Printtiä talven keskellä

Pukeutumiseni on ollut parin viimeisen kuukauden aikana kovin rajoittunutta. Joka päivä tartun niihin samoihin neuleisiin ja farkkuihin tai nahkahousuihin, ohittaen tyystin kaikki muut hyllyt vaatekaapistani! Suurin osa kauniista puseroista on jäänyt ihan unholaan ja paksut neuleet tuntuvat mukavimmalta vaihtoehdolta. Puseroillakin kuitenkin pärjää hyvin paksun takin kanssa, esimerkiksi tämä kuvien asu oli lämpöisen karvatakkini alla. Ja miten virkistävältä näyttääkään pukea pitkästä aikaa jotain printtiä!

Tällainen tumma kukkakuosi sopii hyvin myös talveen, joten täytyypä muistaa ottaa ahkerammin kaiki printit ja erilaiset kuviot käyttöön – väreistä puhumattakaan. Piristää myös hieman katukuvaa kun on jotain mustasta erottuvaa! Eilen kävellessäni aamulla Helsingin keskustassa viininpunaisissa luottonilkkureissani kehaisi ohi kulkenut vanhempi mies kenkiäni. ”Kiva kun on jotain vähän värikkäämpää mustan keskellä!”, hän tokaisi hymyillen ja toivotti hyvää päivää jatkaessaan matkaansa. Jäi muuten hymy huulille loppupäiväksi minullekin!

Kukkapusero1 Fazer2 Fazer1 Fazer4

Blouse / Zara
jeans / Gina tricot
boots / Zara
bag / Gucci

I feel like I’ve been using the exact same clothes every day for the past months. For some reason I’ve forgotten all the pretty blouses and shirts I own and tend to choose the same warm knits and sweaters every day. Of course it’s quite cold outside but one can wear a thin blouse under a thick jacket, like I did in this outfit. How refreshing it looks to wear some prints or colors after such a long time! This blouse was one of my sale finds – I really like how the dark floral print goes on winter as well. From now on I promise to use my wardrobe in a more versatile way ;)
Photos: Magicpoks / Edit by me

4 thoughts on “Printtiä talven keskellä

  1. Todella kaunis pusero ja tummankuosin vuoksi sopii hyvin talveenkin! Ja sama kyllä täällä, olen asunut neuleissa nyt jo viimeiset 3 kk, tosin tästä syytän meidän avokonttoria jossa säädellään ilmanvaihtoa koko ajan ja useimmiten liian kylmälle omasta mielestäni :D Olen siis suosiolla jättänyt kevyemmät puserot odottamaan lämpimämpiä kelejä ja toimistoa :D

    1. Kiitos Laura! Tumma kukkakuosi ei kyllä tunnu lainkaan liian kesäiseltä, tuo sopivasti vähän piristystä :) Ah voi ei, no pakkohan sitten on pukeutua lämpimästi! Minäkään en kotona pysty pitämään mitään kevyempiä vaatteita, vaan aina paksuun neulepuseroon ja villasukkiin hautautuneena :D

    1. Kiitos paljon, ihana jos tykkäsit! Juuri näin, pitäisi todellakin aktivoitua niiden saralla :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *