Teddy Coat

Tästä pörröisestä teddytakista olettekin nähneet jo pienen vilauksen pari viikkoa takaperin, ja se on aiheuttanut Instagramissakin kysymystulvan. Mutta onhan takki ihana, sitä ei käy kieltäminen! En itse asiassa ollut ajatellut tällaista ostavani ja vaikka yleensä suunnittelenkin hankintojani etukäteen, tunnustan tämän olleen ihan puhdas heräteostos. Pörrötakki näytti rekillä houkuttelevalta ja päällä vieläkin paremmalta, lämpöisyydestä ja pehmoisuudesta puhumattakaan, joten olin myyty sillä sekunnilla! Ja onneksi, sillä takki on lämmittänyt ylläni nyt lähes päivittäin. Poikaystäväkin on kehunut sitä jo monesti kerta toisensa jälkeen, joten ilmeisen hyvä ostos, hih.

Useimmiten olen pitänyt takkia ihan vaan farkkujen tai nahkahousujen kanssa, mutta tässä asussa yhdistin sen neulemekkoon ja ylipolven saappaisiin. Ja aurinkolaseihin!! Niille ei tähän aikaan vuodesta valitettavasti ihan joka päivä ole käyttöä, mutta kun aurinko vähänkin pilkahtelee siniseltä taivaalta, niin siitä totta vie otetaan ilo irti. Eilenkin oli aivan mieletön keli ja vielä luntakin maassa, voi kunpa tällaisia aurinkoisia talvipäiviä olisi enemmänkin :)

Teddycoat1 Teddycoat6 Teddycoat4 Teddycoat2 Teddycoat5 Teddycoat3

Coat / Zara
knit dress / Samsoe & Samsoe
boots / Zara
scarf / Lexington (sponsored)
sunglasses / Ray-Ban

bag / Gucci

You’ve probably already seen a sneak peek of this cute teddy coat but here are some first outfits with it! I bet there will be plenty of them in the future as I’ve been wearing this non-stop ever since I bought it. I wasn’t actually planning on buying a teddy coat so have to admit that this was definitely an impulse buy. A damn good one though! Even my boyfriend keeps saying how cute this looks, so it must have been a good purchase ;) Hope you all have a lovely Thursday!
Photos: Magicpoks / Edit by me

10 thoughts on “Teddy Coat

 1. Heips,
  tuo takki on aivan ihana ja just sellanen mitä oon etsiskellyt koko syksyn. Koska olen täällä Zaran ulottumattomissa ja joutunen tyytymään verkkokauppaan, niin olisi kiva kuulla mitä kokoa takkisi on? Olen about samankokoinen kun sä, joten helpottais tieto :D

  1. Heippa! Takki on kyllä niin ihana, parasta kääriytyä tuohon kylmänä talvipäivänä! Mulla on takki kokoa XS, mielestäni ennemminkin vähän reilua mitoitusta kuin pientä. Mahtuu kuitenkin hyvin alle paksu neulekin :) Toivottavasti tästä on jotain apua!

 2. Eikä miten ihania kuvia, varsinkin toi tokavika alhaalta <3 sydänsilmäemoji*

  Toi takki on kyllä super söpö ja niin lämpöisen näkönen. Sulla on kyllä super kiva tyyli, just sellainen jota itsekin mukailen :)

  1. Ihana sinä, kiitos kehuista :) Takki oli kyllä niin hyvä ostos, onneksi erehdyin tätä sovittamaan! ?

 3. I was waiting for this post!!!! It is indeed a very cute teddy coat, but is it warm enough for winter? I’m getting cold easily and I’m currently looking for a coat that is stylish and warm at the same time. I do see so so many lovely coats in various shops, but if I feel the fabric the coat is often way too thin to wear in winter.

  And the lipstick you’re wearing, it’s a warm winter color. Which one is it?

  xx Carian

  1. That’s sweet of you! I already have another outfit post with the coat in my drafts so you’ll be seeing this a lot ;) Well at least it’s been warm enough for now as we haven’t had that many minus degrees in Finland yet. I also have a grey faux fur from Tiger of Sweden (maybe you’ve seen it in my outfits from past years) and that’s really warm as well, I’ve used it even when it’s really freezing outside. So I’d definitely recommend a cute teddy coat or a faux fur :)

   And about the lipstick, I think I’ve combined two ones here, “Liar” from Urban Decay and a dark pink shade “Fashion” from Dior.

   Have a lovely weekend, Carian! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *