Tampereen helmi

Tämän kaiken jouluhöpinän keskelle välillä jotain muutakin sisältöä. Mietin tässä yhtenä päivänä, kuinka olen koko joulukuun puhkunut inspiraatiota ja listaillut muistilehtiööni erilaisia toteutettavia postauksia. Kröhöm, erityisesti jouluun liittyviä sellaisia. Naureskelinkin itsekseni, että mistähän ihmeestä sitä postaa taas sitten joulun jälkeen, haha!

Tästä kuitenkin vinkkiä Tampereen suunnalle – kyseessä varmasti jo kaikille paikallisille tuttu putiikki, mutta laittakaahan Tampereella vierailevat tämä korvan taakse. Ehdoton suosikkivaatekauppani täällä on nimittäin INCH”, jossa kävimme eilen ollessamme Marin kanssa liikenteessä ja kuvaamassa asuja, joten kameran roikkuessa olalla nappasin kerrankin kuviakin liikkeestä. INCH” oli itselleni tuttu jo ennen muuttoa poikaystäväni vietyä minut tänne ensimmäistä kertaa muutama vuosi sitten – sittemmin olen aina halunnut käydä täällä meidän Tampereen visiiteillä. Nyt poikkesin INCH”:ssä ensimmäistä kertaa sitten meidän muuton, vaikka liike sijaitseekin nykyään vaarallisen lähellä. Toisaalta lompakon kannalta hyvä niin, sillä tuolta on lähes mahdotonta poistua tyhjin käsin.

Inch6 Inch4 Inch5

INCH”:ssä on Tampereen parhaat valikoimat, sillä edustettuna on muun muassa Samsoe & Samsoe, Twist & Tango, Minimum, Tiger of Sweden sekä Levi’s näin muutamia mainitakseni. Lisäksi parasta on palvelu, joka tuli puheeksi myös pari viikkoa sitten eräissä pikkujouluissa keskustellessamme asiakaspalvelusta Tampereen seudulla. Yhteen ääneen totesimme kaikki, kuinka INCH”:ssä osataan aina etsiä vastaus tarpeisiisi – myös silloin kun en itse tiennyt jotain tarvitsevasi, haha. Olen tehnyt täällä vuosien aikana niin monta hyvää löytöä, kiitos taitavien myyjien! Täältä olen ostanut muun muassa ne parhaiten istuvat Levikset, harmaan tekoturkkini ja pari ihanaa neuletta. Tälläkään kertaa en päässyt lähtemään ilman paperikassia, sillä löysin juuri alkaneesta Pre Xmas Salesta Tigerin pehmoisen neulemekon. Himoitsin myös tuota Samsoen hauskaa Bonjour Monsieur -paitaa ja alerekin Twist & Tangon ruusukultaista paljettipuseroa, mutta maltoin mieleni.

Inch2 Inch3 Inch1

Siinäpä se Tampereen helmi – yhdyttekö tamperelaiset minuun? ;)

6 thoughts on “Tampereen helmi

  1. Tämä on kyllä loistava kauppa! Oletko jo tutustunut Putiikki Rannalla liikkeeseen? Pirkanmaalla valmistetut upeat neuleet ovat vieneet täysin sydämeni. Suosittelen ehdottomasti pyörähtämistä :)

    1. Niin todella on! Voi siellä en ole vielä käynyt, vaikka tästäkin joku vinkkasi kommenttiboksissa jo syksyllä. Joskus aikoinaan olen kyllä siellä asioinut, mutta en nyt tutkailemassa heidän omia neuleitaan :) Täytyy korjata asia pian, kiitos kun muistutit!

  2. Vaikkakin Tampereella olen ikäni asustanut, löysin INCHin vasta sun vinkin perusteella silloin muutama vuosi sitten.. Ja hyvä vinkki olikin, nykyään ihan lemppareita Tampereella! :)

    1. Hei mahtava kuulla! Kannatti siis vinkata, aina voi olla joku joka on missannut :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *