Viikonlopun parhaat

Teddytakki5

– Viikonloppu Helsingissä ja monen tunnin haahuilu poikaystävän kanssa keskustassa lauantaina. Hoidimme muutamia joululahjaostoksia (ihan muutaman muun ihmisen kanssa), ihastelimme kaupungin valoja, kävelimme Tuomaan Markkinoiden läpi ja ostimme lopulta pullat kotiinviemisiksi. Glögit jäivät tällä kertaa juomatta, mutta täytyy palata tänne loppuviikosta vielä tunnelmoimaan.

– Hokun lounas – teriyakilohi toimii aina! Miinuksena, että ravintolaan on aina jono, mutta onneksi odottaminen on sen arvoista. Jos ette ole vielä Hokussa käyneet, niin äkkiä listalle!

– Perjantai-illan pitkät whatsappailut vaihdossa olevan hyvän ystäväni kanssa. Ihan kuin olisi melkein viettänyt perjantai-iltaa yhdessä välimatkasta huolimatta!

Teddytakki3 Teddytakki1

– MUJIn pop up -kauppa Torikortteleissa (Sofiankatu 4). Olen käynyt MUJIlla aina reissuilla, mutta vihdoin saatiin pieni maistiainen tästä japanilaiskaupasta tänne Suomeenkin! Liikkeessä on paljon kaikkea kivaa minimalistista säilytystavaraa, jotain tarttui mukaankin tai oikeastaan omaan joululahjapakettiini. Liike on auki 10.1 asti, joten vielä ehtii piipahtamaan.

– Forumin Joulupuu -keräyspisteellä käynyt kova kuhina. Kävin tiputtamassa omat pakettini, ja oli ilo huomata miten paljon pisteellä oli ihmisiä jättämässä lahjoja. Jäi niin hyvä mieli!

– Kun näin lauantaina kaikki ihanat tytöt perinteisissä pikkujouluissa. Jokainen oli tuonut jotain tarjottavaa ja pöytä notkui herkuista. Kuuntelimme jokaisen suosikkijoulubiisit, maistoimme lempiviinejämme ja pelasimme Trivialia.

– Sunnuntainen koko suvun kokoontuminen, kun juhlistimme 90-vuotiasta ukkiamme. Aikamoinen teräsukki <3

Teddytakki6 Teddytakki4

Coat / Zara
hat / Zara
knit / Tiger of Sweden
jeans / Gina Tricot
boots / Vagabond
bag / Givenchy

Viikonlopun tylsimpiin taas kuului järjettömät jouluruuhkat ja ihmispaljous, puhelimen hajoaminen ja sen korjauksen hoitaminen, parkkisakot ja mokkulan rikkoutuminen. Miksi kaikki hajoaakin aina yhdellä kertaa? Keskitytään kuitenkin mielummin noihin parhaisiin! Näiden myötä kivaa maanantaita ja uuden viikon alkua – se on kuulkaa jouluviikko nyt! <3

Some of the best parts of this weekend – spending time in Helsinki and wandering around the city, Christmas gift shopping, seeing all of my relatives and celebrating our 90-year-old grandfather, beautiful Christmas lights in the city and pre-Christmas party with my friends. To sum it up it was a great weekend! Even though I broke my iPhone and got a parking fine – not exactly among those best parts but let’s focus on them instead, haha. How was your weekend? Can’t believe it’s already Christmas week now! Hope you’ll have a nice Monday <3
Photos: Magicpoks / Edit by me

4 thoughts on “Viikonlopun parhaat

  1. Kuulostaa siltä, että sulla on ollut kiva viikonloppu pienistä vastoinkäymisistä huolimatta! :) Tuo takki on niin ihana, itsekin olen himoinnut teddy takkia jo tovin. Onko sulla tosta ihan sun normaalikoko? Nettikaupasta näyttää olevan oma kokoni loppu niin mietin että onkohan siitä seuraava koko ihan hullun iso. Äh, pitäsi toimia nopeammin jos jotain haluaa, eikä vaan haaveilla!:)

    1. Toivottavasti sullakin on takana kiva viikonloppu! :) Takki on kyllä ihana, en ole malttanut paljoa muuta käyttääkään viime päivinä. Otin koon XS, mulla vähän vaihtelee yläosissa/takeissa XS ja S välillä, mutta tämä tuntui olevan pikkuisen reilumpaa kokoa, niin uskalsin ottaa pienemmän. Toisaalta ainakin noiden kahden koon välillä ero oli varmaan aika pieni, sillä kaverini osti takin kanssani samaan aikaan ja hän otti suoraan S:n, vaikka olemme samaa kokoluokkaa. Vaikea siis sanoa, mutta voihan sen tietysti aina tilata testiin ja sitten palauttaa, jos onkin liian iso :)

      1. Kiitos nopeasta vastauksesta! Itseasissa mun koko on juurikin XS (varsinkin takeissa), mutta ehkäpä tuossa takissa ei ole niin suurta eroa S:n kanssa jos sun kaverikin otti sen vaikka olette samaa kokoa. Täytyykin naputtaa tuo S koko tilaukseen, sillähän se selviää. :) Kivaa joulun odotusta sinne!

        1. Uskoisin kyllä, että sinulle natsaa tuo S-kokokin hyvin! Tällaisessa takissa saakin olla vähän reiluutta, tai ettei ainakaan haittaa jos ei ole ihan ihoamyötäilevää mallia :) Toivottavasti koko on sopiva – kuin myös ihanaa joulun odotusta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *