Tämän hetken trendit, jotka eivät iske

Kutakuinkin kerran vuodessa olen tehnyt postauksen hetken it-tuotteista tai kuumista trendeistä, joille en ole lämmennyt. Nämä ovat olleet aina hurjan suosittuja, joten nyt kun näin kevään kynnyksellä mielessäni oli jälleen muutama juttu, joiden hypeä en ymmärrä, päädyin jälleen toteuttamaan postauksen. Kuten aina pieni pilke silmäkulmassa!Trends1

Sneakers – Balenciaga (Business of Fashion) / sunglasses – Zara / bamboo bag – Cult Gaia / white boots – Top Shop / belt bag – Gucci

Aloitetaan siitä, mille en usko missään olosuhteissa tai ajan saatossakaan lämpeneväni, nimittäin dad sneakers. Balenciagan versiot lienevät ne kaikista himotuimmat, mutta oli merkki mikä hyvänsä, ovat nämä silmääni kertakaikkisen kohmelot. En myöskään usko innostuvani näistä nyt kuumaa kamaa olevista slimmeistä kissamaisista aurinkolaseista – vähän turhan nopeat omaan makuuni. Zaran kevään mallistossa taas vilisee monissa kuvissa hieman pyöreämmät valkoiset arskat, joiden kohdalla sama homma – eieiei.

Cult Gaian bambulaukku taas on yksi tämän hetken it-laukuista. Se on mielestäni söpö ranta-asuissa, mutta näin Suomen olosuhteissa ehkä maailman epäkäytännöllisin laukku, minkä vuoksi en oikein ymmärrä sen suosiota. Valkoiset bootsit ovat juuri nyt supertrendikkäät, mutta itselläni väri vaatii kyllä totuttelua. Olen viimeksi omistanut valkoiset kengät yläasteella, joten ihan heti en ole popoja pistämässä omaan jalkaani. Pakko tosin myöntää, että Anine Bingin kengät näyttivät houkuttelevilta, joten tätä trendiä en tyrmää ihan tyystin ;) Viimeisimpänä vielä vyölaukut, jotka ovat palanneet muotiin jo aiemmin, mutta kuuluvat edelleen omalle ei-listalleni.

Löytyykö teiltä samoja “inhokkeja” tai kenties jotain muita tämän hetken trendejä, jotka eivät iske?

Once a year I’ve made a post about the trends and it-products that I don’t see myself wearing. These posts have always been super popular so now that I had a few things on my mind I wanted to do this again. I’ll start with a trend that I bet I’ll never warm up for – dad sneakers. The most wanted one seems to be from Balenciaga but I just think these look so silly! To continue with another hot trend right now – slim cat-eye sunglasses. I simply don’t like the shape of these sunnies – they might look good on someone but I don’t see myself among of them :D Same goes for these a bit more round shaped white sunglasses. 

The it bag of the moment is the bamboo bag from Cult Gaia. I think it looks cute on holiday outfits but at least in Finland it’s definitely the most unpractical bag so I don’t really understand the hype. The trendiest shoes of this spring must be white boots and for now I don’t see myself wearing them – never say never though :D Last but not least the belt bags that have already been in style for a while now but it’s still a no no for me! 

44 thoughts on “Tämän hetken trendit, jotka eivät iske

 1. Täysin samalla linjalla ollaan! Tuntuu, että joka kevät mitä kummallisempaa trendiä tulee ja menee! Toisaalta saattaisin ehkä hieman lämmetä vyölaukulle esimerkiksi festariasusteena, mutta kaupunkikäyttöiseksi se ei ainakaan minulla taivu?

  1. Hehe hyvä, en ole siis ainoa näitä kummeksuva! :D Vyölaukku olisi varmasti käytännöllinen kun vapauttaa kädet, sitä en kiellä, mutta en vaan mitenkään näkisi omalla vyötärölläni sellaista!

 2. Nuo aurinkolasit… en vielä ole toistaiseksi nähnyt ketään, kenen pukemana ne näyttäisivät kivoilta tai ede cooleilta. Nää on taas näitä, mitä sitten parin vuoden päästä katsellaan ”what was I thinking?”. Ja samaa mieltä noista muistakin, mutta Cult Gaia on kyllä kaunis.

  1. Pakko myöntää, etten kyllä minäkään! :D Ehkä silmä tottuu ajan myötä, mutta toistaiseksi ehdottomasti no no. Ystävälläni oli Insta Storyssa superhauska expectations vs reality, jossa jonkun somejulkkiksen kuvan jälkeen hän testasi laseja itse, ja lopputulos oli priceless ?

 3. Muuten oon kyllä sun kanssa samaa mieltä näistä, mutta Cult Gaian laukkua oon himoinnut jo pitkään :D Valkoisille bootseillekin alan vähitellen lämpenemään, en tosin omassa pukeutumisessa!

  1. Se on kyllä söpö, mutta vaikuttaa minusta vaan niin epäkäytännölliseltä :D Katsotaan tosiaan alkaako sitä lämmetä valkoisille bootseille, jos niitä näkyy enemmän katukuvassa kevään tullen!

 4. Nuo valkoiset nilkkurit on kyllä aika karmeat :D Näyttävät halvalta vaikka olisivat minkä merkin ja maksaneet oikeasti maltaita. Itselle en ikipäivänä voisi kuvitella kun on muutenkin niin tavistyyli, mutta toisaalta jollekin vähän räväkämmälle oikein yhdistettynä hyvinkin. Esim tuollaiset kissalasit muistelen nähneeni Tickle Your Fancy-Saran nenällä ja hän on just sen tyylinen, että näyttää makeelta! Ja sitten taas, oon vähän katsellut Karhun kenkiä sillä silmällä, ja ne taitaa mennä tohon dad sneakers -kategoriaan… Kaikki riippuu niin siitä muusta tyylistä mihin nää jutut ois yhdistämässä! Yksittäisinä asusteina kamalia mutta kokonaisuudessa voivat toimia yllättävän hyvin.

  1. Totta joo, halvat vibat on ne jotka näissä häiritsee! Ja tosiaan Saralla onkin näkynyt tällaiset kissalasit ja siinä on kyllä sellainen mimmi joka saa kaiken toimimaan. Naurattaa pelkkä mielikuvakin, miltä itse näyttäisin lasit päässä ? Mutta juuri niin kuin sanoit, riippuu niin paljon muusta tyylistä ja kokonaisuudesta!

 5. Samalla fiilikset täällä! En näe noille millekkään käyttöä omassa elämässä :D
  Ainoa mitä voisin harkita olisi kissamaiset aurinkolasit, mutta ei ihan noin kissamaisia laseja en päähäni pistäisi.

  Olen pitkään miettinyt Cult Gaian bambulaukku on niin epäkäytännöllinen jo ja tosiaan laukun käyttöaika, rajoittuu helle lomiin. Vaikka onhan laukku kyllä kaunis. :)

  1. Samoilla linjoilla siis! :D Cult Gaian laukku on tosiaan söpö lisä helleasuihin, mutta näin Suomen oloissa käyttökerrat jää valitettavan vähiin. Ja kaikkia suloisia kesäkeleihin sopivia olkilaukkuja saa huomattavasti halvemmallakin!

 6. Mulla on kaikista noista sama fiilis, muilla näyttää tosi hyvältä, mutta itseä ei vaan nappaa. Tällaset trendipostaukset on aina niin kivoja! Ootko koskaan tehny tai voisitko ehkä miettiä tekeväsi postausta liittyen designer ostosten tekemiseen, vinkkejä, millanen on oma ajatusprosessi ennen oston tekoa, kuinka kauan yleensä säästät jne.

  1. Jep, sama fiilis! Hei kiva kuulla jos tykkäsit – yleensä tulee kerrottua niistä itseä miellyttävistä trendeistä, joten hauskaa vaihtelua tehdä välillä homma toisinpäin. Ja kiitos toiveesta! En tiedä saisinko välttämättä omaa postaustaan tästä aikaiseksi, mutta minun on tarkoitus tehdä esittelyvideo laukuistani, joten josko siinä ohessa sivuaisin tätä myös :)

 7. Valkoiset nilkkurit ja saappaat on hirveintä ikinä! :D Menee ihan täysin samaan sarjaan Fiorella-farkkujen kanssa. Vaikka usein lämpeän trendeille jälkijunassa, voin pistää pääni pantiksi että näiden suhteen en muuta mieltäni :D

  1. Saappaat on kyllä ihan ehdoton no no, nilkkurit voivat vielä jossain asussa näyttää hyvältä! Mutta saappaat, huhh, vilunväristyksiä pelkästä ajatuksestakin ? Todellakin Fiorella-vibat!

 8. Voi apua mä en myöskään voi ymmärtää noita dad sneakereita. Siis mitä ihmettä? :D Aika pitkälti muutenkin olen samoilla linjoilla noista. Vyölaukku on hieman mutkikkaampi.. lähtökohtaisesti en niistä pidä ollenkaan, mutta jos se on toteutettu niin ettei se näytä liikaa vyölaukulta niin silloin voi toimia. =)

  http://lovekatariina.blogspot.fi/

 9. Täysin samaa mieltä, en itekään lämpene millekään näistä! En lämpene myöskään näille trendeille: tekoturkikset, pappalasit/lukulasit ja velvet :D

  1. Samoilla linjoilla ollaan siis! Minä sen sijaan olen hurmioissani tekoturkiksista ja samettikin miellyttää, pappalasit taas menevät sille omalle kartettavien listalle :D

  1. En siis ole ainoa näitä karttava :D Saa nähdä lämpeneekö aurinkolaseille, jos niitä näkyy kaikkialla ja silmä tottuu, mutta ainakin nyt olen erittäin vahvasti “ei”:n kannalla!

 10. Huh tää listahan olisi voinut olla vaikka mun tekemä. Kaikki aivan no no mulle. Mutta kuten joku muu mainitsikin jo, vyölaukun voisin ehkä nähdä käytännöllisenä juuri esim. festareilla. :D

  1. Haha eikä, hauska kuulla että oli monia yhtäläisyyksiä! Ja tosiaan ihan varmasti olisi käytännöllinen valinta tuo vyölaukku, mutta siltikin jotenkin vaan ei… ?

 11. Haha, kissalasit on ihan k-a-m-a-l-a-t!! Mun usko on mennyt, kun monet ihailemani tyylimuusat ln sortuneet niihin. Toivon, että trendi menee nopeasti ohi.

  Mä en pystynut ostamaan valkoisia kenkiä edes hääkengiksi, joten epäilen että sekään trendi ei tuu olemaan mua varten. ?

  1. Mullekaan ne ei kyllä kertakaikkiaan iske! Ihan liian nopeat plehat :D Ja mitä valkoisiin kenkiin tulee, niin ylempänä joku totesikin että niistä tulee vähän halvat vibat ?

 12. Olen kanssasi samaa mieltä kaikista muista paitsi noista laseista. Ehkä se on jonkinlainen työsyndrooma, koska olen optikko, että mitä oudommat ja näyttävämmät lasit, sen paremmat mun mielestä ja voisin heti ottaa omaan käyttöön. Mutta ymmärrän kyllä, että oudot ja näyttävät silmälasit ja aurinkolasit on vähän sellainen joko-tai, että niistä joko tykkää tai niille ei lämpene yhtään. ?

  1. Optikkona varmaan katselee kyllä hieman eri tavoin ja jos päivittäin näkee monen sorttisia laseja, niin silmäkin tottuu :D Just kun sanoit, joko tykkää tai ei iske ollenkaan!

 13. Nämä kaikki jäävät kauppoihin, varsinkin vyölaukut jotka kuuluu 90-luvun Kanarianreissuille :D Näitä useammin, aivan mahtava postausidea :D

  1. Hahah, word! ? Jes hauska kuulla, näitä on kyllä kiva tehdäkin jos vaan on mielessä jotain trendejä!

 14. niin samaa mieltä! välillä kun näitä tulee vastaan niin tulee vaan mietittyä, että mitä älytöntä sitten seuraavaksi keksitään… siis eihän vaikka tuollaiset tennarit voi kenenkään mielestä olla kivan näköiset :-D puhumattakaan noista aurinkolaseista, ei imartele kenenkään kasvoja.

  1. No sanos muuta, ikinä ei tiedä mitä arvon muotikansa keksii seuraavaksi himoita.. :D Lenkkareille en kyllä kertakaikkiaan lämpene, huhhuh!

 15. Apua haha aloin ihan miettiä miten vauhtiveikolta näyttäisin jos vetäisin dad sneakerit jalkaan ja nuo kissalasit päähän, enää nappiverkkarit puuttuisivat :D

 16. Aika lailla samaa mieltä kaikesta, bambulaukku on kyllä söpö, mutta hinta yhdistettynä vähiin käyttömahdollisuuksiin… eieiei! Kauheimmat on kyllä nuo valkoiset kengät. Ja kun nyt kysyit muista trendijutuista, niin en mitenkään lämpene sille mustalle (baker boy?) hatulle, joka on nyt joka toisella päässä! En ole nähnyt sen pukevan vielä ketään, edes sinua joka olet muuten niin nätti :)

  1. Samoilla linjoilla! Paitsi tietysti baker boy hatusta, hehe ;) En lämmennyt sille aluksi ollenkaan, mutta sitten se olikin menoa! Ja nyt tekisi mieli yhdistää se jokaiseen asuun ?

 17. Täti ei ymmärrä polvesta revittyjä farkkuja, eikä nilkat paljaina kulkemista.

  1. Revittyjä farkkuja täällä kyllä on aina näkynyt, mutta paljaiden nilkkojen vilkkuminen paukkupakkasilla katukuvassa tekee kyllä pahaa! Muutenkin näkee nuorisoa niiin vähissä vaatteissa liikkumassa näin talvella.

 18. Niin samaa mieltä kaikista! :D Näitä voisi mun mielestä olla useamminkin ! Siis näitä postauksia :)

  1. Hehe hauska kuulla! Aina ei tule mieleen useampaa juttua, jotta saisi postauksen aikaiseksi, mutta ehdottomasti aina kun on inhokkeja mielessä niin voin tehdä ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *