New Year’s Eve

Vietettiin tosiaan uudenvuodenvaihdetta meillä Tampereella kaveriporukalla. Muutama ystävä saapui myös Helsingistä ja majoittuikin meillä, joten tupa oli täynnä yötä myöten. Oli ihan hurjan hauska ilta, aika kului vaan liian nopeasti! Tykkään yleensäkin emännöidä ja järjestää juhlia, eikä tämä kerta ollut poikkeus.

Tarjoilujen suhteen mentiin aika rennolla otteella, valmistettiin helppoa pikkupurtavaa (lohirieskarullat ja poronapit ovat jo meidän juhlien bravuuri) ja pari peltiä pitsaa. Jossain vaiheessa iltaa jaettiin porukka joukkueisiin ja otettiin erä Aliasta. Pelaamisesta lähti ihan hirveä meteli, miten Aliaksessa nouseekin desibelit aina huimiin lukemiin ja tunteet kuumenevat väkisinkin :D Ennen vuoden vaihtumista eräs ystävämme soitteli vielä kitaralla biisejä, kunnes oli aika siirtyä ulos poksauttamaan kuohuvat ja katsomaan raketteja. Jatkettiin matkaa keskustaan, mutta kuten aina, tuli illan parhaat hetket vietettyä kyllä omalla porukalla etkoillen.

UV6 UV10

Ylläni juhlinnoissa oli tämä sama ruusukultainen paljettimekko, joka nähtiin jo parin kuukauden takaisissa Nelly-bileissä. Meinasin olla ensin housulinjalla, mutta kun nyt kerrankin sai luvan kanssa kimaltaa, niin siitä oli otettava ilo irti! Kuinka usein sitä pääsee pukemaan jotain näin näyttävää, niitä housuja saa taas käyttää perusillanvietoissa ihan kyllästymiseen asti ;)

UV3 UV7 UV9 UV4 UV8 UV2

Haven’t had a chance to wish you guys a Happy New Year! <3 Hopefully the beginning of the year 2018 has been great for you as well. Here are a few snapshots from our New Year’s Eve celebrations. We had invited a few friends to our place – I always enjoy hosting parties! Some of our friends came all the way from Helsinki and also stayed the night at our place. We had such a fun night, maybe you saw some stories on my Instagram? I was wearing a sequin dress from Nelly – the same one that I already wore to the Nelly Xmas Hotel a couple of months ago. It’s not often when you have a chance to sparkle as much as you want so I made the most of it ;)

12 thoughts on “New Year’s Eve

 1. Vitsi miten ihanalta kuulostaa teidän uusivuosi, sopivasti rentoa ja sopivasti juhlaa! Ja ah Alias, se on niin parasta :D Mun mies ei vaan suostu enää pelaamaan sitä mun kanssa, kun mulla menee hermo jos se ei tajua…. Hmph.

  1. Toivottavasti sielläkin sujui uudenvuodenvietto kivoissa merkeissä :) Hahha, eikä! Aliasta on kyllä yksinkertaisesti mahdotonta pelata menettämättä hermoja, se nyt vaan kuuluu pelin henkeen ?

 2. Oi, ihanat kuvat ja kivannäköiset juhlat teillä! <3 Pliis Jonna kulta, teetkö sen videon hiustenlaitosta ja meikistä? Olis niin kiva <3 :)

  1. Kiitos ihana Riikka! Ja voi, mä lupaan! Olin jo ajatellut kuvaavani juhlameikkivideon viikolla ennen uutta vuotta, mutta sain Helsinkiin unohtuneen kamerani vasta aattona ystäväni mukana. Nyt täytyy siis ottaa uusi yritys :)

 3. Voi miten kauniit kuvat! :-) Toi sun mekko oli ihan nappi valinta, etenkin uutena vuotena on ihana kimaltaa glitterin loistetta!
  Onnellista alkanutta vuotta <3

  1. Kiitos paljon Emilia! Uutena vuotena jos koskaan on tosiaan pukeuduttava paljettien säihkeeseen :) Kuin myös onnellista vuoden alkua <3

   Ps. Olit muuten lemppareitani Huippiksessa!

 4. Onpa teillä ollut kivan kuuloinen uudenvuodenaatto! :) Me oltiin poikaystävän kanssa ihan vaan kotona rentoa päivää/iltaa viettäen, syötiin itsetehtyä pitsaa ja katseltiin telkkaria. Ennen puoltayötä ajeltiin katselemaan raketteja (“muutaman” muun kanssa) sellaisen korkean mäen päälle, jonne näkyi ja kuului monesta suunnasta.

  Ja voih, Alias… Se menee aina minulla niin tunteisiin! Poikaystävän synttäreillä pelattiin kierros ja joukossa oli sellaisia, jotka ihan kaikessa rauhassa selitti sanoja normaalilla äänellä, kun minulla taas puhenopeus kiihtyy, volyymi kasvaa ja kädet huitoo kuin espanjalaisella konsanaan. :D
  Olen kyllä huono pelaamaan muutenkin, Scrabblessa menee hermo jos ei keksi sanoja ja toiset vetelee hirmuisia pisteitä, Trivial ottaa päähän kun itse saa jotain ihan mahdottomia kysymyksiä ja toiset helppoudeltaan tyyliin “kuka on Aku Ankan tyttöystävä?”. :D Varsinkin poikaystävän kanssa pelatessa olen huono häviäjä vaikka ei meillä muuten mitään kilpailuasetelmaa elämässä ole…

  1. Kuulostaa kivalta uudenvuodelta sielläkin! Ihana vaan olla ja nauttia :)

   Hahah, Aliasta on ihan mahdotonta pelata muulla kuin tuolla kuvailemallasi tavalla! Naureskeltiinkin, että ensi kerralla pelatessa pitäisi ottaa mukaan sääntöjä kuten juomapelissä konsanaan, että ei saa huutaa, kiroilla tms, tai tulee miinuspisteitä :D Trivial on kyllä minunkin inhokkipelini!

 5. Alias on kyllä huippu, kunpa pian pääsisi pelaamaan! Loppupeleissä niinkin merkityksetön asia kuin pukeutuminen on tullut yhä enemmän viihteeksi ja ajanvietteeksi, yhdeksi hyvinvoinnin jatkeeksi. Eroa pyhäpäivän tai juhlan pukeutumisessa arkeen verrattuna lienee ollut ties kuinka pitkään. Onhan se tavallaan myös merkityksellisempää pukeutua erilaisempiin vaatteisiin tärkeimpinä ja juhlallisempina hetkinä, mutta vapautuneen pukeutumiskulttuurin ja itseilmaisun myötä on minusta tarpeetonta määritellä mitä voi tai ei voi käyttää milloinkin. Mukavuus ja käytännöllisyys vaikuttavat varmaan, mutta miksi juhlissakaan päällä olisi epämukavaa vaatetusta? Etikettejä ja pukukoodeja saa kunnioittaa, mutta mielestäni vaatteiden tulisi edustaa ennen kaikkea käytettävyyttä ja kantajaansa. Vapaus valita voisi mielestäni tuoda enemmän esille rohkeutta yksilöllisiin valintoihin tilanteesta riippumatta. Paljettimekko ja tiistailuento rules!

  1. Hyviä ajatuksia, kiitos Henna kommentistasi! Tottahan se on, että tärkeintä on tuntea oma olonsa mukavaksi ja itsevarmaksi, olivat vaatteet sitten mitkä tahansa ja oli juhla tai arki. Jos siis siltä tuntuu, niin paljetteja ja kimallusta ylle vaikka vuoden jokaisena päivänä ;) Ihanaa viikonloppua sinne!

 6. Oli hauska seurata instan puolelta teidän uuden vuoden viettämistä, näytti niin ihanalta <3 Ja kun vielä kauempana asuvat ihmiset saadaan paikalle niin ei ole parempaa! Sun mekko on mielettömän ihastuttava ja just sopiva juhliin. Ite yleensä pukeuden lähes aina johonkin mustaan mekkoon, nyt olisi tarkoitus haalia kaappiin vähän väriä ja jotain bling blingiä juhlia varten ;) Juhlia on kyllä hurjan kiva järjestää, mikähän siinäkin on, hah.

  1. Hih hauska kuulla että seurasit mukana! Kiitos ihana Emilia :) Omakin juhlapukeutumiseni on talvisin kovin mustanpuhuvaa, mutta siksi onkin kiva välillä säväyttää ja pukea jotain ihan erilaista!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *