Pilkahdus väriä

Aina jossain vaiheessa talvea se tulee väistämättä – nimittäin totaalikyllästyminen talvivaatteisiin. Takkeihin, kenkiin, kerroksiin, huiveihin, kaikkeen mahdolliseen! Sinänsä huono homma, että se iskee jo näin tammikuussa, kun talvikuukausia on edessä vielä melkoisen monta.. :D Ei siis auta marista! Huomaan myös kaipaavani väriä pukeutumiseen, tähän aikaan vuodesta kun tulee niin usein turvauduttua niihin harmaan, mustan, beigen tai valkoisen sävyihin.

Onneksi kaapistani löytyy tämä hattarapinkki villakangastakki, joka tuo juuri sopivan pilkahduksen väriä talvipäiviin. Haaveilen yhdistäväni sen joskus raikkaan sinisiin farkkuihin, mutta ei nyt liikaa sentään lähdetty vielä revittelemään, haha. Tummat lempparifarkut siis yhä jalassa, mutta ehkä keväämmällä sitten sinisten vuoro?

Pink_coat1 Pink_coat3 Pink_coat2 Pink_coat4

Coat / KappAhl (sponsored)
scarf / Lexington (sponsored)
knit / Samsoe & Samsoe
jeans / Gina tricot
boots / Billi Bi
bag / Givenchy

This happens every year – the moment when you just want to get rid of all the winter clothes! Warm coats, scarves, all the layers, boots… all of them! Too bad that it’s only January and there’s still a few winter months ahead, so it’s a bit too early to bury all the warm pieces :D I can also notice how I’m craving for more colors as I wear mostly grey, beige and black every day at this time of the year. Luckily I have this cute pink coat which is the perfect pop of color on a winter day! I’m dreaming of combining it with blue ripped jeans but maybe when it’s not freezing outside anymore ;)

Photos: Riikka Kuusisto / Edit by me

12 thoughts on “Pilkahdus väriä

 1. Tää takki on kyllä niin kaunis! Ja nimenomaan ihana tapa tuoda pilkahdus väriä talven keskelle :) xx

  1. Tämä on kyllä niin söpö! Vähän reilua kokoa tosin, mutta suloinen hattaratakki, johon kääriytyä :)

 2. Aivan ihana asukokonaisuus! Itsekin haaveilen oikeasti lämmittävästä mutta värikkäästä talvitakista. Ja hei, kyllä sen talvitakin voi ravistella hartioilta pois jo maaliskuussa eli max pari kuukautta jäljellä enää! :)

  http://www.tyhjaajatus.com

  1. Voi kiitos! Miten olisi jokin värikäs tekoturkki? Sellaisiahan on näkynyt paljon, esimerkiksi smaragdinvihreä tai punainen olisi herkullinen. Ja tekoturkki lämmittää todella hyvin, kuin myös paksut teddytakit. Totta, onneksi maaliskuussa on jo toivoa keväästä, eli paremman puolella ollaan jo.

   Ihana muuten bongata uusia nimiä täältä, joten kiitos kun kommentoit! :)

 3. Vitsit kun sulla on ihana hymy! Ja toi sun koira on ihan mielettömän sulonen. Mä en tiedä onko itelläki vähän totaa samaa fiilistä kun katson jatkuvasti nettikaupoissa kaikkia kesäisiä vaatteita, mikä ei nyt vielä ainakaan neljään kuukauteen ole mitenkään ajankohtaista :D

  1. Voi ihanasti sanottu, kiitos Juulia! Telma on kyllä suloinen tapaus :) Haha, mäkin olen katsonut jo kaiken maailman mekkoja ja muita kesähärpäkkeitä ? Toisaalta jos alennuksesta löytää, niin onhan niille käyttöä sitten lopulta!

 4. Moikka! Tää kommentti ei nyt liity tähän postaukseen millään tapaa, mutta muistelen että olit pari vuotta sitten Ranskassa vaihdossa. Olen itse ajatellut lähteväni vuoden päästä keväällä vaihtoon ja mielenkiinnosta kyselisinkin kokemuksestasi vaihdon sijoittamisesta kevätlukukaudelle. Näitkö sen eroavan positiivisessa tai negatiivisessa mielessä mitenkään siitä, jos olisit lähtenyt syksyllä?

  Niin ja kiitos blogista, tää on aina piristävää luettavaa! Ja kiva nähdä tuttuja maisemia täältä Tampereelta :)

  1. Moikka Janika! Kyllä vaan, olin pari vuotta sitten kevään Marseillessa vaihdossa. Itse ainakin tykkäsin keväästä ajankohtana kovasti, oli mahtavaa nähdä miten kaupunki heräilee kesää kohden, lehdet vihertyvät puissa ja lämpötilat nousevat. Toukokuun alun tenttiviikoilla oli rentoa viettää päiviä rannalla, kun lämpöä riitti jo oikein kunnolla! Ah, hymy nousee huulille pelkästä ajatuksestakin, oli niin hauskaa aikaa :)

   Tietenkään itselläni ei ole sitten syksystä kokemusta, joten vaikea verrata, mutta itse en ainakaan todennut mitään huonoja puolia keväästä ajankohtana. Tietysti useilla saattoi olla ongelmana kesätöiden hankkiminen, jos vaihto kesti esimerkiksi pidempään, tai jos ei ollut kontakteja aikaisemmin niin oli vaikea hakea töitä sieltä käsin. Itselläni oli onneksi vanha kesäduuni, johon silloin pääsin Suomeen palattuani. Tämä voisi kuitenkin olla ainoa minuspuoli keväässsä, jos jotain pitää sanoa :)

   Kiitos itsellesi, ihana kun luet! ?

 5. Aiiivan ihana takki? Sun tyyli on muutenkin niin mun makuuni, tyylikäs mutta sopivan simppeli! :)

  1. No eikö, niin söpö! Oi kiitos kovasti, ihana kuulla että menee maku yks yhteen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *