6 x asun takaa

1. Näitä kuvatessa ohi kulki muutaman kerran supersuloinen koirapentu, ja mulla meni pasmat sekaisin aina pennun nähdessäni. Muistikortille taltioituikin muutama voiiih miten söpö -ilme.

2. Vuosi sitten olisin voinut kirota nämä kipparilakit alimpaan sanonko minne, mutta syksyllä kelkka kääntyi ja jouduin syömään sanani. Hattu on vaan niin kätevä tapa tuoda asuun vähän sitä jotain ja tietenkin myös näppärin tapa piilottaa pesemättömät hiukset. Paras bad hair dayn pelastaja!

3. Olen jo niiin kyllästynyt nilkkureihin, joten vaihtelun vuoksi halusin pukea ylipolven saappaat. Nämä ovat olleet talviteloilla pari kuukautta, mistä johtuen saappaat olivatkin myös ihan pölyn peitossa niiden lojuttua vaatehuoneessa. Näytin saappaille vähän tarraharjaa, niin ne ovat jälleen kuin uudet.

Neulemekko3 Neulemekko4

4. Sukkahousuissani oli jäätävä reikä, mutta se onneksi piiloutui saappaiden alle. Nämä Wolfordin sukkahousut olen kuitenkin ostanut varmaan viisi vuotta sitten, joten ehkä ihan ymmärrettävää, että niihin on nyt kaikkien näiden vuosien jälkeen ilmaantunut käytönjälkiä.

5. Ostin tämän neulemekon joulun jälkeisistä INCH”:n aleista. Olen käyttänyt tätä tähän asti neuleena kääräisten helman farkkujen vyötärön sijaan – tällaiset monikäyttöiset vaatekappaleet ovat parhaita.

6. Kuvien taustalta on editoitu punaisen ja keltaisen väreissä kirkuvia varoitusmerkkejä katolta putoavista lumista. Pelkään muuten noita putoavia lumi- ja jäälohkareita, ja joka päivä lenkkeillessä katson tarkkaan mistä kävelen.

Neulemekko1 Neulemekko6 Neulemekko5

Coat / Zara (similar here*)
knit / Tiger of Sweden (find here*)
hat / Gina tricot
boots / Zara
bag / Saint Laurent

Photos: Riikka Kuusisto / Edit by me
* mainoslinkki / adlink

8 thoughts on “6 x asun takaa

  1. Voi kiitos, tosi kiva kuulla että tykkäsit! Kuin myös iloista pääsiäistä sinnekin :)

 1. Haha niin ihana postaus <3 Mun yhdet ylipolvensaapikkaat on varastossa, kun viime vuonna näillä ilmoilla yritti kävellä niillä ni se näytti pikemminkin luistelulta, ehkä pohjiin täytyisi teetättää jotain kumia enemmän, ne on muuten super ihanat ja nimenomaa, ihanaa vaihtelua niihin aina käytettäviin nilkkureihin :) Ihanaa pääsiäistä sinne <3 niin upee asu näissä kuvissa!

  1. Hehe ihana Emilia, kiitos! ? Musta tuntuu että kaikki mahdolliset kengät on ihan himskatin liukkaita nyt, joka päivä kiroan kun kunnon ulkoilukengilläkin saa luistella. En jaksa enää odottaa kuivia katuja! ?

   Samoin rentoa pääsiäistä <3

 2. Tosi kiva asu! Ensi talveksi kyllä viimeistään pakko saada harmaa villakangastakki! Ehkä jostain alesta löytyisi kiva..

  Vaikka kaiken maailman hatuista tykkäänkin, pipot, lierihatut ja tavalliset lippikset, niin noi kipparilakit ei vaan iske.. Ei sitten yhtään :D Itse olen kaivanut jo kaapiin perukoilta tavalliset lippikseni, tummansininen, musta ja harmaa NY ja LA lippis, siinä mun valinnat :D

  1. Kiitos Jessika! Harmaa takki on ollut kyllä loistohankinta ? Haha muistelinkin että nämä lakit eivät olleet yhtään sun makuun ? Mutta eipä sitä tarvitse kaikista jutuista aina innostua tai tykätä, niinhän se menee että makuja on monia!

   Kivaa pääsiäistä sinne ?

 3. Oi tykkään niin paljon sun asuista! ?Aina niin kivoja!! Mistä se sun tän päiväsissä kuvailuissa ollut punanen kukkamekko joka vilahti magicpoksin instastoryssa on?!?Näytti ihanalta!!

  1. Voi kiitos Jenny, tosi kiva kuulla että tykkäät! ? Mekko on Sokokselta, brändi on Y.A.S – se oli todellakin ihana! Oli harmi vaan kuvauslainassa, kuvat tulossa parin viikon päästä blogiin, mutta harkitsen vakavasti sen hankkimista kesälle :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *