Ihan tavallinen arkiasu

Brrh, näillä pakkaskeleillä ei paljoa tee mieli kuvata ulkona asuja! Vaikka sietokyky ulkona säällä kuin säällä seisoskelun suhteen onkin tässä vuosien aikana kasvanut, niin liika on liikaa, haha. Näin korkeilla pakkasilla täytyykin käyttää mielikuvitustaan ja keksiä sisäkuvauspaikkoja, mutta siinä on omat haasteensa. Etenkin täällä Tampereella se on nimittäin aiheuttanut päänvaivaa, kun en tunne paikkoja vielä samalla tavalla kuten Helsingissä, mutta ilokseni sain Instagramin kautta teiltä muutamia vinkkejä. Yksi uusi loistava kuvauslokaatio löydettiinkin toissapäivänä ihan sattumalta, joten kyllä niitä löytyy kun vaan käyttää sitä mielikuvitusta.

Tämän postauksen kuvat sen sijaan ovat ihan meiltä kotoa. Olin alunperin käyttämässä näitä vaan Instagramiin, mutta kuvista tulikin lopulta ihan kivoja. Ei kai sitä aina tarvitse montaa eri kuvaa ja kuvakulmaa, kun asu tulee varmasti esille näistäkin, vai mitä mieltä olette? :) Tämä on hyvin simppeli ja näköiseni arkiasu – Andiatan Basics -malliston tummanharmaa mohairneule, vaaleat Levikset ja uudet Billi Bi:n nahkanilkkurit*. Olen pitkään metsästänyt teräväkärkisiä mustia korollisia nilkkureita ja onneksi en tyytynyt aikaisemmin ihan kivoihin versioihin tai maksanut itseäni kipeäksi, koska nämä täydelliset löytyi lopulta todella hyvällä alennuksella alle puoleen hintaan (ostaessani sai vielä lisäalen). Lisää kuvia näiden kanssa luvassa!

Andiata1 Andiata3 Andiata4

Knit / Andiata (sponsored)
jeans / Levi’s
earrings / Gina tricot
bag / Saint Laurent
boots / Billi Bi (find here*)

What a tough time this is when it comes to blogging and taking photos outside! It’s been freezing cold lately – almost -20 degrees every day, which is not exactly the temperature where I’d like to stand out posing, haha. So I just have to use my imagination to come up with some nice locations inside. Luckily we have found a few potential ones – these photos instead are taken at home. Wasn’t supposed to publish these on the blog in the first place but these turned out nice I think! You don’t always need many different photos and angles to show the outfit, right? Love my new mohair sweater and the pair of perfect leather boots as well.

Photos: Riikka Kuusisto / Edit by me
* mainoslinkki / adlink

10 thoughts on “Ihan tavallinen arkiasu

  1. Täytyy jossain kohtaa käydä hypistelemässä Andiatalla, siellä näyttäisi olevan tällä hetkellä tosi kivoja perusvaatteita! :)

    1. No ehdottomasti! Juuri tuosta Basics -mallistosta löytyy paljon tosi kivoja perusvaatteita – neuleita, silkkipaitoja, housuja, ihania takkeja… ?

    1. Kiitos paljon ihana! Koti toimii kyllä kuvaamisessa ihan täydellisesti, kun on paljon vaaleita pintoja ja tulee hyvin valoa :) Helpottaa työtäni hurjasti etenkin pimeänä vuodenaikana!

  2. Olet niin söpö! Sulla on tosi kiva tyyli ja blogistasi on tullut ihan mun lemppari! Ihanan aito ja rento fiilis välittyy teksteistäsi.

    1. Voi kiitos Elena, miten ihana kommentti sunnuntain piristykseksi! Superkiva kuulla, sellaista aitoa ja rentoa meininkiä pyrinkin välittämään, joten tämä lämmitti erityisen paljon mieltäni :) Aurinkoista sunnuntain jatkoa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *