Satavuotiaalle Suomelle

Suomi1002

Tunnen suurta ylpeyttä kotimaastamme, joka viettää tänään itsenäisyyden satavuotisjuhlaa. Erityisen juhlapäivän kunniaksi kaivelin kuva-arkistojani etsiäkseni muutamia suomalaisia suosikkihetkiäni kuluneelta vuodelta. Auringonlaskua järvenrannalla, kun vietimme mökkiviikonloppua ystävien kanssa. Syksyn upeaa väriloistoa Pyynikinharjulta, josta on mielettömät näkymät kyllä jokaisena vuodenaikana. Lempeä auringonnousu sumuisella järvellä kello kolmelta aamulla juhannuksena – varmasti yksi mieleenpainuvimmista hetkistä koko vuodelta ja myös muuten ylivoimaisesti kaikkien aikojen tykätyin kuvani Instagramissa. Iltalenkillä ikuistettu talvikuva taas on eiliseltä, kun lumipyryn jälkeen kaikkialla oli mielettömän nättiä.

Niin paljon kauniita Suomessa koettuja hetkiä ja maisemia mahtuu tähänkin vuoteen. Olen mahdottoman ylpeä ja kiitollinen siitä, että voin kutsua Suomea kotimaakseni. Onnea upealle 100-vuotiaalle Suomelle ja rauhallista itsenäisyyspäivää kaikille!

Finland is celebrating 100 years of independence today and I’m feeling so proud about my home country. For this special day I went through my camera roll to look for some of my favorite Finnish moments from the past year. Sunset by the lake when we spent a weekend at the summer cottage with my friends. The amazing fall colors on October. Sunrise at 3 am on Midsummer  when it was still foggy on the lake – one of the most beautiful moments I’ve ever experienced. And of course the winter wonderland – how perfect that we got some snow yesterday just in time for the independence day! So happy and grateful to call Finland my home country <3

4 thoughts on “Satavuotiaalle Suomelle

    1. Kiitos Salla! Tuntui kyllä ettei yhdessäkään tilanteessa saanut kunnolla taltioitua fiilistä, kun näytti omin silmin koettuna vielä niin paljon upeammalta :)

    1. Kiitos Piia! No niin on, eivätkä kuvat edes tee kunnolla oikeutta näille maisemille <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *