Sale Picks

Alevinkit1

1.Villakangastakki, 2. nilkkurit, 3. college, 4. pooloneule, 5. farkut, 6. huivi, 7. lenkkarit,
8. pusero, 9. korvakorut, 10. tekonahkahousut, 11. t-paita, 12. pipo, 13. housut, 14. korot, 16. takki 

Kävin ensimmäistä kertaa kunnolla ajan kanssa läpi netin alennusmyyntejä. Ajattelin olevani hieman myöhään liikenteessä ja törmääväni vain jämäjuttuhin, mutta löysinkin vaikka mitä kivaa! Suosikkejani olivat tuo tummansininen kultaisin napein koristeltu villakangastakki, kamelinruskea pooloneule, rento collegepaita, pallokuosinen pusero ja suorat toimistokelpoiset housut. Niin ja tuo harmaa tekoturkki, joka minultakin löytyy. Kurkkaa koko Booztin ja Zalandon alevalikoimat!

Tuo raikas kamelinruskean ja sinisten farkkujen yhdistelmä jäi kyllä kummittelemaan, joten täytynee kokeilla vastaavaa pian omasta kaapista. Asuinspiraatiota tässä tosiaan jo kaivataankin, kuten aiemmin tällä viikolla mainitsin. Onneksi tästä sai samalla itsekin inspistä, edellä mainitun yhdistelmän lisäksi täytyy kaivaa oma pallokuvioitu puseroni kaapista! Ihanaa viikonloppua teille :)

Linkit mainoslinkkejä / Adlinks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *