaunis, että tuolla oli kiva kuvata.

   Gina tricotin mekko on tulossa myyntiin viikolla 16. Tuosta siniharmaasta mekosta mulla on koko 36 ☺️

 7. Mulla on yhdet häät kesällä joten pitääpä käydä Bubbleroomin mekkovalikoima katsomassa ?
  Minkäkokoiset sulla on muuten ne vaaleat 501 skinnyt?

  1. Noniin, toivottavasti löytyy mekko häihin! :) Farkut ovat muistaakseni kokoa 26, niissä ei jostain syystä lue missään lappusessa enää kokomerkintää eikä takanakaan, mutta muistelen niiden olevan tuota kokoa.

   Kivaa sunnuntaita!

 8. Voi tuo sininen ihanuus! Sopii vielä niin täydellisesti tuohon lokaatioon. Ihania kuvia kaikki :)

  1. Voi kiitos paljon Kiia! Mekko sopi kyllä kuin nenä päähän juuri tuohon lokaatioon, mikä tuuri kävi sen kanssa ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *