7 puhelinkuvaa eiliseltä

Ihan alkuun ihanaa naistenpäivää kaikille teille supernaisille siellä ruudun takana! Eilen oli niiin inspiroiva päivä, että olin hymy huulilla vielä illalla nukkumaan mennessäkin. Päivän teema oli vahvat ja rohkeat naiset, joten sain pienen varaslähdön tänään juhlistettavaan naistenpäivään. Räpsin muutamia kuvia puhelimella ja kun näistä rennoista päivityksistä tunnutte tykkäävän, niin laitetaan taas näitä jakoon!

Torstai2

Aloitin aamuni Lindan ja Flatteredin tilaisuudessa Urban A:ssa. Lindan ruotsalaismerkille suunnittelema kenkä on mielettömän kaunis, voi juku! Ja miten upeat värivalinnat, turvallisen mustan ja nuden lisäksi tätä kenkäsöpöläistä saa myös vihreänä ja punaisena. Arvaatteko, mihin väriin minä päädyin? Voin kertoa, että valinta oli todella vaikea ja arvoin etenkin kahden vaihtoehdon välillä ikuisuuden! Vielä kerran onnittelut Lindalle huikeasta työstä :)

Torstai5

Illalla taas oli vuorossa Lumenen juhlaillallinen ja tässä suttuiset (pahoittelut :D) peilikuvat asustani. Kävin aamulla keskustassa ollessani nopeasti Zarassa ja nappasin mukaani nämä punaiset leveälahkeiset housut, jotka olivat todella hyvä löytö! Housut saivat myös aikaan kysymystulvan Insta Storyssa vilautettuani siellä asua – harmi ettei parempia kuvia ole, sillä tykkäsin tästä lookista tosi paljon. Pusero on Andiatalta saatu silkkipaita, korvissa tämän hetken suosikit Gina Tricotista.

Torstai3

Lumenen Light The Way -illallinen sai aikaan kylmiä väreitä ja leveitä hymyjä. Tänään naistenpäivänä julkaistavan kampanjan kasvoina toimii viisi upeaa vahvaa suomalaista naista – Saimi Hoyer, Meeri Koutaniemi, Janita Autio, Pihla Viitala sekä Nooralotta Neziri. Illan aikana esitetyt videot ja paikalla olleiden Saimin, Janitan sekä Meerin pitämät puheet saivat monella hymyn korviin ja tunteet pintaan. Kuultuani näiden naisten tarinoita rohkeudesta erottua, unelmien tavoittelusta ja oman tien löytämisestä tunsin oloni ihan uskomattoman inspiroituneeksi ja voimaantuneeksi. Janitan sanoin kaikki on mahdollista, hän jos kuka on siitä loistava esimerkki ponnistettuaan pikkukaupungista menestyneeksi valokuvaajaksi ja vieläpä niin lyhyessä ajassa!

Torstai1 Torstai4

Tämä tuli jotenkin niin oikeaan aikaan – olen monesti kirjoittanut ahdistuvani uravalinnoista, tulevaisuuden suunnitelmista ja siitä, miten koen paineita tietyn kaavan mukaan menemisestä. Eihän tällaisen illan jälkeen voi kuin todeta, että hitto vie, mitään yhtä oikeaa tapaa tai reittiä ei ole, ja kaikki on todellakin mahdollista. Kiitos siis Lumene ajatuksia herättävästä illasta!

4 thoughts on “7 puhelinkuvaa eiliseltä

 1. Kivoja, raikkaita kuvia. Tuon ekan värit ovat vastustamattoman herkullisia (kukat, kengät..) ja nuo viimeisen kuvan vihreät housut, niin hienot!! Ihanaa naistenpäivää! <3

  1. Kiitos Erica! Siinä on kyllä mustakin ihanat värit, mutta kuinkas muutenkaan kun on nuo karkkikengät pääosassa ? Ja Janita oli niin cool girl upeassa asussaan!

 2. Älä yhtään pahoittele “suttuisia” kuvia! Nämä ole huonoja nähneetkään ja ainakin itsestäni on monesti mukavampikin katsella tällaisia kaikkien bloggaajien punastelemia puhelinkuvia, kuin viimeisen päälle suunniteltuja ja joissain tilanteissa vähän feikiksikin heittäytyviä vastaavia. Olen aina tykännyt sun blogissa aitoudesta ja elämäniloisuudesta, tunnut osaavan nauraa itsellesi etkä ole kadottanut iloisuutta ammattimaisuuden taakse ?
  Ryppyotsaisen saarnan jälkeen, ihania kuvia ja jatka samaan malliin, tänne on aina ilo palata ? Hyvää naistenpäivää!

  1. Ihana ihana sinä, ihan paras kommentti! Kiitos paljon Eveliina ? Lämmittää aina erityisen paljon mieltä kuulla, että olen onnistunut säilyttämään aitouden mukana meiningissä, koska siihen ehdottomasti pyrinkin. Ja itselle pitää todellakin osata nauraa, hih!

   Kiitos vielä päivän piristyksestä, toivottavasti palaat tänne ilomielin jatkossakin ? Kuin myös hyvää naistenpäivää!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *