Marmorihyllyt

Instagram Storyssa esittelinkin yhden hetki sitten tekemäni sisustuslöydön. Olen nimittäin etsinyt seinillemme täytettä, toki sinne saatiin vuoden lopulla muutamia tauluja, mutta vielä olisi muutama sisustusta vailla oleva spotti. Marmorihyllyjä olin jo aikaisemmin katsellut, mutta jättänyt usein korkean hinnan takia ostamatta, kunnes eteen tuli niin hyvä tarjous ettei voinut ohittaa! Marmorihylly messinkipidikkeillä 35 euroa kappale. Kaksi lähti oitis tilaukseen!

Sainkin näistä hyllyistä ja niiden alkuperästä ihan valtavasti kyselyitä Instagramissa, ja haluan vinkata teille kampanjasivusto Campadresta. Liityin sinne ihan vastikään ystäväni suosituksesta, Campadressa vaihtelee siis tarjoukset päivittäin muun muassa niin sisustuksen ja kodin tuotteiden, muodin sekä urheilun saralta, ja kampanja on voimassa aina tietyn aikaa. Tilasin joulukuussa yhden pitkään himoitsemani koriste-esineen edullisesti, nyt taas silmiini osui nämä ruotsalaisen Strömshagan hyllyt. Sieltä voi siis tehdä tosi hyviä löytöjä, tai ainakin itse olen nyt pari kertaa tehnyt :)

Marmorihylly

Hyllyihin palatakseni, niiden paikka tuottaa vielä päänvaivaa. Poikaystävä on tietysti innoissaan, kun taas on jotain seiniin porattavaa, haha. Mutta laittaako hyllyt tuohon tyhjänä ammottavalle television seinustalle, vai keittiöön remontin yhteydessä pois ottamamme vitriinin tilalle? Kyselin mielipidettänne jo Instagramissa, ja ehdottomasti eniten kannatusta sai keittiön nurkkaus. Entä allekkain samalle leveydelle vai hieman eri kohdille? Olen edelleen ihan kahden vaiheilla, toisaalta keittiön nurkka kyllä kaipaisi jotain, toisaalta taas hyllyt voisivat päästä paremmin esille tuossa olohuoneen puolella. Molemmat paikat ovat kyllä vielä vähän retuperällä – keittiön nurkkaus odottaa yhtä maalausta vitriinin hävityksen myötä, television nurkasta taas pitäisi piilottaa johdot nätisti. Jos sitä saisi joskus aikaiseksi.. :D

Marmorihylly2

How beautiful are these marble shelves with brass details! I’ve been looking for marble shelves for a long time but haven’t managed to find the perfect ones before (or the price has been too high). I found these on sale costing only 35 euros per one, so what a great find! Now I’m trying to decide where to hang them and can’t decide between these two spots. What do you think – should we put them on to the empty wall of livingroom on television’s side or to the kitchen? There was a heavy glass cabinet before in the corner, thus the marks. Should definitely find some time to paint the wall again, maybe some day.. :D

14 thoughts on “Marmorihyllyt

 1. Mun mielestä sopii paremmin keittiöön, “tyhjä” nurkka on kuin luotu niille, mutta ei tule silti liian täyteen (kuten esimerkiksi jos siihen laittaisi vitriinin. Olohuoneessa on jo jo marmoripöytä, niin sen puolesta en laittaisi kahta marmorijuttua samaan huoneeseen :)

  1. Ehkä se keittiö olisi kuitenkin parempi ratkaisu – kiitos Susanna! Siihen on vaikeampi keksiä täytettä, tuohon olkkarin seinälle taas voi hyvin laittaa jotain muutakin pientä. Toki meillä olohuone ja keittiö ovat samassa tilassa joka tapauksessa, mutta olisihan tuolla ruokapöydän seinustalla enemmän etäisyyttä sohvapöytään :)

  1. Eikös, nämä oli kyllä tosi hyvä löytö! Keittiö taitaa täälläkin viedä voiton ;) Sormet kyllä jo syyhyää, että pääsisi asettelemaan kaikkea nätisti hyllyjen päälle!

 2. Sanoisin ehdottomasti eri korkeuksille, mut voiskos yksi hylly mennä keittiön nurkkaukseen ja toinen olohuoneeseen? Mun mielestä esim. tonne keittiön kulmaukseen sopisi johonkin 1,5m korkeuteen yksi ja alle voisi sitten laittaa jonkun ison korin, keittiöjakkaran tms.

   1. Totta, voisihan yksi mennä toiseen ja toinen toiseen paikkaan! Täytyy harkita tätäkin vaihtoehtoa :) Kiitos Sara!

 3. Minä taas liputtaisin olkkarin puolesta, koska mielestäni kauniit hyllyt eivät pääse oikeuksiinsa keittiön nurkassa, jossa ne on vähän kuin blokattuna pois näkyviltä. Entäs jos ostat noita hyllyjä vielä kaksi lisää, niin saat molempiin huoneisiin hihih :)

  1. No vähän samaa minäkin ajattelen, että vaikka keittiöön sopisivatkin täydellisesti, niin voisivat ne kuitenkin jäädä vähän blokkiin tuonne nurkkaan. Mutta saa nyt nähdä, en osaa millään päättää :D Harmi ettei samoja tähän hintaan enää löydy, mutta voisihan keittiön nurkkaan tietysti sitten ostaa jonkin toisen hyllysysteemin.

 4. I would hang the shelves in de kitchen, because that is more of an empty corner. I wonder how this Will tien out to be;) I’m very curious!

  1. That’s right, we’ve been trying to find something to fill the empty corner. Just not sure if they will be in hide there, hmm… Too difficult to decide! I promise to show you the result then :D

 5. Etsi hyllyistä joku pressikuva tms. ja kokeile Photarilla mallailla eri kohtiin. Mä teen aina näin isompien huonekalujen ja taulujen kanssa. :D

 6. Mä laittaisin olohuoneeseen, pääsisivät siellä paremmin esille kuin keittiön pimeässä nurkassa. Keittiöön ehkä jotain muuta, ei kuitenkaan mitään kovin massiivista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *