Ystävänpäivä

Ihanaa ihanaa ystävänpäivää teille kaikille sinne ruudun toiselle puolen! Oma päiväni on kulunut Netflixin äärellä viltin alla – onneksi sain sarjasuosituksen New Girlistä, jota olen kohta katsonut jo koko ensimmäisen kauden. Nenäliinapaketti vierellä, Finrex -muki käden lähettyvillä ja Telma tiiviisti kainalossa lämittämässä. Harmi, että suunniteltu ravintolaillallinenkin peruuntuu sairasteluni vuoksi, mutta vietän kyllä illan ihan yhtä mielelläni poikaystävän kanssa kotonakin. Hän lupasi tehdä jotain hyvää ruokaa, joten ei yhtään hullumpi tapa viettää ystävänpäivää sekään!

Päivää ovat piristäneet myös ystäviltä saadut viestit ja toivotukset. Olen kyllä äärimmäisen onnellinen joka ikisestä elämääni kuuluvasta ystävästä, joita on vuosien varrella löytynyt monenlaisista eri tilanteista. Yksi pitkäaikaisimmista ystävistäni on ihan sieltä tarhasta asti, yläasteelta taas on jäänyt mahtava tyttöporukka, yliopistovuosilta löysin monta ihanaa ystävää ja blogikin on tuonut elämääni useita upeita tyyppejä. Erityisen iloinen olenkin paitsi jo vuosia säilyneistä ystävyyssuhteista niin myös siitä, että uusia samanhenkisiä ystäviä voi löytää näin aikuisiällä ja yllättävienkin sattumusten kautta. Kiitos kun olette ♥ 

Valentinesday3 Valentinesday1 Valentinesday5

Minusta on myös ihanaa, että on olemassa tämä yhteisö ja lukuisat virtuaaliystävät siellä ruudun takana. Itse asiassa nyt helmikuussa tulee kuluneeksi jo kuusi vuotta, kun kirjoitin ihkaensimmäisen postaukseni, ja osa teistä on ollut mukana jo noista ajoista lähtien. Se on ihan hurjan pitkä aika se! Olen tämän useasti sanonutkin, mutta ei kai sitä voi liikaa korostaa, miten paljon saan päivittäisistä teidän lähettäistä kommenteista ja viesteistä eri kanavissa, tai kuinka paljon arvostan teiltä saamaani vertaistukea ja kannustusta sitä tarvitessani. Iso virtuaalihalaus näin ystävänpäivänä siis kaikille teillekin! :)

16 thoughts on “Ystävänpäivä

  1. Voi kiitos, samoin sinulle! ? Ja eiköhän tämä tästä pian, paljon lepoa ja vitamiineja!

 1. Pikaista paranemista ja hyvää ystävänpäivää??
  Mikä on tuo ihana neule ja minkä sävyinen essien kynsilakka on?

  1. Kiitos Riika! ? Vielä flunssa painaa, mutta toivottavasti menisi pian ohi. Neule on Bubbleroomin, sitä tulette näkemään päälläni maannataina :) Ja Essien kynsilakka on sävy Eternal Optimist – suosikkini jo parin vuoden takaa!

 2. Heippa Jonna! <3 ihana postaus ja kauniit kuvat! Oliko tuota neuletta enää Bubbleroomilla myynnissä? viitsitkö laittaa linkkiä? ja mikä ihana tuo kynsilakan sävy on? Kiitokset ja ihanaa päivää Sinulle! <3

 3. Hyvää (vähän myöhäistä) ystävänpäivää Jonna sullekin :) Täällä vieteltiin ystävänpäivää samoissa merkeissä, eli flunssan kourissa. Mies raukka teki pitkän työpäivän ja päätti ilahduttaa meitä illalla tulemalla kotiin metrin halkaisijan kokoisen pizzan kanssa :DD Tää on tätä arjen romantiikkaa vissiin!

  1. Kiitos Kirsi :) Voiei, samoissa merkeissä sielläkin siis! Hahah, meilläkin tosiaan illallinen peruuntui ja poikaystävä hakikin toiveestani meille intialaista ruokaa – joten romanttinen ystävänpäivä täälläkin, heh ;) Onneksi ystävänpäivä on vaan päivä muiden joukossa ja illastaa ehtii sitten toisenkin kerran! Toivottavasti vointisi on jo paranemaan päin :)

 4. Myöhäset ystävänpäivähalit täältä <3

  Ja hei, saatiin juuri katsottua New Girl uusin tuottis poikaystävän kanssa, ihan huippi sarja! Vielä viiminen muutaman jakson kausi edessä, sitä tosin varmaan saa oottaa KAUAN!

  Jos haluat muita komedia-aivot-narikkaan-suosituksia; Brooklyn 99, The Ranch esim meidän yhteisiä lemppareita.

  1. Hali sinnekin! <3 Haha jes, tuota on kyllä moni muukin kehunut! Täydellistä aivot narikkaan -katsottavaa ja hauskat hahmot, joten mitäpä muuta sitä kaipaa. Kiitos myös muista suosituksista, The Ranchista olen joskus kuullut, mutta muuten ihan tuntemattomia mulle. Ihanaa viikonloppua, Jessika! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *