Another Outfit with Them Blue Jeans

Eilen tarkeni pitkästä aikaa kuvata ulkona pahimpien pakkasten hellitettyä, jee! Ei sillä, etteikö olisi nenä punoittanut ja sormet kohmeiset kuvaamisen jälkeen, mutta juuri ja juuri pärjäsi kuitenkin ;) Tässä jälleen yksi kokonaisuus vaaleiden farkkujen kanssa – rakastan sinisen farkun, valkoisen yläosan ja mustan yhdistelmää! Asu on itse asiassa lähes sama kuin tämä aiemmin nähty, mutta pusero ja asusteet vaan vaihtuivat. Nämä Levikset oli niiin hyvä ostos – en malta odottaa keväisempiä asuja näiden kanssa ja farkkujen yhdistämistä avokkaisiin tai tennareihin. Sinne on kuitenkin vielä hetki matkaa.

Pieni tarina kuvien takaa – mulla tuli joku ihmeen ahdistus ja epävarmuus näitä kuvatessa. Tällaisia fiiliksiä harvemmin tulee kameran edessä (ainakaan ystävän kuvatessa) enää näin kuuden vuoden bloggaamisen jälkeen, mutta jostain syystä tunsin oloni todella epämukavaksi. Yleensä se johtuu asun toimimattomuudesta tai liiasta määrästä ihmisiä ympärillä, mutta kyseessä on yksi luottoasuistani ja katukin oli hiljainen. Muistikortille tallentuikin aika monta kuvaa, joissa olin joko hartiat korvissa tai ilme kuin peuralla ajovaloissa, mutta onneksi sieltä löytyi lopulta rennompiakin otoksia. On tuo ihmismieli kuitenkin välillä erikoinen :D

Levis 501 Skinny Maanantai1 Maanantai2 Maanantai3 Maanantai6 Maanantai4

Coat / Zara
silk shirt / Andiata (sponsored)
jeans / Levi’s
bag / Saint Laurent
boots / Billi Bi

Oh yay, it wasn’t too cold to shoot some outfits outside yesterday! I mean of course there were minus degrees but not too many of them, haha. This is one of my go to -looks when I feel like I have nothing to wear – you simply can’t go wrong with a pair of Levi’s jeans and a silk shirt. I just love the combination of denim, white and black! Want to hear a funny story behind these photos? For some reason I felt myself so uncomfortable shooting these which is odd considering the fact that  I’ve spent the past six years posing for the camera on the streets. And it was even pretty quiet there! Luckily we managed to get the photos after all – it’s just funny how your mind can be tricky sometimes :D 

Photos: Magicpoks / Edit by me

9 thoughts on “Another Outfit with Them Blue Jeans

 1. Näitä kuvia katsoessa ei yhtään näytä siltä, että olisi ollut hankalaa kameran edessä. :)

  Joudutko muuten yleensä asukuvia ottamaan/otattamaan kuinka paljon, ennen kuin olet tyytyväinen? Vai riippuuko ihan päivästä, että joskus kuvat menee heti nappiin ja joskus taas joutuu ottamaan kymmenia kuvia ennen kuin ilmeet/asennot ja muut on kohdillaan? :D

  1. No hyvä jos ei välity kuvista ? Olen kyllä yleensä ehkä suht vaativa kuvattava – toki joskus on päiviä kun kaikki toimii kerralla eikä tarvitse montaa ruutua, mutta kyllä tuo “kymmeniä kuvia” on usein lähempänä totuutta, haha. Toisaalta hyvä että on sitten aina vaihtoehtoja mistä valita kun editoi kuvia ja valmistelee postausta! Mutta kyllä, vähempikin varmasti riittäisi, mutta sitä tuppaa katsomaan itse itseään kuvissa aina kriittisimmin.

 2. Kiva asu! Mitä mallia noi sun levikset muuten on? Itse oon harkinnu jo pitkään 501-mallia, mutta pelännyt että liian epämukavat jalassa. Nyt laitoin eilen tilaukseen ja kokoani arvottua laitoin 28. Mulla on yleensä just 27 tai 28, mutta moni sanonut että nuo ovat vähän tiukempaa materiaalia. Mikä on sun kokemus leviksen kokoluokituksista? :)

  Aurinkoisia kevätpäiviä! XOXO

  1. Kiitos paljon Anni! :) Tämä malli on 501 Skinny. Farkku on kyllä paljon jämäkämpää kuin esimerkiksi toisissa Innovation Super Skinny Leviksissäni, mutta näissä ei olekaan yhtään elastaania ja sen kyllä huomaa. Uskon että farkut muovaantuu vielä mukavemmiksi ajan myötä, nyt kun ne on kuitenkin vielä aika jäykkää matskua. Mulla on näistä koko 26 (muistaakseni, farkuissa ei jostain syystä ole missään kokomerkintää?) ja se taitaa olla sama kuin Leviksen toisissa farkuissani ja shortseissa. Mutta tosiaan aika napakka malli, toivottavasti vähän venähtävät käytössä, terveisin mukavuudenhaluinen ?

   Kuin myös ihania kevätpäiviä!

 3. Voisitko kertoa tarkemmin missä nahassa sinulla on kuvissa näkyvä YSL Medium Sunset Monogram bag? Olen miettinyt jo pitkään laukun ostoa ja nyt Pariisissa vaihdossa ollessani tuntuu, että täytyisi vihdoin ostaa kyseinen laukku :D Muutenkin olisi mukava kuulla kokemuksiasi laukusta (hyvät ja huonot puolet) sekä suosittelisitko laukkua? :) Täytyy myös kiittää sinua ihanasta blogistasi! :)

  1. Moikka Kristiina! Kiitos itsellesi, ihana että seuraat blogiani :)

   Katsoin Saint Laurentin sivuja ja jos en ole ihan väärässä, niin omani on tämä, https://www.ysl.com/dk/shop-product/women/handbags-sunset-medium-sunset-monogram-bag-in-black-crocodile-embossed-leather_cod45336013dd.html#dept=women_bags_view_all. Sama Shiny Leather -versiossa näytti myös tosi samanlaiselta, mutta veikkaisin kuitenkin tuota ekaa. Silloin tämän ostaessani ei ollut montaa vaihtoehtoa Sunsetista, nyt näyttää olevan vaikka mitä värejä ja matskuja!

   Olen ollut niiin tyytyväinen laukkuun, tämä on aivan ihana! Kuvasin itse asiassa juuri tällä viikolla laukkuvideon, jossa kerron myös tästä Sunsetista, ja video tulee ulos luultavasti jo huomenna :) Sieltä siis sitten tsekkaaman lisää kokemuksia laukusta! ;)

   Huippua vaihdon jatkoa sinne Pariisiin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *