Tahmea viikko

Tämä viikko on ollut jotenkin erityisen tahmea. Joka ikinen päivä on ollut harmaata ja märkää ilman ainuttakaan valonpilkahdusta, ja tämä jatkuva pimeys alkaa painaa päälle. Luojan kiitos mennään pikkuhiljaa jo kevättä kohti, mutta voi miten paljon ihminen voikaan kaivata aurinkoa ja valoa! Sysään pimeyden syyksi myös karmean väsymyksen, joka minua on vaivannut nyt jo monta viikkoa. Ollessani vanhempieni luona jouluna muutaman yön ja nukuttuani muun muassa parin tunnin päikkärit oli äitini huolissaan ja pohti, pitäisikö minun käydä mittauttamassa hemoglobiinini. Onneksi nukun päikkäreitä hyvin harvakseltaan eikä tilanne ole ihan niin hälyttävä kuin äitini varmaan ehti jo luulla, mutta aamut ovat olleet viime aikoina todella vaikeita. Tarvitsen jonkun torkunesto-ohjelman puhelimeeni.

Helsinki1

Hiljalleen aamuun heräilevä Helsinki

Uneliaisuuden lisäksi olen ollut uudenvuoden jälkeen tyystin sekaisin päivistä. Puhuin äitini kanssa alkuviikosta puhelimessa ja mainitsin tulevani tiistaina Helsinkiin varmistaen samalla, olihan meidän iltainen tapaaminen vielä voimassa. Äiti ihmetteli, enkö ollut tulossa vasta seuraavana päivänä, mutta totesi ymmärtäneensä varmaan väärin. Tässä vaiheessa olisi voinut meikäläisen hälytyskellot jo soida, mutta kalenterin tarkistamisen sijaan astelin seuraavana päivänä luottavaisin mielin Vienan kanssa erääseen pressitilaisuuteen. Vain kuullaksemme perillä, että se on vasta huomenna – lohduttavaa sentään, että olimme molemmat yhtä pihalla :D Olimme sopineet menevämme yhdessä kahville tilaisuuden jälkeen, joten saimmepahan ainakin pitkän aamukahvihetken.

Kirsikkana kakun päällä olo on ollut jotenkin epätuottelias, kun pimeys ei ole juurikaan innostanut kuvaamaan kotona, eikä asukuvaustreffejäkään ole saatu sovittua tälle viikolle. Kukapa tuolla loskassa ja tihkusateessakaan tosin haluaisi kuvata, ehkä siis odotan suosiolla hiukan valoisampia päiviä. Niitä tulee taas pian, tuleehan? Samalla tuntuu myös, että inspiraatio on pikkuisen kadoksissa. “Mistäköhän oikein postaan joulun jälkeen?” – ei siis ollut edes mikään vitsi tämä pari viikkoa sitten ilmoille heittämäni lausahdus :’D Jouluna inspiraatiota riitti vaikka muille jakaa, mutta nyt postausidealistani näyttää varsin tyhjää. Täytyy varmaan lähipäivinä kysellä taas teiltä toiveita ja ideoita, josko niistä saisi uutta puhtia! Ja kun nyt epätuotteliaisuus tuli mainittua, niin enpä ole siihen graduunkaan vielä koskenut, vaikka lupasin itselleni aloittavani uuden vuoden tehokkaasti sen saralla.

Helsinki3

Pikaista alekiertelyä Helsingissä / Paulig Kulmassa aamupalalla – tuo avokadoleipä punajuurisörsselillä ja pikkelöidyllä punasipulilla oli superhyvää!

Helsinki2

Other Stories ja alet – lähdin tosin tyhjin käsin.

On viikkoon mahtunut paljon hyvääkin. Tämä vuosi on startannut vauhdilla ja olen päässyt jo toden teolla suunnittelemaan tulevia kamppiksia, joista olen tosi innoissani. Olen myös tehnyt pari superhyvää salitreeniä, ostanut vuoden ensimmäiset tulppaanit, käynyt kiertämässä suosikkiliikkeeni, nähnyt ystävää lounaan merkeissä ja suunnitellut kevään reissuja. Olen myös iloinnut Modernin perheen uusista jaksoista Netflixissä ja koukuttunut The Crown -sarjaan. Tänään taas mennään poikaystävän kanssa treenaamaan, minkä jälkeen saunaan ja sushille – hyvä päätös tylsähkölle arkiviikolle ja eikun nokka uuden energian kera kohti seuraavaa ;) Ihanaa viikonloppua teille!

24 thoughts on “Tahmea viikko

  1. Voi ihana kun tartuit jo ideakaipuuseeni! Meikkipostauksia olen kovasti jo suunnitellutkin ja tulen niitä varmasti tekemään :) Yksi uudenvuodenlupaukseni taas on videoiden tuottaminen ja mielessäni on jo monta ajatusta niiden varalle! Kivaa viikonloppua sinne ?

 1. Ihan sama täälläkin, tuntuu että ei ole saanut mitään aikaseksi. Päivät menevät ohi oudossa sumussa. Tuo pimeys on ikävää, etelän matka kelpaisi.? Ja mäkin olen päivistä ihan sekasin :D
  No eiköhän ensi viikkolla helpota. :) Kivaa viikonloppua!

  1. Lohduttavaa kuulla etten ole ainoa! Ehkä ensi viikolla parempi yritys, toivotaan että se tulee olemaan meille molemmille parempi ;) Kiitos ja ihanaa viikonloppua!

 2. Eräänä kiinnostavana vinkkinä (vaikka toki edellistä vuotta on jo monella tapaa käsitelty) olisi, että listaisit esimerkiksi viime vuoden hitti- ja hutiostoksia. Vaikka hittejä ja lemppareita on välähdellyt välillä tekstien lomassa, niin olisi kiva kuulla missä kohtaa oma tyylitaju on kaupankassalla ehkä pettänyt tai mikä tuote itsessään ei ole vastannut odotuksia. Kivaa viikonloppua! :)

  1. Kiitos Emmi, tämä olikin hauska idea! Koitan miettiä huteja, ainakaan juuri nyt tältä istumalta ei tule montaa mieleen, vaikka varmasti niitäkin on tullut vuoden aikana jotain tehtyä. Pistän kuitenkin mietintämyssyn päähän, josko saisin tämän toteutettua ;) Kuin myös ihanaa viikonloppua!

 3. Pystyn niin samaistumaan sun fiiliksiin! Toivotaan, että pian saadaan aurinkoa ja valoa, että väsymys helpottaa ja kuvailukin onnistuu taas helpommin :)

  1. Voih, niin lohduttavaa kuulla! Aurinkoisia päiviä odotellessa, valo antaa kyllä niin paljon uutta virtaa :) Kivaa viikonlopun jatkoa, Netta!

 4. Voih, tahmeus kuulostaa kovin tutulta. Samanlaisissa tunnelmissa ollaan täälläkin menty! Täällä Briteissä on ollut varsin ankea sääkin joten ei ole huvittanut turhaan pistää nenäänsä ulos :) Sun sisustuspostaukset on aina kivoja joten niitä mielelläni luen, tosin ymmärrän kyllä että niitä ei voi jatkuvasti ainakaan tehdä (ainakin itselleni on se ongelma, että tuntuu että kuvaan koko ajan samoja juttuja sisustuksessa!)

  1. Huh, niin lohduttavaa kuulla etten ole ainoa jolla on ollut pieniä käynnistymisvaikeuksia! Kyllä tämä taas tästä, eikö vaan :)

   Sisustuspostauksia teen kyllä mielelläni, mutta kuten sanoit, niin tuntuu ettei samoja kulmia oikein voi loputtomasti kuvailla. Videon haluaisin tehdä heti kun saataisiin tuo keittiön yksi keskeneräinen nurkka maalattua ja pari muutakin pientä uutta hankintaa on tiedossa, joten sitten viimeistään taas lisää kotijuttuja :) Ja eiköhän tässä kevään mittaan muutenkin taas innosta kuvata kotona, kun tekstiilitkin vaihtuvat joulun jälkeen raikkaampiin!

 5. Sama homma täällä. Tuntuu että tämä viikko meno ihan sumussa, aamulla väsyttää vaikka takana olisi melkein 9h yöunet. Kaipa se päivä alkaa joskus pidenyä ja itsekin siinä virkistyy…

  1. Kuulostaa niiin tutulta! Tuntuu ettei mikään unen määrä ole tällä hetkellä riittävä, vaan voisi nukkua helposti kellon ympäri. Lohduttavaa että muillakin samoja käynnistymisvaikeuksia, mutta kyllä se varmasti taas tästä kun valokin lisääntyy :) Kivaa viikonlopun jatkoa, Minna!

 6. Hope you’ll do a shopping haul post if you find something on sale.

  Wish you a great weekend!

  1. That’s a great idea, thank you Lisa! Haven’t bought much on sale yet but if I find something I’ll definitely make a post :) Have a nice weekend, Lisa!

 7. Moikka! Tää ei ihan tähän postaukseen liity, mutta mikäköhän se Lumenen ripsiväri oli, jota muistaakseni sun instastoryssa joku aika sitten kehuit? Oon ite vannoutunut Better than sex:n käyttäjä, niin harmitti kun en silloin ottanut sitä muistiin :)
  Kiitos paljon ihanasta blogista ja oikein hyvää uutta vuotta! :)

  1. Moikka Helmi! Tarkoitat varmaan Lorealin ripsaria, jota vertasin Insta storyssani juuri siihen Better than sexiin? Kyseessä siis Lorealin Paradise Extatic. Se on ihan loistava, juuri ostin uuden purtilon, joten voin yhä suositella!

   Kiitos kaunis itsellesi kun luet ja kuin myös hyvää uutta vuotta! :)

 8. Ihan samat fiilikset! Olin just päivittämässä samoja tuntoja blogiin :D En kestä tätä harmautta – onneks tänään paistoi <3 Ja miten paljon huomasinkaan sen vaikuttaneen fiilikseen. Unirytmi on ollut viime aikoina ihan sekasin ja päikkärit on kanssa maistuneet. Ja onpa tämä muuten aamuvirkku tyyppi nukkunut vapaapäivinä tyystin herätysten ohi . Kohti kevättä mennään, onneks!

  1. Olen saanut virtaa jo pelkästään näistä kommenteista kuullessani etten ole fiilisteni kanssa yksin! ? Jotenkin tänä talvena pimeys on vaikuttanut jaksamiseen erityisen paljon, vaikka olenkin myös huolehtinut urheilemisesta ja syönyt hyvin. Mutta onneksi tosiaan kevättä kohden ja tällaiset aurinkoiset päivät kuten tänään antaa niiin paljon! ? Tsemppiä uuteen viikkoon!

 9. Kannattaa käydä mittauttamassa D-vitamiinitaso, etenkin, jos et syö sitä ennestään. Hakeuduin joulukuun aikana lääkäriin just sen vuoksi, kun olo oli niin saamaton ja voimaton. No, verikokeissa sitten selvisi, että D-vitamiinitasoni oli reilusti alle suosituksen, joka on 70, kun oma arvoni oli 21. Siitä sitten D-vitamiinia 100 mikrogrammaa päivässä nassuun, niin johan on olo kohentunut. :)

  1. Kiitos patistuksesta, tänään juuri nimittäin mietin että ehkä olisi kuitenkin hyvä käydä lääkärissä mittauttamassa arvot! Olen syönyt vahvaa monivitamiinia, mutta D-vitamiinia tarvitsisi kyllä varmaan enemmän kuin mitä tuo monivitsku sisältää. Tosi hyvä kuulla, että olet saanut enemmän energiaa ja vointi on kohentunut! Eipä siitä lääkärissä käynnistä haittakaan olisi :) Reipasta alkavaa uutta viikkoa!

 10. Hei Jonna ja kiitos ihanasta blogista :) Se on tuonut iloa ja inspiraatiota minulle jo monen vuoden ajan. Toivoisin esimerkiksi postausta vinkeistä valokuvauksen aloittamiseen sekä kuvankäsittelyyn. Lisäksi sisustuspostauksia ja erityisesti nyt sisustuslöytöjäsi on ollu kiva lukea!

  1. Hei Henni ja lämmin kiitos itsellesi siitä että luet, sekä ihanasta kommentistasi! Kiva kun laitoit myös postausideoita :) Tässä alkuun pari aiempaa postaustani, jotka tulivat mieleeni liittyen juuri kuvaamiseen ja kuvankäsittelyyn, https://jonnaluukko.com/2014/10/vinkkeja-asukuvaamiseen/, https://jonnaluukko.com/2016/05/editing-photos-with-vsco/. Voisin kuitenkin miettiä, josko tekisin jonkin päivitetyn version aiheesta! Sisustuspostauksiakin on varmasti luvassa, olen taas tehnyt pari kivaa pientä löytöä, jotka täytyy esitellä :)

   Kiitos vielä ja ihanaa viikon jatkoa!

 11. Harvoin tulee kommentoitua, mutta blogisi on yksi lemppareistani! :) Toivoisin jonkinlaista esittelyä vaatekaapistasi, luottovaatekappaleita taisitkin jo aiemmin esitellä, mutta mieluusti näkisin lisää vaikkapa miltä vaatekaappisi/huoneesi näyttää. Tykkäsin hirveästi myös “sama vaate eri tavoin yhdisteltynä asuissa” postauksista, toivottavasti niitäkin tulee jatkossa vielä uudelleen.:) Oikein mukavaa viikkoa sinulle!

  1. Hei miten kiva että nyt kommentoit, kiitos paljon Laura ihanista sanoistasi! Kuin myös postaustoiveista, ihan mahtavaa saada lisää ideoita :) Vaatekaappi -esittelyn voisinkin tehdä – saisin ainakin samalla syyn vähän siivota sitä, haha! Yhdistelypostauksia teen myös mielelläni, juuri nyt ei tosin mielessä ole mitään erityistä vaatekappaleta, jonka ympärille voisin sellaisen tehdä.. Saa siis ehdottaa, jos on jotain toiveita :) Kiitos vielä, tuli niin hyvä mieli kommentistasi! Kuin myös mukavaa viikkoa ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *