7 x vuoden luetuin postaus

Upeaa vuoden 2018 alkua teille ihanat lukijat! <3 Minkälaisissa merkeissä teidän vuosi vaihtui? Me kutsuimme kavereita kylään ja vietettiin iltaa meillä, oli kyllä mielettömän hauska vuodenvaihde. Illalta tallentui muutama kuva, joten ehkä palaan tunnelmiin vielä huomisessa postauksessa. Startataan tämä vuosi kuitenkin vuoden 2017 suosituimmilla postauksilla, kuten aikaisemmin jo lupailin. Tässä seitsemän viime vuoden luetuinta postausta!

Asenne5

Syksyn uudet tuulet / toukokuu

Tästä syksyn muutoksista kertovasta postauksesta tuli koko vuoden luetuin, eikä ihmekään! Olihan muutto Tampereelle iso muutos, enkä ollut oikeastaan hiiskunut aiheesta blogissa lainkaan aikaisemmin, joten tuli varmasti monelle yllätyksenä. Muistan miten jännitin postauksen julkaisemista ja odotin monta viikkoa, että voisin painaa julkaise-nappia. Yhtenä iltana olin jo psyykannut itseni julkaisemaan postauksen seuraavalle aamulle, kunnes poikaystävä myöhään illalla totesikin, että täytyy vielä odottaa hetki hänen työnsä puolesta. Olin ihan tulisilla hiilillä, kun olisin jo halunnut paljastaa, mistä on kyse! :D

Bw1

Tulevaisuuden pohdintaa / tammikuu

Hämmennyin hetkellisesti, sillä muistelin tämän postauksen olleen vanhempi, mutta niin vaan se löytyi toisena vuoden 2017 suosituimpana postauksena. Kirjoitin ensimmäistä kertaa fiiliksistäni, kuinka opiskelujen loppusuoralla ollessa en oikein tiedä mitä haluaisin tehdä isona. Aiheeseen palasin vielä syksylläkin samojen ajatusten jyllätessä yhä päässä, joten ajankohtainen teema itselleni, ja kommenteista päätellen myös monelle muulle siellä ruudun takana. Oli huojentavaa saada vertaistukea – kaikki järjestyy kyllä. Vähänkään henkilökohtaisten tekstien julkaisussa parasta on kyllä se, että saa aina tsemppejä ja kannustusta teiltä.

Kuva1

Introduce yourself  / heinäkuu

Toteutin pitkästä aikaa esittelypostauksen, jossa pyysin teitä kertomaan hieman itsestänne. Kommenttiboksi on tässä postauksessa ihan kultaa, oli niin mielenkiintoista lukea, minkälaisia lukijoita sieltä oikein löytyy! Tuo Kroatiassa otettu kuva on muuten ehkä yksi vuoden lempikuvistani. Ajoimme tämän kukkulan kautta päivittäin ja aina ohi mennessämme totesin, kuinka tässä pitäisi ottaa kuva. Kerran pysähdyimmekin tien varteen ja kaivoimme kameran esiin – onneksi, koska lopputulos on minusta tosi kaunis!

Duomo1

8 x kuvan takaa /  lokakuu

Bongasin idean tähän kuvan takaa -postaukseen Saralta ja tätä oli kyllä hauska tehdä! Kerroin muun muassa yli-innokkaista aasialaisturisteista asukuvaussession aikana, juoksuaperoleista Milanon terassilla ja illuusiosta Kroatian vesiputouksilla. Tällaisen voisi toteuttaa toistekin, jos vaan tulee hyviä stooreja mieleen kuvien taustalta.

Koti1

From Our New Apartment / heinäkuu

Heinäkuisessa postauksessani näytin ensimmäistä kertaa vilausta uudesta kodistamme Tampereella. Kuvia katsoessani nauratti, eihän tuossa ole kuin valkoista lattiaa ja seinää kahden kuvan verran, eikä asunnossa ollut vielä yhden yhtä huonekalua. Toisaalta olettepahan ainakin nähneet asunnon sisustuksen kehityskaarta ihan sieltä alusta lähtien, pitkälle ollaan päästy noista heinäkuisista kuvista :)

Tampere2

The First Morning / elokuu

Hymy nousee huulille tämän postauksen kuvia katsoessani – ensimmäinen aamu uudessa kodissamme. Fiilis on yhä mielessäni, miltä tuntui herätä uudesta mutta silti jo niin kodilta tuntuvasta asunnosta ja syödä ensimmäistä kertaa aamupalaa pöydän äärellä. Näyttääpä muuten sisustus erilaiselta, niin valkoista ja tyhjää ilman mattoa, tauluja ja lankkupöytää!

Nixikeittiöt_kokemuksia1

Keittiön pintaremontti – ennen ja jälkeen / marraskuu

Vielä viimeisenä yksi sisustuspostaus ja tällä kertaa vähän erilainen sellainen, kun esittelin keittiömme remontin tulosta. Voin myös paljastaa, että meillä on yhä maalaamatta nuo keittiön päätylevyt sekä paljaaksi jäänyt nurkka – auta armias koskakohan saamme aikaiseksi tehdä ne! Mieleeni on muuten jäänyt erään lukijan kommentti kivitason vaihdosta laminaattiin – “sama kun vaihtaisi mersusta ruosteiseen kaksitahtimopoon” ja tuo vertauskuva naurattaa minua yhä :D On ollut kyllä tosin toimiva tuo meidän kaksitahtimopo, haha.

Vuodesta 2017 on jäänyt kyllä hyvä fiilis blogin osalta – minulla oli aiempaa enemmän aikaa tehdä, toteuttaa ja kuvata, ja se toivottavasti näkyi myös ruudun toiselle puolen aktiivisena päivitystahtina. Suurkiitos teille jälleen yhdestä blogivuodesta – en malta odottaa mitä tuleva vuosi tuo tullessaan! Parin kuukauden päästä blogi viettääkin kuusivuotispäiväänsä, huh :)

2 thoughts on “7 x vuoden luetuin postaus

  1. First of all: HAPPY NEW YEAR! I wish you all the best for 2018, that it may be a wonderful year, filled with lots of love, happiness, luck, health and successes!

    It’s fun to read what you’re most viewed posts of 2017 are. I’m very much looking forward to the content you will be writing this year (and hopefully more English too hihi). :)

    xx Carian

    1. Thank you dear Carian and Happy New Year to you too! You’re always so full of positive energy and great attitude <3 I'm also excited to see what year 2018 will bring! Oh I promise to write more in English!! Just wrote a summary for tomorrow's post so thank you for the reminder ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *