Checked trousers

Huh hulinaa! Pari päivää on taas mennyt Helsingissä ihan hujauksessa. Jotenkin täällä sitä tulee aina ravattua koko päivä paikasta toiseen ja bookattua kalenteri täyteen menoja, mikä on toisaalta tietysti hyvä, että saa monta kärpästä yhdellä iskulla. Sen jälkeen on kuitenkin taas aina ihana palata takaisin Tampereelle rauhoittumaan ihan siihen perusarkeen, joka on vähemmän hektistä ainakin tässä nykyisessä elämäntilanteessa. Koen myös olevani Tampereella aina tehokkaimmillani – rakastan omia arkirutiinejani ja saan päivittäin hyvin asioita hoidetuksi. Tämä balanssi kyllä toimii ja hyvä niin, sillä sama meno näyttää jatkuvan, kun työmenoja on luvassa Helsingissä lähes viikottain.

Työjuttujen lisäksi viime päiviin on sisältynyt myös pitkästä aikaa vähän opiskeluakin, ja tänään olen viimein menossa tekemään ensimmäisiä graduhaastatteluja ennen takaisin Tampereelle palaamista. Voi jestas että olenkin vitkutellut niiden kanssa ja gradu on junnannut paikoillaan monta kuukautta – ihan hävettää oma saamattomuus. Nyt kuitenkin vähän potkua persuksille ja homma käyntiin toden teolla! Voisin kirjoitella opiskelu-updatea omassa postauksessaan, jahka tosiaan saan asiat taas etenemään. Sitä odotellessa otan mielelläni vastaan vertaistukea muilta samassa veneessä olevilta ja gradun kanssa painiskelevilta :D

Ruutuhousut2 Ruutuhousut1

Itse asusta sitten – ei ole varmaan vaikea arvata, mikä tämän hetken trendeistä on yksi suosikeistani? Viime syksyllä pinnalle nousseet ruudut jatkavat onneksi voittokulkuaan myös tänä keväänä ja siitäkös minä olen iloinen! Joidenkin silmään ruutu on yhä pappakuosi (terveisiä vaan ystävälleni ;), mutta minä en saa siitä tarpeekseni. Hankin jokin aika sitten nämä ruudulliset suorat housut, jotka ovat kivaa vaihtelua farkkujen tai nahkahousujen ohelle – en malta odottaa, että pääsen yhdistämään nämä tennareiden kanssa! Mitä tykkäätte asusta? Oikein ihanaa viikonloppua teille!

Ruutuhousut4 Ruutuhousut6 Ruutuhousut3

Knit / Lindex
trousers / Zara
bag / Gucci
boots / Billi Bi

One of my favorite trends at the moment is definitely plaids, as they were last fall as well. Those of you who can’t stand the pattern (one of my friends always calls me granny when I’m wearing something checked, haha!) should beware, since looks like it’s not going anywhere. Sorry not sorry ;) I just love plaids and everything in it, whether it’s a blazer, a skirt or trousers. I bought these trousers a while ago and can’t wait to be able to wear them with white sneakers. It will still take a while though so meanwhile I’ll combine them with leather boots and sweaters – how do you like the outfit? Have a nice weekend, peeps!

Photos: Magicpoks / Edit by me

8 thoughts on “Checked trousers

 1. Ihania kuvia ja noi pöksyt on niin ihanat!<3 Siis en aiemmin syttynyt niille ollenkaan, vaikka ne muilla todella hyvälle näyttikin. Mutta nyt muutama viikko sitten huomasin itseni klikkaamasta ruutupöksyt ostoskoriin ja okei, pakko myöntää, olen myyty :'D

  1. Kiitos ihana ? Haha eikä! Kuulostaa kyllä niin tutulta, kuinka ensin vastustaa jotain juttua ja lopulta huomaa lämmenneensä tyystin. Mutta ruutupöksyt on loistavat, joten ei ihmekään että olet myyty ;)

 2. Täällä kans yksi gradun kanssa tuskaileva. Mulla toi aloittaminen tuntuu vaan kertakaikkisesti mahdottomalta tehtävältä. Kuten sanoitkin, oma saamattomuus hävettää myös täällä. Et siis missään nimessä kamppaile ajatustesi kanssa yksin :D Hurjasti tsemppiä gradurutistukseen! <3

  Niin ja muuten ihana asu ja sopii ihan mielettömän hienosti kuvauspaikkaan! :)

  1. Huh, kiitos Laura vertaistuesta! Lohduttavaa kuulla, etten ole ainoa saamaton vetkuttelija :D Aloittaminen on todellakin se vaikein osuus ja ekojen haastattelujen tekeminen on tuntunut mullekin ihan mahdottomalta. Nyt se on kuitenkin edessä ja suurin kynnys on sitten varmasti ylitetty! Superisti tsemppiä sullekin, kyllä meistä vielä maisterit saadaan! <3

   Voi kiitos! Kuvauspaikka löytyi ihan sattumalta ja ruutupöksyt sopii kyllä marmoriin kivasti :)

 3. Ihana look! Ruudut kyllä nappaa edelleen täälläkin, seuraavaksi listalla onkin juuri ruutuprinttiset housut! :)

  1. Kiitos ihana Pinja! Jes, toinen ruutufani siis siellä. Nyt on onneksi lähes jokaisella kaupalla omat versionsa ruutuhousuista, joten valinnanvaraa ainakin löytyy :)

 4. Vitsi miten upean kuvaslokaation olette löytäneet! Ihailin paikkaa jo instastoryssä?ja upeta ovat kyllä kuvatkin.
  Ostin hetki sitten vastaavanlaiset housut ja olen ihan lovessa niihin. Voisin pukea ne joka päivä. Nyt himoitsen ruutuhousujen kaveriksi samaa kuosia olevaa bleiseriä, vaikka aluksi en yhdistelmästä yhtään pitänytkään. Ja haluaisin myös toiset housut klassisella kukonaskel kuosilla ruudullisten kaveriksi. Hahaha, mistä huomaa että kevät on tulossa?
  Rentouttavaa viikonloppua! :)

  1. Tämä oli kyllä mieletön löyty ihan sattumalta! Kuvat on otettu Tampere-talossa, jossa muistelin olleen isot ikkunat, mutta en ollut siellä aiemmin käydessäni kiinnittänyt yhtään huomiota näihin marmoriportaisiin :)

   Oih, sekä housut että bleiseri ruudullisina ovat kyllä niin ihanat! Itsekin kaivoin pitkästä aikaa taas bleiserin käyttöön, kun ei ole talvella tullut pidettyä sitä.

   Kivaa viikonloppua sinne myös!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *