Monday Thoughts

– Vietimme tosiaan viikonloppua Helsingissä ja oli tosi hauskat synttärikekkerit. Nyt on kuitenkin kiva olla taas takaisin Tampereella (tosin eteinen vielä täynnä purkamattomia kasseja). Viimeiset kolme viikonloppua ovat menneet Helsingissä erinäisten menojen vuoksi, joten kaiken hulinan jälkeen nautin siitä, ettei tulevalle viikonlopulle ole vielä mitään sovittuna.

– Viime viikko oli pitkästä aikaa hyvä treeniviikko parin tahmean (=ei yhtään salikertoja) jälkeen ja se tuntui niin hyvältä. Nyt ei siis sovi katkaista hyvää flow’ta, vaan tänään maanantaina viikko käyntiin myös treenaamisen osalta!

– Katsoimme sunnuntaina loppuun Homelandin uuden kauden. Niin törkeän hyvä sarja kaudesta toiseen, huhhuh! Suosittelen katsomaan, jos ei ole vielä tuttu ja pidät draamasta sekä jännityksestä. Jännitystä riitti muuten myös Sillan tokavikassa jaksossa – miten taas malttaa odottaa viikon seuraavaa jaksoa!

Kukat2

– Ystävänpäivää vietetään keskiviikkona! Onko teillä jotain suunnitelmia? Ajattelimme ensin, että menisimme poikaystävän kanssa jonnekin syömään vasta viikonloppuna, mutta sitten päädyimmekin varaamaan keskiviikkoillalle pöydän. Niin harvoin tulee arkena käytyä ulkona syömässä, että josko sitä nyt ottaisi ystävänpäivänä ilon irti.

– Tällä viikolla aion vihdoin varata ensimmäisiä haastatteluaikoja gradua varten. Pakko saada homma etenemään! Jutellessani gradusta viikonloppuna opiskelukavereiden innostuin taas aiheestani ja tutkimuksesta, mutta kummasti se into aina taas heti unohtuu ja keksii muka parempaa tekemistä.. :D Nyt kuitenkin loppuu vetkuttelu!

– Ilahduin ja yllätyin, miten paljon tykkäsitte viime viikon puhelinkuvapostauksesta. Ihanaa, että kommentoitte ja painoitte sydännappulaa (joka muuten löytyy otsikon alta, jos ette ole sitä vielä bonganneet), koska en olisi muuten arvannut sen olleen niin tykätty. Tällaisia arkisia postauksia siis jatkossa enemmänkin!

Energistä maanantaita ja viikonalkua!

Hi babes! How was your weekend? We spent the past days in Helsinki celebrating our friend’s birthday and seeing my family. Now it feels good to be back in Tampere and start a new week again! I don’t have any specific plans for this week yet – I’m just going to get some work done, go to the gym, continue with my master’s thesis by starting with the interviews for it and go for long walks with Telma and enjoy the crispy winter weather. And of course celebrate Valentine’s Day on Wednesday! Do you have something planned for it? At first we were thinking about going out for a dinner on weekend but decided to book a table for Wednesday evening – it’s not often when we go out for dinner on weekdays but it is Valentine’s after all. Have a great Monday you all!

6 thoughts on “Monday Thoughts

    1. Tuosta yhtäkkiä moninkertaistuneesta tykkäysmäärästä päätellen moni muukaan ei ole aiemmin huomannut, joten hyvä kun mainitsin! Ihana kun kommentoit ja painoit nappia, kiitos ?

  1. Voi miten kuulostaa tutulta tuo graduhomma! :D Toki itse opiskelen amiksessa eikä minulla ole gradun kirjoittamisesta mitään kokemusta, mutta tarkoitan noita muita kouluhommia. Tuolla labrapuolella on ihan mukavasti kirjallisia kotihommia – joka työstä tehdään raportit tai kurssin töistä kertova portfolio, työsuunnitelmia on ihan hyvä miettiä etukäteen… Välillä tulee tehtäviäkin, onneksi ei tänä lukuvuonna paljoakaan laskuja! ;) Mutta niin, välillä tosiaan tulee inspis tehdä hommia ja sitten kun se piikki menee ohi, niin hups vaan unohtuu kouluhommat… En tiedä miten saisin pidettyä sellaista tasaista tahtia yllä eikä niin että joko tai. Ehkä se auttaisi jos meillä olisi deadlinet, mutta kun ei ole vaan se on just sitä että palautatte kun viitsitte! :D

    Tsemppiä ja intoa sulle graduprojektiin ja mukavaa viikon jatkoa!

    1. Voiei, kuulostaa niin tutulta! Deadlinet ainakin itselläni ehdottomasti auttavat siihen, että hoidan asiat ajallaan, koska muuten minulla on paha tapa lykätä niitä. Sehän se on tämän gradunkin kanssa, kun ei ole kukaan varsinaisesti hiostamassa niskassa ja pakottamassa tekemään, on ihan itse otettava härkää sarvista :D Ajattelin aina myös, että opiskeluvuosien aikana sitä jotenkin oppisi aloittamaan kouluhommat ajoissa, mutta niin sitä vaan loppuun saakka tuli tuskasteltua, haha.

      Tsemppiä hurjasti sinnekin kouluhommien pariin! Se palkitsee sitten, kun saa hoidettua pois alta :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *