Checked Baker Boy Hat

Ei ole kerta eikä ensimmäinen, kun sytyn jollekin jutulle vähän jälkijunassa. Tuoreimpana esimerkkinä baker boy -hatut, jotka olisivat satavarmasti kuuluneet syksyllä “trendit, joille en lämpene” -listalleni (onneksi en ole sellaista postausta nyt tehnyt, etten joudu syömään sanojani, haha!). Nähtyäni ensimmäisiä lippahattuja kurtistelin kulmiani, enkä ymmärtänyt niiden suosiota lainkaan. Kas vaan tässä ajan myötä silmä on jälleen tottunut ja nyt omistan kipparilakin sekä samettisena että ruudullisena. Erityisesti tämä ruudullinen huusi nimeäni, mikä ei ehkä ole mikään yllätys ;) Minusta hattu sopii niin kivasti neutraaleihin asuihin, kuten tähän muuten kovin mustavalkoiseen kokonaisuuteen. Ja onhan se ihan paras huonon hiuspäivän pelastaja!

Nämä kuvat on otettu jo ennen joulua, mutta hattu on päässyt sittemmin jo moneen muuhunkin asuun. Pitäisi muuten useammin käyttää punaista huulipunaa ihan näin arjessakin, kun se tuo heti piristystä kasvoille. Ja se jos mikä on tervetullutta tänä harmaana vuodenaikana :D Kivaa viikon alkua – toivotaan tästä viikosta vähän energisempää kuin edellisestä!

Baker_boy_hat_checked2 Bakerboy_hat_checked2 Checked_bakerboy_hat6 Bakerboy_hat_checked3 Checked_bakerboy_hat7

Cap / Zara
coat / Zara
knit / Lindex 
faux leather pants / Twist & Tango
boots / Billi Bi
bag / Saint Laurent

Photos: Magicpoks / Edit by me

4 thoughts on “Checked Baker Boy Hat

  1. Mulla kävi ihan sama juttu näiden hattujen kanssa, sytyin niille vasta hiljattain! En oo vielä hankkinut omaa kun ei ole tullut toistaiseksi kaupoissa vastaan (vaikka niitä oli alkusyksystä kaikkialla?!) mutta voi olla, että mulla jäisi tosi lyhyeksi tuo käyttöikä, kun en oikein koskaan ole oppinut käyttämään hattuja :(

    Sulle sopii täydellisesti <3

    1. Hauska kuulla etten ole ainoa hitaasti heräävä näiden suhteen ? Hatut olivat kyllä tässä vaiheessa jo ihan kiven alla, kaikki kivat mallit olivat loppuneet, kunnes törmäsin tähän ruudulliseen! Ja etköhän sinäkin opi käyttämään kun vaan löytyy sopiva malli, hatut ovat niin parhaita huonon tukkapäivän pelastajia! Kiitos Katri :)

  2. Ai että miten hyvältä ruutulakki näyttääkään! Mullakin kesti hetken syttyä baker boy -trendille, mutta nyt oma hattuni on kuin liimattu päähän :D

    1. Kiitos Pinja, ihana jos tykkäät! Kuulostaa tutulta, otetaan nyt siis takaisin ne menetetyt ajat kun ei lakille vielä lämmetty, haha ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *