9 x Tukholmasta

Tukholma5

Terkkuja Tukholmasta!

Olin reissussa Thomas Sabon sponsoroimana Mariannan pyydettyä minua mukaan avecikseen. Tällainen lyhytkin maisemanvaihdos teki hyvää, olihan Tukholmassa jo kevät pitkällä kuivien katujen ja hieman korkeampien lämpöasteiden myötä. Visiitti naapurimaassa virkistää kyllä aina ja edellisestä kerrasta oli vierähtänyt jo pitkä tovi, joten oli kiva päästä haistelemaan Tukholman tuulia.

Tukholma3

Aamiainen @ Lilla Ekot

Tukholma1

Saavuimme Tukholmaan jo aikaisin aamulla, joten heti ensimmäisenä laukut hotellille jätettyämme oli tietenkin saatava aamupalaa. Tsekkasimme nälkäisinä Lindan Tukholma-oppaan päätyen tähän meitä lähinnä sijainneeseen Lilla Ekot -kahvilaan. Pieni mutta hyvä aamupalavalikoima (tuo chiapudding cashew-jogurtilla oli niin hyvää!), ystävällinen palvelu ja mainittava tietenkin myös omistajan suloiset koirat!

Tukholma9

Ihana reissukaverini ja aamiaisen jälkeen kaupungilla kiertelyä.

Tukholma7 Tukholma4

Checking in!

Iltapäivästä päästiin viimein kirjautumaan sisään hotellille. Nofo hotel oli sisältä viihtyisä ja hauskasti sisustettu, mutta palvelu ei ollut aina mitään avuliainta sorttia ja myös hotellin julkisivu oli täydessä remontissa. Olimme nuutuneita aikaisesta kello viiden herätyksestä ja koko päivän kaupungilla kiertelystä, joten oli ihana rojahtaa pehmeään sänkyyn. Ennen illan tapahtumaan suuntaamista vietettiin pari tuntia läppäreiden äärellä ja laittauduttiin yhdessä.

Tukholma8

Ensimmäistä kertaa tennarit jalassa tänä keväänä!

Tuntui niin ihanalta tepastella menemään kevyissä kengissä ja yhdistää raikkaan valkoiset tennarit asuihin. Ei toivottavasti enää kauaa, kun tennareita pystyy käyttämään jo kotioloissakin. Hullaannuin tästä tennareiden ja ruutuhousujen yhdistelmästä tyystin, tästä tulossa vielä parempia asukuvia.

Tukholma6

Tämän päivän hotelliaamiainen. 

Tukholma2

Kaunis aurinkoinen Tukholma!

Harmi ettemme onnistuneet tuomaan aurinkoa mukanamme, vähän oli ankeampi maisema täällä vastassa ;) Nyt lähden hakemaan Telmaa hoidosta vanhemmiltani, ihana päästä halimaan taas tuota karvaturria! Sitten vielä pari päivää Helsingissä työjuttujen parissa ennen Tampereelle paluuta. Kivaa keskiviikkoiltaa teille!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *