Huulipunasuosikki

Olen löytänyt uuden huulipunasuosikin! Ja niin loistavan sellaisen, että on omistettava sille ihan oma postauksensa. Kuten ehkä jo tiedättekin, olen todellienn huulipunafriikki ja kosmetiikkakätköistäni löytyy varmasti kymmeniä eri hylsyjä. Käytänkin kyllä punia päivittäin ja myös laukussa on aina oltava yksi tai kaksi purtiloa liikkellä ollessani. Suosikkisävyjäni ovat nudet, kevyesti pinkkiin taittavat ja rehdit punaiset, kesää kohden taas otan myös korallinpunaiset sävyt käyttöön.

YSL1

Liian vaalea tai täysin väritön nude ei ole ikinä ollut oma juttuni, vaan tahdon että puna tuo hieman eloa kasvoille. Sain YSL:lta jokin aika sitten kokeiluun uuteen Spring Lookiin kuuluvan Lip Palette Collectorin, jossa on viisi kaunista punasävyä. Aloin käyttää ahkerasti toiseksi vaaleinta sävyä, jonka totesin olevan todella hyvin omiin piirteisiini sopiva nude. Kävinkin taannoin YSL:n pisteellä tiedustelemassa, josko huulipunista löytyisi tähän sävyyn mätsäävää ja löytyihän sieltä pienen etsinnän  ja testailun jälkeen. Kyseessä on Rouge Volupté Shine sävyssä 9 Nude in Private, puna löytyy muuten myös täältä*.

YSL2

Olen yleensä aika pihi kosmetiikkaostoksissa ja teen tyyriimmät hankinnat useimmiten lentokentältä tai vähintään alennuskupongin avittamana, mutta tämä oli raaskittava ostaa ihan sellaisenaan, koska puna oli täydellinen. Sävy tuo sopivasti eloa kasvoille ollen kuitenkin neutraali kaikkeen helposti yhdisteltävä puna, ja Rouge Volupté Shinen kosteuttava koostumus on ihana. Tätä on ehkä hamstrattava heti yksi hylsy jemmaan sieltä lentokentältä! :D

I’ve found myself a new lipstick favorite! As you may already know I love lipsticks and I even might have a tiny addiction with them, haha. I own way too many lipsticks and I also always need to have at least one or two of them with me in my purse. A while ago I got to try the new Lip Palette Collector from YSL, it has five beautiful lipsticks in one. I fell in love with one of the shades (the second one from the left) and wanted to find the same in an actual lipstick. With the help of a kind saleswoman from YSL I found the perfect one – Rouge Volupté Shine in 9 Nude in Private*. It suits me perfectly and I love the moisturizing feeling it gives. 

*mainoslinkki / adlink

4 thoughts on “Huulipunasuosikki

  1. Hei. Minkä hintaisia nämä punat on kentällä? Olisi kiva jos joskus tekisit pienen meikkijutun halpis meikeistä. Itse en ole merkkituotteiden perään, enkä halua niihin tuhlata, niin jos löytyisi sieltä helvemmista tuotteista uusia tuttavuuksia.

    1. Hei Emilia! Punan normaalihinta oli 39e, joten villi veikkaus että kentällä kolmenkympin tienoilla. Arvokashan se on taxfreenakin, joten ei raaski ihan joka välissä huulille sutia :)

      Mielelläni vinkkaan myös edullisemmista kosmetiikkatuotteista ja silloin tällöin olen sellaisia postauksia tehnytkin. Täällä viime postaukseni, https://jonnaluukko.com/2017/10/4-x-beauty-budget/. Kun tulee seuraavan kerran taas uusia tuotelöytöjä eteen, niin laitetaan taas vinkkejä tulemaan :)

    1. Moikka Ninni! Paletti löytyy jo myynnistä, ainakin tosiaan Stockmannilla oli kun vertailimme myyjän kanssa sävyjä, ja myös Sokoksen verkkokaupassa oli, joten varmasti Sokoksellakin. No eikö, paletissa on kyllä kaikki sävyt mitä voi toivoa ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *