Viime hetken joululahjavinkkejä

Olen perinteisesti joka vuosi tehnyt postauksen joululahjavinkeistä niin miehille kuin naisillekin. Viime viikkojen aikana olen jo tipautellut muutamia erilaisia lahjaideoita, mutta päätin silti vielä tehdä tuttuun tapaan oman vinkkipostauksensa, josko tästä olisi jollekulle hyötyä. Tämä aputonttu innostui lahjoja kollaasiin valitessaan taas ihan toden teolla ja yritin myös sisällyttää lahjoja hieman eri hintaluokista – olisin voinut jatkaa listaa vielä vaikka kuinka. Tässä siis ideoita, mitä antaa lahjaksi esimerkiksi siskolle, äidille, poikaystävälle taikka veljelle!

Joululahjaideoita

FOR HER: 1. tyyny, 2. avaimenperä, 3. kosmetiikkasetti, 4. pyjama, 5. kaulakoru + riipus, 6. huonetuoksu, 7. pipo, 8. tohvelit, 9. puhelimenkuori, 10. tuoksukynttilä & 11. takeawaymuki – H&M

FOR HIM: 12. kylpytakki, 13. lompakko, 14. tohvelit, 15. kuulokkeet, 16. huivi, 17. pipo, 18. collegehousut, 19. kello, 20. pyjama, 21. salkku, 22. weekenderbag

Naisille on ehkä yleisesti ottaen vaikeampaa keksiä lahjoja kuin miehille, vaikka toisaalta esimerkiksi siskoa tai äitiä voi ilahduttaa pienillä kauniilla arkea ilahduttavilla asioilla, kuten tuoksukynttilällä tai huonetuoksulla, tohveleilla tai puhelimenkuorilla. Tykkään myös kaikista personoiduista jutuista ja loistava lahjaidea olisi esimerkiksi kaulakoru lahjansaajan nimikirjaimella tai kirjailtu tyynynpäällinen tai avaimenperä. Kosmetiikka on myös aina hyvä idea ja näin joulun aikaan on myynnissä paljon erilaisia settejä, joista valita.

Miesten lahjat taas ovat suosikkejani ja keksin vuodesta toiseen innoissani lahjaa poikaystävälleni. Moni mies ilahtuu esimerkiksi elektroniikkalahjojen lisäksi pehmeistä paketeista ja sellaisista, joita he eivät tulisi itse hankkineeksi, mutta jotka varmasti saavat käyttöä. Tähän kastiin kuuluvat esimerkiksi aamutakki, pyjama, laadukas pipo tai lompakko. Viime vuonna ostin poikaystävälleni lahjaksi salkun alkavia töitä ajatellen ja se on saanut hänellä paljon käyttöä! Katsotaan, mitä paljastuu hänen paketista tänä vuonna ;) Olen ihan mahdoton, kun aina jonkin lahjaidean keksiessäni tekisi mieli paljastaa se saajalleen heti. Vielä pitää kuitenkin reilu viikko malttaa – uskomatonta että aatto on jo ihan kohta!

Linkit mainoslinkkejä / Adlinks

4 thoughts on “Viime hetken joululahjavinkkejä

  1. Mun mielestä miesten lahjat on kyllä vaikeampia ?, oman miehen sekä isän. Aina vaan sukkia tai laadukkaita alusvaatteita omalle miehelle. Lompakkoakaan ei voi ostaa joka vuosi ja vaatteista mieheni on niin tarkka tai taitaa meillä olle eri maku ?, hupparin ja collarin ehkä vielä uskaltaisi ostaa.

    1. No se on kyllä totta, kun perinteiset ideat on koluttu vuosien myötä niin mitäs sitten ? Kaikenlaiset elämyslahjat ovat tietysti myös hyvä vaihtoehto, itse esimerkiksi vein poikaystävän tämän synttäreinä kesällä syömään ravintolaan, josta hän oli pidempään haaveillut. Linda Juholan blogissa oli myös ihana deittiboksi -lahjaidea, http://lindajuhola.com/fi/2017/12/10/the-best-gift-idea-ever/. Mites isälle sitten vaikka jokin konserttilippu tai viet hänet brunssille tms? :)

  2. Hassua, itse taas olen kuullut useampien sanovan, että äidille, siskolle ym. kyllä löytää lahjat hyvin, mutta miesväelle ei sitten millään meinaa keksiä. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *