Puhelimen kamerasta

Puhelinkuvat1

1. Säästin Daniel Wellingtonin ystävänpäivän lahjapakkauksessa olleet punaiset infinityruusut. Eihän näitä raaskinut heittää paketin mukana pois! Taiteilin ruusut (väkivalloin) irti, mikä ei ollut muuten ihan helppo homma, ja asettelin niitä sopiviin paikkoihin. Nyt osa näistä kaunistaa kylpyhuonetta.

2. Saunan jälkeen viime perjantaina. Eräs ystäväni oli aiemmin päivällä maininnut, kuinka heillä oli tiedossa PPP eli pizza & punkku -perjantai ja päädyttiinkin samaan. Tässä punaviini kädessä odottelemassa malttamattomana pizzaa uunista.

Puhelinkuvat2

3. Kaveripariskunnan kanssa pannariaamupalalla Café Pispalassa. Täällä ei ollutkaan tullut käytyä hetkeen, joten oli jo aikakin korjata asia! Pispalassa on paitsi herkulliset pannarit myös herttainen miljöö ja hyvä palvelu – epäilemättä siis yksi parhaita brunssipaikkoja Tampereella.

4. D-vitamiinin varastointia Pyynikinharjulla, miten hyvää auringon näkeminen pitkästä aikaa tekeekään. Telman ilme tässä saa mut aina hymyilemään :’D

Puhelinkuvat3

5. Kivan päivän kaunis päätös – mieletön vaaleanpunainen auringonlasku. Joku päivä täytyy mennä ihastelemaan auringonlaskua joko rantaan tai harjulle!

6. Poikaystävältä saadut liljat ovat jo ystävänpäivän traditio <3 Kimppu ilahduttaa tuossa pöydällä yhä, kukat ovat jo avautuneet valtaviksi.

Puhelinkuvat5

7. Kipaisin eilisen aamupäivän tapaamisen jälkeen pikaisesti &Other Storiesissa. Tuskanhiki nousi sovituskopissa tajutessani, että joutuisin kuoriutumaan piposta, kaulahuivista ja kaikista kerroksista villakalsareineen kaikkineen. Pakkaspäivä on maailman huonoin valinta kaupoilla kiertelylle :D Olin monesti katsellut tätä pilkkumekkoa netissä sormi tilaa -näppäimellä, mutta jätin tämän kuitenkin vielä hautumaan.

8. Jatkoin eilen lounastreffeille Vienan kanssa. Olipas taas niin mielenkiintoisia keskusteluja tämän leidin kanssa! Lounas venyi vielä iltapäiväkahveillekin, kunnes oli aika kiiruhtaa Telman luo kotiin.

Puhelinkuvat4

9. Yksi lempiaamupaloistani – soijajogurttia, marjoja, banaania, chiansiemeniä ja ukkini tekemää hunajaa. Nam!

10. Jälleen yksi kenkäihastus. Sovitin näitä Twist & Tangon punaisia paholaisia Tampereen INCH -liikkeessä, mutta harmikseni omaa kokoani ei ollut saatavilla. Jotkin punaiset mokkakengät on kyllä ihan must ensi kesälle, ehkä se oikea pari löytyy vielä.

Ihanaa viikonloppua, tyypit!

4 thoughts on “Puhelimen kamerasta

  1. Moikka! Onko Telma täysin teidän yhteinen vai otitteko hänet toisen nimiin vai miten toimitte? Ihana postaus! :)

    1. Moikka Emilia! On kyllä ihan meidän yhteinen :) Kiitos, ihana kuulla että tykkäsit! ?

    1. Ne on kyllä meistäkin ihanat! Tuolit on hankittu second handina, olivat ihan huikea löytö :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *