Sisustushimotus

Juuri kun edellisessä sisustuspostauksessani pohdin marmorihyllyjen paikkaa ja keittiön tyhjänä ammottavan kulman kohtaloa, löysin siihen viimein ratkaisun! Ihastuin norjalaisen Eirinin (jolla on muuten tosi inspiroivia juttuja ja kauniita kuvia) Instagram Storyssa vilahtaneeseen mustaan hyvin yksinkertaiseen telineeseen, johon hän oli asettanut nätisti kaktuksia ja sisutuskirjoja. Otin screenshotin itselleni talteen inspiraatioksi ja ryhdyin googlettelemaan vastaavia versioita löytäen lopulta Ferm Livingin Plant Boxin. Hitsi vie, tuohan olisi täydellinen siihen nurkkaukseen ja kokokin olisi passeli!

Kuten ehkä tiedätte, olen harvemmin minkään designin perään mitä tulee sisustamiseen ja tämänkin ottaisin toki mieluusti edullisemmalla hintalapulla, mutta Plant Box kolahti kaikessa eleettömyydessään. Se toimii paitsi nimensä mukaisesti moderina kasvitelineenä myös ihan vaan säilytystarkoitukseen, ja ajattelinkin Eirinin tapaan yhdistellä molempia. Nyt muuten sitä ottamaani screenshotia katsellessani huomaan, että kyseessä lienee itse asiassa tismalleen sama teline! Pidin mustaa ilmiselvänä vaihtoehtona, mutta olisihan tuo valkoinenkin raikas, etenkin valkoisen keittiön jatkumona… Mitä sanotte, kumpi olisi parempi? ;)Ferm5

Photos: Finnish Design Shop

As I wrote in my previous interior post I’ve been trying to figure out how to decorate the empty  corner in our kitchen. Now I finally now the answer! I ran into this minimalistic Plant Box from a brand called Ferm Living and I think it’s perfect for the kitchen corner. I fell in love with this after seeing the stand on Eirin’s (whose posts are so inspiring by the way! Instagram Story and after some searching I happened to find the exact same one. I really like how Eirin had styled hers with some plants and interior books. Just trying to decide the color between black and white – which one do you prefer?

16 thoughts on “Sisustushimotus

 1. Oon mustan kannalla!! Tuo vähän kontrastia ja sopii ruokapöydän tuoleihinne :-)

  1. Yess, musta se on siis! Ehkä valkoinen tosiaan hukkuisi ihan tyystin valkoista seinää vasten :)

 2. Itse vannon sisustuksessa aina kontrastien nimeen – uutta ja vanhaa, tummaa ja vaaleaa! Joten minä sanon että ehdottomasti musta! Se tulee enemmän esille vaaleasta seinästä ja on niin edukseen. Valkoinen jäisi sinne nurkkaan aivan liian piiloon ;) Ja onhan teillä ruokapöydän tuolitkin mustia, niin sopii niidenkin kanssa hyvin yhteen ja tulee yhtenäinen ilme :)

  1. Kiitos paljon Marianne! Samoilla linjoilla minäkin, tykkään yhdistellä etenkin uutta ja vanhaa keskenään. Nyt täällä on tosiaan aika vaaleavoittoista, joten musta olisi varmasti parempi vaihtoehto! Siinäkin mielessä, jos sille valitseekin joskus jonkun toisen paikan, niin musta sopisi paremmin :)

 3. Mä valitsisin mustan, varsinkin kun teillä on tosi vaalea koti niin musta erottuisi ehkä paremmin edukseen :)

 4. Aaaah! Mä oon himoinnut tätä myös <3 niin kaunis. Ja tähän on ihana se messinkilevy, minkä päälle saa kans tavaroita :) itse haaveilen harmaasta tai mustasta vaikka se roosa olis myös todella upea ! Taitaa muuten toinen noista vaaleista kuvassa olla just se harmaa – ois ihana kun erottuis hieman vaaleista seinistä :)

  1. Oo, mä en ole sellaista messinkilevyä nähnytkään, mutta kuulostaa hyvältä! Alempana kommentoitiin, ettei valkoista ole, vaan kuvissa näkyy juurikin harmaa. Kyllä luulen, että musta sopisi meille parhaiten :)

 5. Hei, minulla on tuo kuvissa näkyvä vaaleanharmaa. Se on kyllä ❤. Tuota ei itse asiassa ole saatavana valkoisena. Vaalein on juurikin tuo vaaleanharmaa. Teille kävisi tosi hyvin tuo musta. ☺

  1. Hei Satu! Kiitos kun korjasit, luulin ensisilmäyksellä sen olevan valkoinen – vaaleanharmaa onkin kaunis! Uskon, että musta olisi tosiaan varmasti meille paras vaihtoehto :) Täytyy käydä katselemassa tätä jossain luonnossa!

  1. Moikka! Hauska sattuma, meille nimittäin tuli juuri eteisen hylly Vekestä ja aiemmin olen ensimmäiseen asuntooni Vaasaan tilannut tuolta ruokapöydän :) Tuttu kauppa siis ja voin omasta puolestani suositella! Kiitos kun vinkkasit, ovatpa tosiaan samannäköiset kuin nuo Ferm Livingin! Vähän kyllä ehkä jopa liiankin kopiot ?

 6. Hahaa, ollaan ihan samaan aikaan googletettu, että mikä/kenen valmistama tuo kaunis teline on! Täällä siis sama haave. Ääni mustalle!

  1. Haha eikä, mikä sattuma! Minäkin kyllä kallistun tuon mustan puoleen, tuo vähän kontrastia :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *