What to Wear on New Year’s Eve?

Joulua odottaessa meinaa ihan tyystin unohtaa, että heti perään viikon päästä juhlitaan uudenvuoden vaihtumista. Onhan sinne vielä aikaa – huomaan itsekin koko ajan ajattelevani, kunnes vilkaisu kalenteriin palauttaa takaisin maanpinnalle. Tarkoituksena olisi viettää uudenvuoden aattoa meillä täällä Tampereella kavereiden kanssa ja vaikka suunnitelmat ovat vielä hieman avoinna, on yksi asia kuitenkin selvää. Nimittäin se, että uusi vuosi on otettava vastaan perinteisesti paljettien säihkeessä! Vähintään näin kerran vuodessa saa kimaltaa oikein luvan kanssa ;)

Täytyykin pian kaivella kaapin kätköjä, uskoisin että sieltä löytyy jo valmiiksi jokin paljettikolttu juhlintoja varten. Paljettia on onneksi kaupoissa saatavilla monessa muodossa aina mekoista housuihin ja puseroihin. Jos taas kimallus ei ole oma juttu, luottaisin esimerkiksi samettiin joko turvallisena mustana tai vaikka hehkuvan vihreän sävyssä. Huuliin sitten kirkasta punaista tai luumua (joka on täydellinen pari etenkin hopean kanssa!), korviin jotkin näyttävät korvakorut. Uudenvuoden asu on valmis!

Uudenvuoden_inspiraatio2

1.Huulipuna, 2. kullanvärinen mekko, 3. musta paljettimekko, 4. korvakorut, 5. paljettitoppi, 6. korkokengät,
7. paljettipusero, 8. nilkkurit, 9. tekonahkahousut, 10. korvakorut, 11. huulipuna, 13. korkokengät

Linkit mainoslinkkejä / Adlinks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *