Loman jälkeen

Joululomat on nyt lomailtu ja on aika palata takaisin arkeen! Miten teidän joulu sujui? Omani meni todella rentouttavissa merkeissä, ensin Helsingissä vanhemmillani ja joulupäivänä taas Tampereella poikaystävän perheen luona. Konettakaan en avannut koko jouluna, joten tuli kyllä rentouduttua oikein kunnolla! Oli ihanaa viettää aikaa perheen kanssa ja nähdä tädin pikkuisia, syödä vatsat täyteen herkullista ruokaa (miten jouluruoka maistuikin tänä vuonna niin hyvältä vielä kolmantena päivänäkin!), ottaa päikkäreitä ja käydä kävelyillä lumisissa maisemissa. Helsingissä ei valkoisesta joulusta ollut tietoakaan, mutta täällä Tampereella on onneksi päässyt nauttimaan myös lumesta :) Ehkä näittekin, minkälaisen valtavan nalle-lumiukon pystytimme joulupäivän iltana?

Jotex sängynpääty Loma1 Loma3

High five!

Oli kyllä ihanaa palata myös takaisin kotiin tapaninpäivänä vietettyämme pyhät muiden hoteissa – omaa sänkyä ei voita mikään. Lupasin muuten esitellä tuon meidän sängynpäädyn vielä tarkemmin, olen niin fiiliksissä miten kivalta makuuhuone nyt näyttää. Saimme sängynpäädyn Jotexilta ja tätä pellavaista vaaleanharmaata Skene-päätyä olinkin katsonut pidemmän aikaa. Se teki mielestäni täydellisen silauksen makuuhuoneen sisustukseen ja näyttää ihanan ylelliseltä! Onhan siihen myös mukava nojailla iltaisin esimerkiksi kirjaa lukiessa tai aamukahvilla läppäri sylissä. Makuuhuoneen sisustus alkaa nyt olla suht valmis, joskin sängyn viereisestä (aina taktisesti kuvista piilotetusta, haha) pellettitakasta pitäisi päästä eroon ja hankkia jokin lipasto tilalle, mutta se on sitten oma tarinansa ;)

Nyt tosiaan palailen pienen lomani jälkeen arkeen täällä blogin puolellakin ja tarkoitus olisi valmistella tuleville päiville muun muassa postausta vuoden lempiasuista, suosituimmista postauksista sekä ensi vuoden reissuhaaveista. Olisin myös halunnut tehdä videon juhlameikistä näin vuodenvaihdetta ajatellen, mutta piru vie jätin kamerani Helsinkiin vanhemmilleni. Saa nähdä joudunko siis tekemään jonkin pikaisen junareissun sinnekin vielä vai pärjäisinkö viikon ilman kameraa, äh!

12 thoughts on “Loman jälkeen

 1. Hei, minkä merkkinen se ihana neule on jonka Bubbleroomilta olet ostanut? Siis neule joka menee ristiin takaa? ? Kiitos!

  1. Heippa Sari! Sain neuleen aikaisemmin syksyllä Bubbleroomin kanssa tekemäni kampanjan yhteydessä ja se on heidän omaa merkkiään. Kurkkasin, eikä samaa valitettavasti enää näyttänyt olevan myynnissä :/

  1. Eikö, minustakin se on ihana! Jees, leveys on sama kuin sängyssä eli 160cm :)

  1. No eikös! Jotexilla oli myös tosi makea sellainen reunallinen pääty joka ehti kuitenkin loppua haluamassamme värissä, joten ehkä tämä simppeli oli kuitenkin parempi vaihtoehto :)

 2. Voi Telma! Tuntuu että aina kommentoin kuinka ihana Telma on mutta en kestä kuinka söpö tyyppi on :D todella kaunis sängynpääty myös, meillä olisi uusi sänky ostoslistalla mutta täältä Briteistä on jotenkin kamalan vaikeaa löytää sopivaa!

  1. Haha ihana! Ei haittaa, Telma ottaa mielellään aina vastaan kohteliaisuuksia ;) On se kyllä mahdottoman söpö, tälläkin hetkellä tuhisee sohvalla ihan minussa kiinni <3

   Tsemppiä uuden sängyn metsästykseen, toivottavasti löytyy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *