Kolme keväistä asua

Kaupallinen yhteistyö: Bubbleroom & Asennemedia

Pimeän ja harmaan vuodenajan jälkeen ensimmäiset aurinkoiset päivät tuntuvat jo niin lupaavilta. Pienikin lämpö kasvoilla tai räystäiltä roikkuvien sulavien jääpuikkojen näkeminen antaa toivoa siitä, että paremman puolella ollaan jo! Eilen aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta koko päivän ja asuntomme kylpi valossa – mieli karkasi siis jo väkisinkin kevääseen. Kevääseen tekisi mieli siirtyä jo pukeutumisenkin puolesta, joten tämä Bubbleroomin yhteistyö tuli täydelliseen saumaan!  Valitsin muutamia omia suosikkeja Bubbleroomin tämän hetkisistä mallistoista ja kokosin kolme erilaista asua, tässä siis pukeutumisinspistä oikein urakalla.

Bubbleroom2 Bubbleroom8 Bubbleroom9

Neule – 77thFLEA / farkut – 77thFLEA

Nämä korkeavyötäröiset mom jeansit taisivat olla ihkaensimmäinen valintani, ja ne osoittautuivatkin suosikeiksini! Näissä on täydellinen vaalea denimin sävy ja hyvä istuvuus – omaan makuuni ovat juuri tällaiset suht kapealahkeiset mammafarkut. Kaiken lisäksi nämä ovat supermukavat päällä! Harvemmin hengailen farkuissa kotona, mutta nämä ovat niin joustavat, että on kerran jos toisenkin unohtunut vaihtaa olopöksyihin kotiin päästyäni.

Vaalean farkun kaveriksi sopii tyttömäinen vaaleanpunainen, kaikki pastellisävyt ovatkin nyt taas pinnalla. Tässä neuleessa on hauska avoin selkä, josta saa vilkkua vaikka nätit braletet. Kaikki tällaiset yksityiskohdat vaatteissa viehättävätkin nyt erityisen paljon silmää!

Bubbleroom6 Bubbleroom5

Takki – Happy Holly / farkut – 77thFLEA

Ja koska olen heikkona kaikkeen kultaiseen, tartuin tietenkin myös tähän mustaan kultaisin napein varusteltuun takkiin. Nuo pienet yksityiskohdat tekevät takista skarpin ja naisellisen. Näissäkin kuvissa jälleen samat mammafarkut kuin ylempänä. Hauskaa muuten, kun kävimme Marin kanssa lounaalla näitä kuvatessamme, oli meillä molemmilla kyseiset farkut jalassa. Samat lempparit siis, mutta ei mikään ihme!

Bubbleroom7 Bubbleroom4 Bubbleroom3

Pusero – Make Way / farkut – 77thFLEA

Yksi ilmiselvistä valinnoistani oli myös tämä suloinen raitapusero! Nämä avoimet selät inspiroivat nyt selvästi allekirjoittanutta, ja ohuet sinivalkoiset raidat tietysti toimivat vuodesta toiseen. Tämä tulee olemaan ihan täydellinen kesäpusero, näen tämän jo farkkushortseihin yhdistettynä. Niihin asuihin on kuitenkin vielä aikaa, joten tyydytään toistaiseksi mustiin pillifarkkuihin ;) Ne ovat myös yksi vaatekaapin peruspilareista ja tällaisina siisteinä versioina ilman kulutuksia myös toimistokelpoiset.

Siinäpä muutamia kevätsuosikkejani, mikä näistä oli teidän lempiasu? Innostuin kevätpukeutumisesta näiden myötä ihan toden teolla, mutta onneksi maaliskuuhun siirrytään jo ensi viikolla. Se on nimittäin minulle aina ensimmäinen virallinen kevätkuukausi, joten paremman puolella todellakin ollaan jo! :)

Photos: Magicpoks / Edit by me

18 thoughts on “Kolme keväistä asua

 1. Tosi kivoja asuja! Noi paidat, joissa on avonainen selkä näyttävät kyllä todella kauniilta, pelkään vain ikuisena vilukissana että tuon mallin joudun itse jättämään välistä :D

  1. Kiitos paljon Kata! Näille pakkasille ei avoimet selät tosiaan oikein vielä natsaa, mutta jahka päästään vähän lämpöisempiin keleihin, niin vilukissakin uskaltaa tällaisen pukea ;)

 2. Oi vitsi toi ensimmäinen asu ja vaaleanpunainen neule iskee jotenkin tosi kovaa! Ja nimenomaan ihanan keväinen look vaaleisiin farkkuihin yhdistettynä ♥︎ xx

  1. Ihana Pinja, kiitos! Vaaleanpunaisen ja sinisen farkun yhdistelmä näyttää kyllä tosi keväiseltä ?

 3. Toi raitapusero on _täydellinen_! Harmi kun en itse viihdy noin avoimen selän kanssa, eikä varmaan näyttäisi hirveen fiksulta tunkea sinne allekaan mitään :D

  1. Se on minustakin aivan ihana! Ymmärrän kyllä, ainahan sitä voi kuitenkin tietty kokeilla josko toimisikin? :) Tai vaikka jonkin hennon pitsitopin kanssa voisi sopia, kuten braletetkin sieltä vilahtaisivat. Avoimet selät saavat kyllä vielä hetken odotella lämpimämpiä kelejä, ihan näillä pakkasilla ei vielä pärjää :D

 4. Moi! Asuyhdistelmät kivoja jos ei tuota karseaa raitapaitaa lasketa. Näyttää todella epämukavalta ja epäkäytännölliseltä suurine roikkuvine hihoineen.

  1. Moikka Emilia! Kiva kuulla, että muut asut iski :) Itse taas tykkään leveistä hihoista, mutta makuja onkin aina monia!

 5. Hassua miten keväisiä viboja sainkaan tosta sinivalkoisesta raitapaidasta! Avoin selkä tietenkin osasyynä, mutta ihan vain edestä katsottunakin huutaa kevättä mun silmille. :-D

  1. Kiitos Anni, ihana jos tykkäsit! Beige neule on Tiger of Swedenin, talven alelöytöjäni :) Se käy oikeastaan myös neulemekosta, mutta käytän sitä usein näin ihan puseronakin.

 6. Ihanan keväinen tuo vaaleanpunainen neule, mutta minusta nuo selästä avonaiset neulepaidat on ristiriitaisia ja epäkäytännöllisen oloisia. Neuleen kuitenkin pitäisi lämmittää, mutta selästä avonainen vaikuttaa kylmälle ja jos taas käyttää sellaista kun on lämpimämpää, niin eikö se silloin ole muuten liian lämmin. :D

  Keskimmäisen asun beigestä paidasta toivoisin omaa asupostausta jossa se näkyisi paremmin, näyttää nimittäin kivalta!

  Haha, näen sieluni silmin kuinka minulla olisi päällä tuollainen jättihihainen paita, nuo hihat varmaan olisi koko ajan vesihanan alla tai ruuassa… :D

  1. Ihan järkeenkäypiä ajatuksia, minä tosin käytän usein kesälläkin tällaisia kevyitä neuleita, tämä kun ei ole mitään paksua sorttia, joten siinä mielessä avoin selkä ei haittaa. Ymmärrän kuitenkin täysin pointtisi! Ja leveiden hihojen ainoa ongelma on kyllä tuo, että ne ovat sitten aina ruuassa tai jossain minne eivät kuuluisi ? Siitäkin huolimatta niitä käytän, haha.

   Tässä vielä linkki yhteen aiempaan postaukseeni, jossa tuo sama beige neule päällä, https://jonnaluukko.com/2018/02/kolme-hyvaa/. Täytyy joskus vaikka kuvata se vielä mekkonakin :)

 7. Millaisia rintsikoita käytät tuollaisten avoselkäisten kanssa? Vai rohkenetko mennä kokonaan ilman? :)

  1. En ole ikinä ollut rohkenevaa sorttia, aina pakko olla jotkin rintsikat ? Joissain toimii olkaimettomat, jos jää juuri tuon solmukohdan alle piiloon, mutta muuten esim nätit pitsiset braletet tai jos ei halua että mitään näkyy, niin fileet tms :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *