Kolme vuotta Asennetta

Kuten mainitsin, vietimme viime perjantaina Helsingissä Asennemedian 3-vuotissyntymäpäiviä. Tuntuu ihan hullulta, miten nopeasti kolme vuotta on vierähtänyt! Muistan vieläkin ensimmäisen puheluni yhteisön perustaneen Ullan kanssa – uunituoreeseen Asenteeseen liittyminen oli täyshyppy tuntemattomaan, mutta intuitioon luottaminen todellakin kannatti. Tässä ajassa Asennemedia on ehtinyt kasvaa pienestä tekijästä arvostetuksi vaikuttajamarkkinoinnin toimijaksi, ja on ollut huikeaa olla mukana matkassa sen alkumetreiltä lähtien. Se nimenomainen koko joukkoa yhdistävä asenne ei ole kuitenkaan vuosien varrella hävinnyt mihikään, vaan päinvastoin ainoastaan vahvistunut!

Asenteeseen liittyminen on ollut paitsi blogiurani kannalta epäilemättä paras tekemäni ratkaisu, on se ennen kaikkea tutustuttanut minut niin moneen huipputyyppiin tuoden elämääni myös uusia ystäviä. Katsokaa nyt tätä alla olevan kuvan kööriä – mikä energia! Olen niin ylpeä, että saan olla osa tätä yhteisöä. Asennemedia on täynnä äärimmäisen lahjakkaita, luovia ja visuaalisia tyyppejä, joilta saa valtavasti inspiraatiota omaankin tekemiseen ja tukea asiassa kuin asiassa. Uskon, että tämän porukan hyvä fiilis heijastuu myös sinne ruudun toiselle puolen :)

Asenne1 Asenne5 Asenne2 Asenne3 Asenne8 Asenne6 Asenne7 Asenne4

Ilta sujui rennosti merellisissä tunnelmissa luonnon äärellä, kävimme läpi niin viime vuotta kuin myös mitä kaikkea tämä vuosi tulee pitämään sisällään. Lisäksi toimiston väki oli järjestänyt leikkimieliset Asenne awardsit, jossa jaettiin seuraavat pystit: Vuoden visuaalisin (Jenni), Omalle tyylilleen uskollisin (Laura), Vuoden naurut (Viena & Arttu), Vuoden Asenne (Nata) sekä omalle kohdalleni osunut Lukijoiden lemmikki. Olin ja olen edelleen niin hymyssä suin tästä kunnianosoituksesta, josta tietenkin kuuluu kiitos teille lukijoille, kun olette pysyneet positiivisina mukana blogini matkassa vuodesta toiseen. Mietin aina, miten onnekas olen, kun seuraajajoukkoni koostuu niin ihanista tyypeistä! <3

Photos & Edit: Arttu Mustonen

2 thoughts on “Kolme vuotta Asennetta

    1. En voi kyllä kuin kompata, ja kuten sanoin ihana jos se heijastuu myös ruudun toiselle puolen <3 Miljöö oli tosi kiva, paikka on Vuosaaressa omassa rauhassa metsän keskellä sellainen kuin Villa Vuosanta :) Löytyy saunaa ja paljuakin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *