Suosikkiasut kuluneelta vuodelta

Vuosi alkaa pikkuhiljaa olla paketissa, joten on aika jälleen tehdä pieni katsaus kuluneen vuoden suosikkiasuihin. Tällä kertaa valitsin yhden asun jokaiselta kuukaudelta kaikkien yhteen keräämiseen sijaan, kiitos vaan ideasta Lindalle! Tänä vuonna olen ollut huomattavasti ahkerampi kuvaamaan asuja kuin aikaisemmin, mistä olen ainakin itse ollut innoissani. Aikaisempien saamieni palautteiden mukaan myös te tykkäätte asupostauksista, joten toivottavasti vuosi on ollut niiden saralta mieluinen teillekin. Toivotaan yhtä asukuvarikasta vuotta 2018 ;)

Mikä näistä on sinun lempiasusi, vai onko mieleen jäänyt kenties jokin muu kokonaisuus?

Asu_tammikuu1

Tammikuu

Muistan tämän hetken elävästi! Tuolloin oli hirmuiset pakkaslukemat ja treffasimme Mariannan kanssa aamupalan merkeissä. Suunnittelemamme paikka oli kuitenkin kiinni, kuten myös seuraava vaihtoehtomme, ja siinä sormet kohmeesa ja vatsat kurnien alkoi epätoivo iskeä. Lopulta löysimme auki olevan kahvilan, ja aamupalan jälkeen kuvasimme pikaisesti asut. Tämä harmaa tekoturkki on pakkaskelien paras kaveri!

Asu_helmikuu1

Helmikuu

Nämä on yksiä lempikuviani kuluneelta vuodelta, vaikka ne onkin räpsäisty ihan muutamassa minuutissa keskellä Vaasan keskustaa oltuani aamupalalla ystäväni kanssa. Leijaileva lumisade ja harmaa asu hentoon vaaleanpunaiseen pipoon yhdistettynä – tämä toimii minusta edelleen!

Asu1

Maaliskuu

Harmaa jatkaa näköjään voittokulkuaan kuukaudesta toiseen, mutta tuota villakangastakkia onkin tullut käytettyä todella paljon! Tässä asussa on jo häivähdys kevättä, kun nilkkurit ovat vaihtuneet tennareihin ja silmillä on aurinkolasit. Tämä sinivalkoinen raitapaita oli yksi kevään lemppareitani!

Mom_jeans_evening_outfit2

Huhtikuu

Huhtikuussa tein kolmen asun haasteen mammafarkkujen kanssa ja tämä asu taisi olla kaikista tykätyin, oli siis pakko valita se tähänkin. Tykkään kaikista asun elementeistä – rikotuista vaaleista korkeavyötäröisistä farkuista, löysästi laskeutuvasta pitsireunaisesta topista ja ylisuuresta bleiseristä. Tausta ja valokin toimii näissä kuvissa jotenkin todella hyvin! Tätä Vaasan Hovioikeuden rakennusta tulikin käytettyä kuvaustaustana useita vuosia.

Lace4

Toukokuu

Vähän huijaan, koska nämä kuvat on otettu jo huhtikuussa Milanossa, mutta julkaistuani ne vasta toukokuun puolella blogissa päätin ottaa tähän! Tuota valkoista pitsipuseroa, sinisiä rikottuja farkkuja ja teräväkärkisiä loafereita käytin tänä vuonna ihan hurjan paljon. Asu näyttääkin yhä silmääni superkivalta. Olalla myös Milanosta ostamani Saint Laurentin Sunset -laukku, jota niinikään on nähty täällä useasti – lukeutuu varmasti vuoden parhaisiin ostoksiin!

Mekko7

Kesäkuu

Kesäkuulta oli näköjään tallentunut ennätysmäärä asuja, kuvasinhan niitä tuolloin myös Kroatian lämmössä. Tämä valkoinen kukkamekko on kuitenkin jäänyt mieleeni, kuin myös auringonlaskussa Brelan rannassa otetut kuvat ennen illalliselle menoa. Muistan miten näitä kuvatessa tuli aikamoinen kiire, sillä lähtömme hotellilta viivästyi ja aurinko laski niin nopeasti.

Asu_elokuu1

Heinäkuu

Lisää printtiä ja väriä! Tämä &Other Storiesin punainen mekko oli yksi kesän parhaita vaatehankintojani, tuskin maltan odottaa että kaivan tämän ensi kesänä taas esiin. Kuljin tämä päällä kerran jos toisenkin niin kaupungilla kuin joskus iltamenoissakin ja jopa festareilla. Täydellinen luottomekko!

Asu3

Elokuu

Muistan miten juuri ennen Flow-viikonloppua kävin hirveällä kiireellä &Other Storiesissa (aikaa oli todella vain 10 minuuttia jos sitäkään :D) ja vein tämän rekiltä bongaamani metallinhohtoisen slip on -mekon sovitukseen. Mekko päätyi kassan kautta kotiin ja ylleni sekä Flow festareille että Diorin tilaisuuteen Kööpenhaminassa, jossa tämä kuva on otettu. Minusta tuo on niiin hieno!

Ruutubleiseri2

Syyskuu

Syyskuussa alkoi ruutumaniani bleiserin muodossa ja sehän jatkui sitten niin hameeseen kuin myöhemmin hattuunkin. Bleiserinkin tiimoilta toteutin asuhaasteen, jonka omaksi lempparikseni muodostui tämä asu tekonahkahousujen kanssa. Samaista asua käytin useaan otteeseen, joten ei epäilystäkään etteikö tämä olisi ollut syyskuun suosikki!

Lokakuu

Neulemekko1

Lokakuu

Tässä asussa on niin monta lempiasiaa, kuten tuo Samsoe&Samsoen neulemekko (joka on muuten nyt alessa täällä*), Balmuirin villahattu ja mokkaiset ylipolven saappaat. Kuvassakin on kiva fiilis, kun tässä vaiheessa taivaalta alkoi ripotella kevyesti vettä ja pisarat taltioituivat taustalle. Vienan kanssa onkin kuvattu monet kivat asut tänäkin vuonna!

Bleiseri3

Marraskuu

Kovin on taas kesän jälkeen vaihtunut harmaiksi nämä loppuvuoden asut, haha, mutta minkäs sitä lempivärilleen mahtaa. Jälleen sama bleiseri menossa mukana, kuten myös nuo viininpunaiset bootsit. Näihin kuviin löysimme muuten ihan sattumalta kivasti sopivan taustan, hyvien miljöiden bongaaminen täällä Tampereella kun ei ole ihan yhtä helppoa kuin Helsingissä. Tämä isoin ikkunoin ja messinkisin karmein varusteltu tiiliseinä kuitenkin toimi kuvissa loistavasti, kuin myös kameran takana oleva Tampereen luottokuvaajani Mari <3

Teddytakki5

Joulukuu

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä joulukuinen teddytakkiasu. Takki oli loppuvuoden paras hankinta, en ole paljoa malttanut muuta takkia käyttääkään viime viikkoina!

21 thoughts on “Suosikkiasut kuluneelta vuodelta

 1. Tuo vaaleanpunainen pipo-asu jää näistä ehkä kivoimpana mieleen, mutta teddytakki hyvänä kakkosena ja en itsekkään ole muuta se saapumisen jälkeen käyttänyt. Kiitos vielä vinkistä ja kokokin osui aivan nappiin :)

  Kivojahan nämä oikeastaan kaikki ovat ja tykkään kovasti, kun postailet asuja niin usein.

  1. Hei mahtava kuulla, että takki oli sopiva :) Se on vaan niin ihana yksilö!

   Kiitos kaunis Sara! Toivotaan yhtä aktiivista asutahtia tällekin vuodelle :) Niin tosiaan, upeaa vuoden alkua ja kiitos mukanaolosta! <3

 2. Huhtikuu on paras. Hyvana kakkosena syyskuu. Melkein kaikki tosi kivoja itseasiassa, ainoataan lokakuun neulemekko ei inspiroi.

  1. Kiitos Sanna, tuo huhtikuun farkkukuva on itse asiassa Instagramissakin yksi vuoden tykätyimmistä kuvista :) Upeaa uuden vuoden alkua!

 3. Hmm, kaikki asusi ovat onnistuneita joten vaikea valita vain yhtä. Helmikuun asu osuu silmään eniten. Johtuen ehkä tuosta maisemasta?suurin suosikkini on kyllä tuo Antigona. Sen kun joku päivä saisin, niin aaah ??

  1. Ihana kuulla että niin moni asu iskee, kiitos Johanna :) Antigona on ollut kyllä aivan loistava laukkuhankinta, en voi kuin suositella! Onneksi se on jo sen verran klassikko, että malli tuskin on poistumassa mihinkään.

   Mahtavaa uuden vuoden alkua ja kiitos sinullekin aktiivisesta mukanaolosta sekä kaikista jättämistäsi kommenteista <3

 4. Mistä olet hommannut tuon vaaleanharmaan pitkän villakangastakin? Olen etsinyt nyt aleista juuri tuollaista mutta ei löydy hyvin istuvaa sellaista. Tai sitten nappi puuttuu, mikä on mielestäni hyvä olla.

  1. Moikka Sara! Se on Zarasta toissa syksyltä, joten precis samaa ei valitettavasti taida olla enää myynnissä. Olin näkevinäni jotain vastaavaa kyllä Zarassa tänäkin vuonna :) Toivottavasti löytyy!

 5. Kaikki kuvat on tosi kauniita ja niissä näkyy sun ja blogin kehittyminen. Oon ollu mukana melkeinpä alusta saakka, kun asukuvat oli itselaukaisimella otettu vanhempiesi (?) piha-aidan vieressä. Tosin muistan silloinkin ihastelleeni panostusta kuvien laatuun. ? Asuna kuitenkin eniten iskee huhtikuu, siinä on sopivasti ajattomia elementtejä ja rosoisuutta.

  Hyvää uutta vuotta Jonna! ⭐️?

  1. Kääk, muistan nuo kuvat valitettavasti liiankin hyvin ? Tosiaan vanhempien pihalla kuvatut, joko itselaukaisimella tai isukki kameran takana. Onneksi niistä kuvista on päästy hieman pidemmälle tässä vuosien aikana, heh.

   Olen kyllä otettu, että olet ollut sieltä ihan alkuajoista lähtien mukana, suurkiitos siitä <3 Upeaa uutta vuotta sinullekin Jaana!

 6. Mun lemppareita ovat tammi, helmi, maalis ja lokakuu ?
  Muhun ei edelleenkään iske tuo ruutukuosi eikä noi konduktööri-lippikset, joten asit missä niitä näkyy ei oikein iske:D
  Tollanen harmaa pitkä villakangastakki on myös mulla etsinnässä! Hm:llä on yksi varteenotettava, super ohut, ei edes vuorta ? mutta ei taida olla tossa sunkaan omassa?

  Ihanaa uutta vuotta Jonna❤️

  1. Hahah, odotas vaan seuraavaa asua jossa on ruutukuosillinen konduktöörilippis – kaikki inhokit samassa ? Tässäkään takissa ei ole vuorta, joten mikään kylmien päivien takki tuo ei valitettavasti ole. Toivottavasti löydät etsimäsi takin :)

   Ihanaa uutta vuotta sullekin ja hei kiitos jälleen yhdestä blogivuodesta – olet aina niin aktiivisesti täällä kommenteissakin mukana <3

 7. Hei Jonna!
  Ihastuin blogisi kautta kesällä tuohon &Other Stories:n punaiseen mekkoon ja ostin sen myös itselleni. Se oli loistava päätös, sillä mekko on ollut ahkerassa käytössä – jopa näin talvella! Olen käyttänyt sitä paksujen mustien sukkahousujen ja neuletakin kanssa. Värinsä ansiosta se sopi hyvin myös joulumenoihin.

  Räiskyvää uutta vuotta!

  1. Hei Katariina! Voi vitsit miten kiva kuulla, että siitä tuli sinunkin luottomekkosi :) Ja tosiaan miksi se ei kävisi ympäri vuodenkin, kuosi ei ole kuitenkaan liian kesäinen.

   Kiitos ja superupeaa uutta vuotta sinullekin!

 8. Maaliskuun ja huhtikuun asut sävyttää kyllä heti, vaikka sun tyyli on joka kuvassa ihan mieletön! Tuota punaista &other storiessin mekkoa olin jo viime syksynä tilailemassa sun innoittamana, mutta en sitten vielä päätynytkään, en ole varma sopiiko mekko joka ei ole alas saakka tyköistuva mun vartalolle. Pitäisi varmasti vain tilata ja kokeilla, hah! Mielettömän ihanaa alkanutta vuotta sulle Jonna ♥

  1. Kiitos Emilia, ihana kuulla että asut iskee :) No voi harmi, olisit vaan tilannut sen kokeiluun! Ties vaikka siitä olisi tullut sullekin luottomekko ;)

   Kuin myös upeaa alkanutta vuotta ja kiitos aktiivisesta mukanaolostasi täällä blogissa! <3

 9. Mun lemppareita on helmi, kesä, heinä- ja lokakuun asut :) Vaikka mekkoja en kauheasti käytä niin silti ne iskee!

  1. Hei kiva kuulla, että iskee siitäkin huolimatta :) Kiitos ihana ja upeaa alkanutta vuotta! <3

 10. En osaa mitenkään valita lempparia näistä! Mutta mainitaan nyt vaikka ainakin, että helmikuun asu on todella söpö ja tyylikäs ja maaliskuun asu taas jotenkin todella fresh ja rento :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *