Juuri nyt

Takana on superkiva viikonloppu! Perjantaina ajoimme poikaystävän töiden jälkeen Helsinkiin ja vietimme yhden ystävän yllätyssynttäreitä porukalla ravintola Saslikin kabinetissa, jossa oli syömisen ohella niin lauluesitystä kuin vodka-tastingiakin. Oli niin hauskaa nähdä kaikkia Vaasa-tyttöjä pitkästä aikaa! Lähdimme kuitenkin nukkumaan muiden suunnatessa vielä yöhön, mikä oli hyvä ratkaisu, sillä seuraavana päivänä piti olla skarppina. Lauantaina vietettiin ensin poikaystävän sukulaisten lasten synttäreitä, minkä jälkeen auton nokka jälleen kohti Tamperetta ja seuraavia kekkereitä. Suuntana oli toisen Vaasa-kaverimme läksiäiset – pelailtiin bilistä ja pöytäcurlingia jatkaen vielä drinkeille Olympia-kortteliin. Muusa oli muuten tosi kiva myös istuskelupaikkana, aikaisemmin olen käynnyt siellä vaan brunssilla (joka sekin hyväksi todettu!). Näiden kahden hauskan illan jälkeen mietin, miten onnellinen olen kaikista Vaasan opiskeluajoilta jääneistä ystävistä – ihan huikeeta millaisia tyyppejä sieltä on tarttunut matkaan.

Sunday2 Sunday1

Tämä päivä taas on mennyt laiskoissa tunnelmissa, mutta juuri tällainen rento sunnuntai teki hyvää menontäyteisen viikonlopun jälkeen. Tehtiin aamiaiseksi banaanipannareita ja syötiin rauhassa tv:n äärellä – ollaan viime aikoina katsottu monien kehumaa Westworld -sarjaa. Iltapäivästä puettiin ulkoiluvaatteet päälle ja lähdettiin Pyhäjärvelle kävelemään jäälle, tänään oli täydellinen ulkoilukeli, kun ei ollut liian kylmä. Jäällä vallitsi jotenkin ihanan seesteinen ja rauhallinen fiilis, mitä nyt Telma kirmasi pallon perässä turkki hulmuten. Nyt on aika väsynyttä koiraa tuossa vieressä sohvalla, pikkuinen on aivan reporankana hangessa juoksemisen jälkeen. Tuskin jaksan itsekään hirveästi tästä enää nousta, paitsi korkeintaan jääkaapille, niin raukea olo. Illalla ajateltiin pitkästä aikaa laittaa kylpy ja katsotaan tietysti Selviytyjät, johon olen yllätyksekseni koukuttunut. Siinäpä se loppupäivän ohjelma!

Sunday3

Nyt kello lähestyy kuutta ja vieläkään ei ole pimeää, vaan oli tarpeeksi valoisaa näiden kuvienkin ottamiseen. Ihan mieletöntä tämä lisääntyvä valon määrä! Toivottavasti teilläkin on ollut ihana viikonloppu ja olette päässeet nauttimaan taas näistä upeista ulkoilukeleistäkin. Kivaa sunnuntain jatkoa, palataan huomenna viikon ohjelman kera!

8 thoughts on “Juuri nyt

 1. Olipas kiva tämmöinen höpöttely/kuulumispostaus! Saisit enemmän kirjoitella tällaisia ? tuosta lisääntyvän valon määrästä olen täysin samaa mieltä!!! Ei haittaa pakkanenkaan kunhan aurinko paistaa pitkälle iltaan, tuntuu että energiaakin riittää ihan eritavalla kun marraskuun pimeinä iltoina. Niin se vaan on kummallinen asia tuo aurinko? kivaa kevään odotusta, jospa se pian sieltä jo tulisi!!

  1. Hei ihana kuulla, kiitos Adeliina! Etenkin kun innostuin kirjottamaan tätä ihan hetken mielijohteesta, kiva siis jos tällaisia kiinnostaisi lukea useamminkin :)

   Tuo valo antaa niiin paljon energiaa, ettei tosikaan! Nyt säätiedotsuta katseltuani rupesi ahdistamaan, kun seuraaville päiville näyttää aika pilvistä, kun on tottunut tähän pitkään jatkuneeseen auringonpaisteeseen. Kyllä se aurinko sieltä kuitenkin taas jossain välissä putkahtelee esiin, toivottavasti :) Kuin myös ihanaa kevään odotusta!

  1. Heippa! Huppari on Samsoe & Samsoen, ostin sen tuossa viikko sitten Vantaan Oh My Gosh -outletista :) Käymisen arvoinen paikka, sieltä voi tehdä hyviä löytöjä!

 2. Ihanalta kuulosta ja näyttänytkin instastooreista!?
  Jouduin itse olemaan viikonlopun töissä työkaverin sairastuttua, joten ulkoilut ja muut suunnitelmat jäivät vain haaveeksi. No ensi viikolla paremmalla tuurilla. Toivottavasti aurinkoiset päivät vielä jatkuvat.
  Tälläiset nopeat höpöttelypostaukset on kyllä kivoja, ehdottomasti lisää. :)

  1. Kiva että olet seurannut sitä kautta! ? Voi kurja, mutta onneksi ainakin tänään täällä Tampereella aurinko paistaa jälleen täydeltä taivaalta. Eiköhän niitä aurinkoisia talvipäiviä siis vielä tule, niin ehdit kyllä vielä nauttimaan säistä :)

   Ihana kuulla, tällaisia extemporepostauksia siis toistekin! Kiitos ja kivaa maanantaita ?

 3. Vähän hassu kysymys,mut mitä tuo kahvi on? tai mist oot tuon “vaahdon” siihen saanut?

  1. Se on siis ihan maitovaahtoa :) Onnistuu erillisellä maidonvaahdottimella tai esimerkiksi Oatlyn ikaffe -kauramaidon kanssa ihan vaan purkkia kunnolla ravistamalla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *