Interior Favorites

Minulla on sisustuskauppojen saralla yksi selkeä suosikki, jonne klikkaan aina ensimmäisenä jotain etsiessäni. Kyseessä tietenkin Ellos*, josta olen tilannut meille monet huonekalut ja sisustustuotteet, ja mielestäni Ellos on vaan parantanut profiiliaan vuosi vuodelta. Omien merkkien lisäksi sieltä löytyy kivoja brändejä kuten By Rydéns ja Bloomingville, ja niin huonekalu- kuin piensisustusvalikoimatkin ovat erinomaiset. Halusinkin vinkata tämän hetkisestä kodintuotteiden alennuksesta, sillä Elloksen alennuksia harvemmin voi käyttää huonekaluihin, mutta tällä kertaa saa harvinaisesti kaikesta -20% (lukuunottamatta vintagetuotteita).

Tässä omia tämän hetkisiä lemppareitani sekä sydämellä merkittynä muutama meiltä löytyvä huonekalu! Ihastuin palavasti tuohon simppeliin kattovalaisimeen messinkisillä yksityiskohdilla sekä samettiseen vaaleanpunaiseen nojatuoliin. Näin kevättä kohden tekisikin mieli raikastaa kotia jollain vaaleanpunaisilla yksityiskohdilla, mutta se vaatisi kyllä ehkä hieman neuvottelua avokin kanssa.. :D Pastellinojatuoli ei varmaankaan saisi kannatusta, mutta kenties saisin salakuljetettua tyynyn jos toisenkin tuomaan vähän väriä.

Interior1

*1.Kattovalaisin, 2. maljakko, 3. nojatuoli, 4. marmoripöytä, 5. tyynynpäällinen, 6. vuodevaatteet,
7. yöpöytä, 8. lasikupu, 9. maljakko, 10. kärry, 11. pöytävalaisin, 12. ruukku*

* Linkit mainoslinkkejä / Adlinks

5 thoughts on “Interior Favorites

  1. Heippa! Teetkö vielä Balmuirin kanssa yhteistyötä? Olisiko heille mahdollista saada alennuskoodia? :)

    1. Moikka Janika! Teen kyllä ja olen aina silloin tällöin kysellyt alekoodin perään, mutta valitettavasti ei ole ollut sellaiseen mahdollisuutta. Vinkkaan toki, jos alekoodia tulee :)

  2. Ihanaa sisutus juttuja!! Elloksella on kyllä nykyään huikea sisustusvalikoima. Meillä on tuo Elloksen sametti nojatuoli, kompromissina valitsimme sen mustalla sametilla, ihana sekin <3

    1. Ihana kuulla että sisustusjutuista tykätään! ? Ellos on kyllä ihan loistava, ja kuten todettua niin monta Elloksen huonekalua löytyy meidänkin kodista. Oi että, uskon että mustanakin ihana!

  3. Tuo marmoripöytä on kyllä ihana! Omalla toivelistalla on ollut sellainen jo pidempään. Ystävälläni on itseasiassa juurikin tuo Elloksen marmoripöytä. :-) Hän vinkkasi myös, että kodin1.comissa on paljon erilaisia marmoripöytiä ja vielä ihan kohtuulliseen hintaan, kun yleensähän ne maksaa ihan älyttömästi… :-D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *