LILAC

Se siitä eilen kuvaillusta tehokkaasta viikosta treeneineen päivineen! Onnistuin nimittäin saamaan jostain ihan puskista flunssapöpön. Ajattelin sunnuntai-illan kovan päänsäryn olevan joko itseaiheutettua synttärijuhlintojen jäljiltä tai migreeniä, mutta se taisikin viestiä alkavasta flunssasta. Onneksi kuulostelin oloani eilen iltapäivällä, enkä alkuperäisistä suunnitelmista poiketen mennyt salille pahentamaan, vaan päivä meni kotona lepäillessä. Aloitin heti illalla sinkkisuihkeet, vitamiinipomit ja tungin inkivääriä kaikkialle, mutta oloni oli kuitenkin tänään aamulla huonompi. Lepäillessä siis kuluu tämäkin päivä, toivottavasti pöpö menisi nopeasti ohi!

Tässä kuitenkin yhdet jemmassa olleet asukuvat, vilautin vähän kokonaisuutta jo aiemmassa laventelipostauksessani. Olen kyllä alkanut toden teolla lämmetä tälle hempeälle värille, se tuo ainakin näin talven keskellä niin paljon piristystä kasvoille. Entä mitä te sanotte – toimiiko vai ei?

PS. Piti vielä todeta eilisen postauksen jälkeen, että ilmeisen moni ei ollutkaan aikaisemmin huomannut tuota otsikon alla olevaa pientä sydännappulaa, jota voi painaa tykkäyksen merkiksi. Tykkäyksiä tuli meinaan eilen ihan hurja määrä, joten kiitos siitä! ♥ 

Lilac4 Lilac_sweater1 Lilac6 Lilac3 Lilac_sweater2

Knit / Lindex (sponsored)
faux leather pants / Twist & Tango
hat / Gina tricot
bag / Saint Laurent
boots / Billi Bi

Nevermind what I said yesterday about having an effective week – I managed to get a flu somehow! Luckily I didn’t go to the gym yesterday as I felt a little bit sick in the afternoon. Even though I tried to rest and take an extra portion of all the vitamins yesterday I didn’t feel any better this morning. So annoying! Just need to take it easy today and hope that this will pass soon. As I’m not able to go out and shoot any outfit photos here you have one that was shot already a couple weeks ago. Just love the lilac sweater!

Photos: Magicpoks / Edit by me

10 thoughts on “LILAC

 1. Oh no! Take a good rest, drink lots of fresh ginger tea and eat/drink plenty of fresh fruits (especially fresh orange juice). You’ll be feeling better before you know it!

  Lilac is in my opinion a color not everyone suits, but it really does suit you! Adding a little color to the wardrobe makes the cold winter days a little more colorful!

  Get well soon my dear! xx Carian

  1. Thank you sweetie! <3 Oh I've been eating a lot of oranges lately, especially blood oranges now that it's the season - I love love the fruit! Thought that those would keep me healthy but no :(

   I agree with you, it definitely is not everyone's color. I wasn't sure if it was mine either before trying out this cute knit but now I'm falling for lilac for sure!

 2. Ihania kuvia, laventeli sopii sulle mielettömän hyvin! Näiden kuvien myötä alan itsekin lämpenemään tuolle sävylle, vaikka sitä aluksi vierastinkin :)

  1. Voi kiitos Netta! Se tosiaan ainakin toi jotenkin sellaista eloa kasvoille, etenkin nyt kun ei ole tullut muuten niin paljoa käytettyä kirkkaita värejä. Ja hei kiva jos lämpenit pikkuhiljaa, eikun testaamaan itsekin! :)

  1. Ihana sinä, olet aina niin aktiivisesti mukana täällä – kiitos ja halaus! <3

 3. Tää tällainen laventeli on ollut viimeiset 20 vuotta mun inhokkiväri enkä oikein edes tiedä miksi! :D Jos nyt alan lämpeämään sille, kun se on kevään kuumin trendiväri, en voi enää kieltää ettenkö olisi trendien orja haha! Saapa nähdä miten käy, kummasti aina silmä tottuu kun tiettyä juttua näkyy paljon ympärillä.

  1. Hihi, saa nähdä miten käy! :D Itsellä on kyllä niin monen jutun kanssa käynyt niin, että ensin tyrmää jonkin trendin täysin, ja sitten hiljalleen lämpeneekin kun silmä tottuu. Kirjoittelenkin pian omista tämän hetken inhokeistani!

 4. Todellakin toimii <3

  Itse kanssa Lindexillä hipelöin pitkään sellaista sileää laventelin sävyistä neuletta, mutta päädyin pinkkiin lopulta kuitenkin! Onneksi aika herkku sekin on, vaikkei näin ajankohtainen! :)

  1. Ihana kuulla! Ja kaikki pastellit ovat kyllä nyt ajankohtaisia, pinkkiäkin näkyy paljon erityisesti housuissa ja bleisereissä, joten oikein hyvä vaihtoehto sekin ;) Ja tietysti aina pääasia, että miellyttää omaa silmää, oli trendikäs tai ei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *