Leo & Grey

Asukuvat ovat jääneet huomaamatta tässä kaiken muun jouluhössötyksen jalkoihin, vaikka nämäkin kuvat ovat viruneet luonnoksissa jo viikkoja. Vihdoin siis eetteriin tämä talvisen päivän asu! Tämä jo aikaisemmin nähty leotakki on villi korttini niille päiville, kun kaipaa paitsi lämmintä myös vähän erityisempää päällepantavaa. Leokuosi on minusta täydellinen pari harmaalle, joten yltäni löytyy myös Balmuirin yksi suosikkihuiveistani, Helsinki -huivi* tummanharmaana sekä Samsoe & Samsoen neulemekko*. Niin, tässä se on tosiaan kääräistynä neuleeksi, kuten videollani kerroinkin käyttäväni mekkoa monesti näin – kätevää!

Minkäslaisia viikonloppusuunnitelmia teillä on? Olin itse kahden vaiheilla lähteäkö Helsinkiin vai ei, mutta lopulta tuntui houkuttelevammalta ajatukselta jäädä tänne Tampereelle. Pari seuraavaa viikonloppua kun tulee kuitenkin vietettyä Helsingissä, niin ihana olla nyt vaan aloillaan. Ajattelin käydä ainakin joululahjaostoksilla, tehdä jotain hyvää ruokaa, raahautua salille ensimmäistä kertaa tällä viikolla ja ehkä ottaa tänään pitkän kylvyn. Rentoa viikonloppua, ihanat!

Leo_asu3 Leo_asu2 Leo_asu5 Leo_asu1 Leo_asu4

Faux fur coat / Bubbleroom (sponsored)
knit / Samsoe&Samsoe (find here*)

scarf / Balmuir (sponsored, find here*)
bag / Saint Laurent
jeans / Zara
boots / Zara

It’s been a while since I’ve posted any outfit photos – I’ve had so many Christmas related posts in my drafts so I’ve totally forgotten all the outfits! These photos are taken already a few weeks ago. You might have seen this leo faux fur coat earlier – I like how it brings a little something to a simple outfit. Leo and grey are one of my favorite combos so here I’ve paired the coat with grey chunky scarf and knit. What do you say – yay or nay for leo? Have a lovely weekend, peeps!
Photos: Magicpoks / Edit by me

4 thoughts on “Leo & Grey

 1. Tuossa leotakissa tosi nätti sävy :) Mä olen käyttänyt omaa leo tekoturkkia, jonka ostin alkusyksystä, ihan hurjan paljon, varmaan eniten kaikista takeistani, vaikken olisi ostohetkellä uskonut :D Tässä asussa on kyllä mun makuun vähän liikaa kaikkea meneillään – muoviset kengät, hapsuhuivi, leokuosi, krokonahkainen laukku isolla logolla… Mutta ihailen sua, että olet alkanut pukeutua rohkeammin :) Sitä itsekin kovasti yritän, joten en sanonut todellakaan kommenttia pahalla, vaan pitäisi itsekin yhdistellä ennakkoluulottomammin, ehkä omakin silmä tottuisi vähän erilaisiin setteihin :)

  1. Tässä on kyllä tosi nätti neutraali sävy! Mäkin alkuun epäilin, tulisiko tälle käyttöä ja osaisinko pitää kuosillista takkia, mutta onneksi osoittautui vääräksi :)

   Haha, mulla oli itsellänikin kieltämättä sellainen fiilis, että onkohan tässä asussa nyt vähän liikaa kaikkea – en siis tietenkään ota pahalla. Alunperin meinasinkin julkaista vaan puolikuvat, mutta lopulta kokonaisuus ei näyttänyt kuitenkaan ihan liian levottomalta, niin annoin mennä. Nyt jälkikäteen ajateltuna vaihtaisin varmasti kengät tai huivin mustaan :) Meillä taitaa molemmilla olla pukeutumisessa yleensä periaatteena “kolmen värin sääntö”, ellen muista lukeneeni väärin blogistasi? Se on kyllä oikeasti hyvä ohjenuora ja pysyy kokonaisuus rauhallisena :)

 2. Kätevä tuollainen vaate jota voi käyttää kahdella eri tavalla. Pysyykö mekon helma ihan hyvin käärittynä, että ei yritä valua alas?

  Itsellä on tänään ohjelmassa Messarin näyttelyyn meno, se tietää siis taas koirakuumeen nousua vielä lisää nykyisestä. ;)

  1. Pysyy se ihan hyvin, esimerkiksi farkkujen sisästä ei lähde lipumaan pois :) Oi kivaa, siellä pääsee kyllä varmasti koirakuume aika valloilleen :D Ihanaa sunnuntaita ja näyttelypäivää!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *