Viikonlopun parhaat

– Siivottu koti ja tuoreet kukat. Hain pitkästä aikaa kukkia lähikukkakaupastamme. Kaipasin hortensioita leikkona, mutta niiden puutteessa otin hempeänvaaleanpunaisen liljanoksan. Kukat tosin hain vähän väärässä järjestyksessä jo ennen siivousrumbaa, mutta tulipahan motivaatiota pistää moppia heilumaan!

– Poika raidallisessa pyjamassa. Leffa joka on pitänyt katsoa jo pitkään, ja perjantaina laitoimme tämän pyörimään. Tiesin leffan olevan surullinen, mutta yllätyin silti miten kyyneleet poskilla olin lopputeksteissä. Todella koskettava ja ajatuksia herättävä.

Tekoturkis1

– Poikaystävän mummun tekemä pannari. Pannaria tulee todella harvoin tehtyä itse, mutta voi jukra se on hyvää! Sivuun vielä hilloa ja vaniljajäätelöä, nam.

– Kun rappukäytävässä leijailee herkullinen ruuan tuoksu – ja kerrankin se tulee omasta kämpästä, hih! Tehtiin tosi hyvää sunnuntaisafkaa, ehkä laitan ohjeen myöhemmin jakoon tännekin.

– Lenkit upeassa talvisäässä. Puut ovat taas huurteisina lumesta ja aurinkokin on pilkahdellut. Pakkanen ei kyllä tunnu paljoa Telmaa haittaavan, märästä kelistähän tuo hienohelma ei tykkää yhtään, mutta lumessa se paahtaa menemään ihan viimeistä päivää.

Tekoturkki2

– Saunavuoro. Perjantain saunavuorosta on muodostunut jokaviikkoinen kiva perinne (granny or not, haha!). Käydään usein tätä ennen salilla, tehdään ruokaa tai ainakin valmistellaan sitä, ja sitten saunaan rentoutumaan. Saunomisen jälkeen on niin totaalirentoutunut olo – ihan parasta!

– Kun meinaat vetää aivan jäätävät pannut leffateatterista ulos astuessa, mutta selviät lopulta ehjin nahoin. Sudin ikuisuudelta tuntuvan hetken kuin horjuva bambi jäällä ja kävin jo mielessäni skenaariota, kuinka nyt se on menoa ja kohta sattuu. Poikaystävä sai tartuttua käsivarresta viime hetkellä, tätä seurasi ihan hirveä nauruhepuli ja myös sivusta tätä piinaavan koomista tilannetta seurannutta naista taisi vähän naurattaa :’D

Tekoturkki3

– Tämä H&M:ltä saamani muhkea tekoturkki. Hieman lyhyempi malli ja leveät hihat tekevät tästä vähän erilaisen! Mietin muuten pitkään, mikä hahmo minulle tulee takista mieleen, kunnes keksin että Modernin perheen Halloween -jakson oikeuden kirjuri hämähäkkiasussaan.

– Pumpulinpehmeä ja puhtaanvalkoinen koira pesun jälkeen. Niin parasta ottaa tuo pehmopallero kainaloon sohvalle lämmittämään <3

2 thoughts on “Viikonlopun parhaat

  1. Poika raidallisessa pyjamassa on kirjana vielä paljon koskettavampi(ainakin enkuksi), leffaa pidin vähän väljähtyneenä

    1. No uskon, useinhan kirjat ovat aina vielä parempia kuin leffat. Tuon voisi kyllä lukea, kiitos vinkistä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *